This version of the page http://dzyga.com.ua/projekt/v_clip_e.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-02. The original page over time could change.
презентація кліпів Володимира Зайковського
пппппппп

2.10.2003
презентація кліпів "Проекту "Є"
від Володимира Зайковського
Фрагменти з кліпів "проекту "Є"

• Проект “Є” трива-Є

Краще один раз побачити
(презентація кліпів Володимира Зайковського)

Отож, постпрем’єра кліпів і прем’єра автора – Володимира Зайковського. Відтак, не проект “Є” і не Джон стали “родзинками” вечора, а саме кліпмейкер, його творчість, спогади, враження, думки, показ вибраних кліпів і (чи не сенсація!!!) новий (але із домішками ретро) кліп “Скрябіна”. Такий собі затишний та творчо-натхненний авторський вечір, на який прийшли здебільшого друзі митця, його родина (якій п. Володимир безмежно завдячує втіленням своїх ідей), журналісти, колеги та просто зацікавлені мультикреативним режисером із непогамовним бажанням ТВОРИТИ, ТВОРИТИ І ЩЕ РАЗ ТВОРИТИ.

Тому не дивно, що авторські програми Зайковського про андеґраундний арт-лайф львів’яни й досі пам’ятають (на каналах Львівського ТБ та УТ-2 було показано серіал “MODUS VIVENDI” – розповіді про “спосіб існування” музичних груп та художників-неформалів). Він завжди знімав кіно – короткометражні емоції майже без слів, але із ретельно сконструйованою фонограмою. Фільми продовжували традиції Альфреда Хічкока із його відомим саспенсом (напруженням).

Не дивно також, що саме Зайковський став одним із перших кліпмейкерів на Україні (спільні проекти таких виконавців, як Віка Врадій, Левко-Дурко, Інеса Братущик, Орест Хома, Ірчик зі Львова, Оля Юнакова, Наталія Самсонова, Леон Репета, а також групи “СКРЯБІН”, “МЕРТВИЙ ПІВЕНЬ”, “FORTE”, “КОНГРЕС”, “БІЛА ЗОНА”, “ОКЕАН ЕЛЬЗИ” та інші),
що саме він – автор перших в країні мультимедійних енциклопедій “Dzyga.ART” (навесні 2003-ого року видає ексклюзивний авторський мультимедійний проект “Dzyga.ART”, що стає початком цілої серії мультимедійних енциклопедій про культурне життя Львова, а зокрема: галереї, художники та їх майстерні, музика, концерти, групи та репетиції, літературні проекти та письменники, фестивалі, акції, перформенси, театр тощо), окрім того він – веб-дизайнер (починаючи із 2001-ого року – керівник Інтернет-проектів: “Записник кліпмейкера” (http://zoneart.lviv.ua), а також мистецьких проектів http://dzyga.com.ua, та музичних http://jazzbez.org.ua).



© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор