This version of the page http://www.pg.com.ua/new/shamtu_ultramarine.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-03. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Життя кольору ультрамарин



P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Життя кольору ультрамарин

Колір впливає і на тіло, і на душу людини.

Впливаючи на людину, він викликає у неї різні відчуття: піднесення, спокій, байдужість, відчуття холоду та тепла, важкості та легкості, удаленості та наближеності.
Колір сприймається асоціативно. Дивлячись на будь-який відтінок, людина непримусово пов'язує його з чимсь, що пофарбовано в ций колір.
Згідно феншуй, колір є багатим джерелом безцінної допомоги людині в зміненні його долі. Кожний колір, кожний відтінок породжує в душі людини неуловимі відгуки та настрої, викликає емоції, як позитивні, так і негативні.

Один з найбільш цікавих та загадкових, незвичайних та магічних кольорів - ультрамарин - символ єднання з природою, символ неба, океану, вітру та льоду. Символ чистоти та відвертості, вірності та постійності. Цей колір символізує інтелект та уміння умиротворяти за допомогою слів. За допомогою блакитного кольору можна відмовитись від зовнішнього світу та, залишившись наодинці зі своїми думками, спостерігати. Під час медитації корисно запалювати блакитну свічку або лампу. Відтінки блакитного кольору дарують позитивні емоції та додатковий заряд.

Літо 2005 пофарбовано в усі можливі відтінки блакитного. В цьому сезоні актуальні ультрамаринові атласні стрічки, великі блакитні квіти на рожевих блузках. А літо ми змінюємо темний одяг на яскравий, дістаємо різнокольорові футболки та шорти.

Shamtu іде в ногу з часом та також перевдягувся в літній варіант. Новий ультрамариновий дизайн упаковки - результат двохрічної роботи спеціалістів Shamtu. Поновлена лінія Shamtu здивить Вас не лише привабливою упаковкою кольору літнього безхмарного неба. Революційний змін зазнала також формула Shamtu. Тепер багата колекція Shamtu з новою формулою - дев'ять шампунів для різних типів волосся - містить унікальний Ліфтинг Комплекс, який не лише піднімає волосся від самих корнів, яле й допомагає надовго зберегти об'єм, щоб зачіска залишалась пишною та ефектною незважаючи ні на що!

Shamtu. Об'єм в новому кольорі ультрамарин!

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту