This version of the page http://www.pg.com.ua/new/p&g_beauty_1.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-03. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Продукти Wella для масового споживача в Україні представлятиме P&G beauty / P&G beauty



P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

P&G beauty

P&G beauty - це широко відомі лінії високоякісних продуктів для краси від Procter &Gamble

Pantene Pro-V - комплекс догляду за волоссям, який по праву визнаний експертом в області краси та здоров'я. Pantene Pro-V, як і раніше, пропонує широкий спектр різноманітних продуктів, забезпечуючи бажані результати споживачам: від гладенького як шовк волосся до грайливих кучерів. А нещодавно фахівці зі здорового волосся лабораторії Pantene Pro-V, першими і поки що єдиними до багатої палітри засобів додали новинку комплекс Pantene Amino Pro-V - революційний прорив в області краси. Сьогодні лише цей комплекс містить амінокислоти, які допоможуть радикально вирішити проблеми структури волосся. Амінокислоти - головна надія косметології, за допомогою них можна буде позбутися багатьох естетичних проблем, наприклад, проблеми старіння шкіри. Вони є основою білку - головного будівельного матеріалу організму людини. На жаль, встановлено, що амінокислот в організмі людини вистачає лише на народження та ріст нової волосини, пошкоджене ж волосся залишається поза увагою. Нова формула шампуню відновлює баланс амінокислот, втрачених під дією зовнішніх сил на окремих ділянках волосся. Новий Pantene Pro-V ефективно взаємодіє з усіма типами волосся, завжди досягаючи ідеального результату: волосся стає помітно міцнішим, краще витримує механічні пошкодження, стає привабливішим та здоровішим. Засоби з Amino+Pro-V комплексом увійшли в кожну колекцію під маркою Pantene Pro-V.

Clairol Herbal Essencens - шампуні та кондиціонери, спеціально створені для закоханих у природу людей. Лінія на 99% складається з натуральних компонентів. Це продукція на основі чистої води з гірських джерел та екстрактів широкого розмаїття рослин. В колекції Herbal Essencens свій запах знайде кожний споживач. Спеціалісти врахували найвибагливіші смаки, використавши такі рослини: ромашку, алое, екстракти квітів апельсину, розмарин, жасмин, трояндові бутони, календулу, соняшник, піон, гібіскус, лаванду та шалфей. Натуральний продукт для сучасних ділових людей з насиченим способом життя, але які не забувають про цілющість, життєдайність природи.

Head & Shoulders - ця лінія знає про лупу все і трохи більше. А найголовніше, що Head & Shoulders знає - як її позбутися. Основу шампуню Head & Shoulders складає унікальний ZPT- комплекс протимікробний агент Пірітион цинку, який не тільки ліквідує лупу, але й запобігає її появі у період між миттям голови. Вдосконалена формула Head & Shoulders нормалізує природний баланс зволоження шкіри, тим самим лікуючи причину, а не наслідки. Серія шампунів Head & Shoulders враховує не тільки індивідуальні особливості споживачів, а й має у своїй колекції шампуні, зорієнтовані на бажаний результат. Остання новинка Head & Shoulders - Head & Shoulders Енергія океану, шампунь з натуральними морськими мікроелементами, що дуже необхідні волоссю. Шампунь увібрав в себе всю силу морських мінералів, що складаються майже зі ста тридцяти мікроелементів.

Shamtu - лінія шампунів, розроблена з урахуванням побажань двох третин опитаних жінок, які над усе інше бажали надати волоссю додаткового об'єму. Компанія Procter & Gamble пішла назустріч клієнтам, створивши неповторну серію з Volumizing формулою, яка оптимально очищає волосся від забруднення і разом з тим проводить необхідне кондиціонування. Шампуні Shamtu активно діють на потрібні ділянки волосся, не переобтяжуючи здорові структури.

Wash & Go - серія шампунів, яка ще на початку 90-их років стала символом революційного прориву в області косметології. Саме в цій лінії спеціалісти вперше поєднали шампунь та кондиціонер в одному флаконі.

Shandy - шампуні та кондиціонер українського виробництва з різноманітними рослинними добавками, які позитивно впливають на стан волосся та шкіри голови. Розмаїття варіантів та доступна ціна дає можливість кожному споживачеві знайти свій шампунь Shandy. Серія складається з семи різновидів шампунів та кондиціонеру для всіх типів волосся.

Турбота про волосся - лише одна з ліній P&G Beauty - новоствореного напрямку компанії Procter & Gamble. Велику увагу компанія приділяє обличчю та тілу жінки. Головна мета Procter & Gamble - справжня і повноцінна краса клієнтів, а тому поруч з засобами догляду за волоссям P&G пропонує декоративну косметику Max Factor та парфумерію Hugo Boss, Lacoste. Історія косметики Max Factor починалася разом з історією кіно. Спочатку це була розкіш, доступна лише кінозіркам, але вже з 1916 року частина асортименту потрапила у роздрібну торгівлю і стала незамінною у жіночих косметичках. Якість марки заслужила визнання у багатьох майстрів кіно. Боб Мілз - один з найкращих гримерів Голівуду, який працював над образами Джулії Робертс, Ніколь Кідман, Меріл Стріп та Кім Бесінджер так тепло відгукнувся про косметику Max Factor:" Я використовую всі засоби компанії Max Factor. Якщо вона перестане працювати, я теж перестану".

Camay - лінія гелів для душу. Спектр ароматів від Camay стає більш різноманітним, намагаючись створити запахи, які підходять різним жінкам з різними настроями. В колекції є розкішні запахи, є натуральні, є свіжі, є традиційні, є виразні та яскраві.

Компанія Procter & Gamble розуміє, що не тільки жінки прагнуть подобатися сильній статі, а й чоловіки хочуть привертати увагу чарівних дам. Керуючись цим, компанія створила серію дезодорантів та одеколонів Old Spice.

Old Spice - надійний захисник від неприємного запаху тіла протягом 24 годин для активних чоловіків. Old Spice найкраще працює в напружених режимах, в яких інші засоби вже втрачають силу. Лінія створена спеціально для динамічних чоловіків, що ведуть активне життя, максимально захищає від запаху та надовго зберігає приємний аромат. Серія Old Spice представлена не тільки: дезодорантом-антиперспірантом кремом Active Zone, дезодорантом-стіком Old Spice High Endurance, дезодорантом-спреєм Old Spice High Endurance, а й колекцією лосьйонів після гоління Old Spice Aftershave. Чоловіки в цій серії знайдуть аромати від класичного Original до ультрасучасного Icerock, які підкреслять індивідуальність кожного. Нові аромати створені за участі спеціалістів Hugo Boss.

З лютого 2005 P&G Beauty в Україні пропонує продукцію Wella:

Стійка крем-фарба Safira - престижний бренд від Wella, який нещодавно з'явилася на ринку фарб, і є результатом останніх наукових розробок фірми Wella. Фарба містить цінні східні масла. Це органічне поєднання високотехнічних досягнень фірми Wella та багатовікового досвіду догляду за волоссям культури Сходу. Високоефективна фарба подарує жінкам вишуканий та насичений колір. Інтенсивний бальзам-ополіскувач забезпечить надійний догляд. Фарба якісно відрізняється від інших наявністю в комплекті з нею спеціального поновлювачу кольору, який потрібно використати через 2-4 тижні після фарбування, що суттєво поновить колір та надасть волоссю стійкого блиску. Палітра представлена 28 кольорами.

Стійка крем-фарба Decore - фарба з кремоподібною формулою, яка містить високоефективні фарбуючі пігменти. Розрахована на вибагливих жінок, які звикли досягати максимального результату. Формула фарби дозволяє проникнути у структуру волосся по всій довжині і зафарбувати навіть ті ділянки, які пасивно реагують на фарбуючі елементи, тому фарба стовідсотково позбавляє сивини.
Decore пропонує багатий вибір розкішних відтінків. Палітра представлена більш як 20 відтінками.

Серія Viva - справжня знахідка для молоді, що цінує оригінальність і любить фантазувати. Серія має два можливих види фарбування:
перший варіант - фарбування волосся ненадовго.
- Viva One Night Mousse - яскрава та різнобарвна лінія для модних дівчат, що полюбляють експериментувати і змінюватися щодня. Мус можна використовувати як для всього волосся так і для окремих локонів. Ідеальне поєднання кольору та стайлінгу.
другий варіант - стійке фарбування. Це такі засоби:
- Viva color - фарбування волосся за одну мить. Новий фарбуючий гель з посилювачем кольору, який представлений 10 кольорами. Особливість гелю - зручність використання. Так, достатньо одного повороту нового флакону Twist & Color і можна починати фарбування.
- Viva Pure Red - справжня революція червоного кольору. Viva Pure Red з новою молекулою pr5 гарантує інтенсивний червоний колір, сповнений життя та сяйва, який зберігатиметься вдвічі довше. Viva Pure Red пропонує два відтінки червоного - червоний буковий та фіолетово-червоний.
- Viva Blond також в свою чергу пропонує кілька варіантів: блондування, мілірування та висвітлення. Напрямок Viva Blond блондування турбується про безпечне та м'яке висвітлення волосся на 4-5 тонів. Напрямок Viva Blond мілірування наситить волосся контрастними кольоровими ефектами. Viva Blond висвітлення м'яко висвітлить волосся на кілька тонів. На відміну від традиційних засобів висвітлення у Viva Blond замість порошку використовується м'який висвітлюючий крем з нейтральним запахом.

Серія засобів для фарбування волосся Londa. Представлена широким спектром продукції:
- Londacolor Super Blonde - висвітлюючи фарба.
- Londacolor Highlights - засіб для мілірування волосся
- Londa Blondoran Super Bleach - гранульований блондуючий порошок
- Londacolor Single - стійка, незмивна фарба, кольорова гама якої нараховує 29 тонів.
- Londacolor Color cream - стійка крем-фарба.
- Londa shine colors - м'яка крем-фарба з бджолиним воском та кератином.
- Londoren - бальзам для відмінювання: фарбування плюс догляд.
- Londeston Creative colors - гель для відтінювання спеціально для тих, хто цінує свій час.
- Londa trend - нова серія безмежних можливостей для стайлінгу.

Серія засобів для фіксації волосся Wellaflex включає в себе як класичні засоби для укладання зачіски (лаки та піни), так і спеціальні для моделювання креативних зачісок. Серія засобів Wellaflex з формулою Flex Activ надовго фіксує зачіску, зберігаючи її рухливість, не склеює окремі пасма, надає укладці об'єм та натуральний вигляд на цілий день. УФ-фільтр захищає волосся від прямої дії сонячних променів. Піни та лаки лінії Wellaflex розрізняються за кольором на флаконі відповідно до ступеня фіксації: від нормальної до ультра сильної. Сильний ступінь фіксації в свою чергу розрізняється ще й за типом волосся. Колір на флаконі вкаже кожному споживачеві на потрібний товар. Ідеальна система пошуку пін - на кожен лак є відповідний замінник - піна для укладання волосся. Wellaflex спеціальні засоби - серія, яка складається з двох напрямків: 24 години об'єму та просто спеціальних засобів. Напрямок 24 години об'єму: рідина для створення об'єму для тонкого та нормального волосся, Спеціальні засоби включають: бальзам з ефектом шовку, мерехтливий гель-спрей, фініш-гель, м'який віск з блиском перлів, м'яка піна для укладання з кератином та бетаїном, спрей для створення локонів.

Серія Wellaflex звернула увагу і на сильну половину людства. Wellaflex for men - засоби для укладання волосся чоловіків, що включили: гель сильної фіксації, шампунь для волосся та тіла, піна для укладання волосся.

Засоби для стайлінгу Wella Design, серія створена спеціально для фантазуючої молоді, якій подобається виглядати щоразу по-новому. Якщо ваше волосся - це матеріал для втілення найяскравіших образів, то ця серія для вас. Створити зачіску в стилі Wella Design можна за допомогою п'яти ліній.
- Лінія для справжніх екстремалів - необмежений стайлінг Massive, який створюється засобами: сталь для стайлінгу, креативна глина, пластична тягучка, генератор блиску.
- Лінія для розкішних локонів Curl: крем для випрямлення локонів, спрей для формування локонів.
- Лінія для додаткового блиску волосся Shine: гель-віск, мусс-віск
- Лінія для сильної фіксації волосся Strong: стайлінг-контроль для кінців волосся, моделюючий віск стайлінг-контроль, лак стайлінг-контроль
- Лінія для суперсильної фіксації Ultra Strong: гель для стайлінгу сильної фіксації, засіб для створення ефекту волосся,що "стирчить в різні боки", мусс для надоб'єму волосся, лак для надміцної фіксації.
Всі засоби лінії Wella Design легкі у використанні, просто знімаються, зовсім не осипаються, роблять волосся блискучим, не склеюють пасма, не містять спиртових компонентів. А найголовніше - забезпечують тривалий ефект.

Нагору  |  До переліку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту