Рус      Eng 
Главная
Знакомьтесь ближе
Законотворчество
Гражданская позиция
Прямая речь
Дайджест
Проекты
Обратная связь
Фотоархив
Аудио/Видео




поиск на сайте









Новости: коротко


Также в разделе:

Украина и Польша согласовали правила приграничного движения
01.03.2008, 14:36
«Газпром» не отказался от намерения сократить поставки газа в Украину
29.02.2008, 13:19
Харьковский горсовет просит Киев не продавать «Турбоатом»
29.02.2008, 11:24
Совет ЕС одобрит соглашение с Украиной по экспортным пошлинам
29.02.2008, 11:12
ЕС призвал украинских политиков к компромиссу
28.02.2008, 15:08



Поглиблення співробітництва з Європейським Союзом є одним із пріоритетів України у сфері зовнішньоекономічної политики


09.11.2007, 16:19

вернуться в раздел

«Поглиблення співробітництва з Європейським Союзом є одним із пріоритетів України у сфері зовнішньоекономічної політики», - наголосив Міністр економіки України Анатолій Кінах під час зустрічі з Державним секретарем Федерального міністерства економіки та технологій Німеччини доктором Берндом Пфаффенбахом, повідомляє прес-служба Мінекономіки.

Учасники зустрічі також визначили пріоритетні напрямки щодо поглиблення співпраці, зокрема у сфері високих технологій, енергетиці, машинобудуванні, авіабудуванні, транспорті, а також атомної енергетики.

«Україна та Німеччина мають значний потенціал розширення взаємодії з питань реалізації перспективних проектів збільшення постачання енергоносіїв у Європу, диверсифікації шляхів енергопостачання, розвитку та впровадження енергозберігаючих технологій, відновлювальних джерел енергії», - зазначив Анатолій Кінах. Також Міністр економіки України наголосив на тому, що Україна схвалює активізацію роботи українсько-німецької Групи високого рівня з економічного співробітництва, яка розглядається як головний міждержавний механізм координації двостороннього економічного співробітництва та зосереджується на підготовці та реалізації спільних проектів у тих сегментах економіки, які визнані пріоритетними.

Німеччина підтвердила свою готовність надати допомогу Україні у реалізації проекту будівництва нового Саркофагу над Чорнобильською АЕС.

У ході діалогу учасники зустрічі також домовилися про проведення в Україні у грудні поточного року Українсько-німецького енергетичного форуму.




версия для печати










Официальный информационный сервер

Copyright © 1999-2008 Партия регионов
Использование материалов, размещенных на сайте разрешается
с условием размещения ссылки на сайт Партии