Рус      Eng 
Главная
Знакомьтесь ближе
Законотворчество
Гражданская позиция
Прямая речь
Дайджест
Проекты
Обратная связь
Фотоархив
Аудио/Видео




поиск на сайте









Новости: коротко


Также в разделе:

Украина и Польша согласовали правила приграничного движения
01.03.2008, 14:36
«Газпром» не отказался от намерения сократить поставки газа в Украину
29.02.2008, 13:19
Харьковский горсовет просит Киев не продавать «Турбоатом»
29.02.2008, 11:24
Совет ЕС одобрит соглашение с Украиной по экспортным пошлинам
29.02.2008, 11:12
ЕС призвал украинских политиков к компромиссу
28.02.2008, 15:08



Костянтин Грищенко: Звернення від імені України до НАТО про приєднання до Плану дій щодо членства вимагає згоди усього українського народу


16.01.2008, 14:32

вернуться в раздел

Глава МЗС у своєму коментарі на засіданні Кабінету Міністрів вдався до суттєвої підміни понять. Україна, як і чимало інших держав, включаючи нашого сусіда – Росію, зацікавлена у багатоплановому співробітництві з НАТО. Підтримання діалогу на високому політичному рівні, реалізація спільних програм співробітництва з Альянсом ні в кого не викликає заперечень, і саме тому на урядовому рівні щорічно затверджуються цільові плани, що здійснюються в рамках т.зв. інтенсифікованого діалогу. Саме такий план підписував Прем’єр-міністр України В.Ф.Янукович.

Але ефективна реалізація таких щорічних планів сама по собі аж ніяк не визначає, що Україна обов’язково має стати членом НАТО. Це питання має вирішуватись на всеукраїнському референдумі і, здається, з цим погодились всі провідні політичні сили України. Саме тому звернення від імені України до НАТО про приєднання до Плану дій щодо членства - в самій назві якого вже визначена кінцева мета нового етапу відносин з Альянсом - вимагає згоди усього українського народу, не більше чверті якого сьогодні підтримує ідею членства з НАТО, а не тільки тих, хто сьогодні сформував т.зв. «помаранчеву» коаліцію.




версия для печати










Официальный информационный сервер

Copyright © 1999-2008 Партия регионов
Использование материалов, размещенных на сайте разрешается
с условием размещения ссылки на сайт Партии