This version of the page http://dl.kpi.kharkov.ua/WebCl/v_02.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-27. The original page over time could change.
2

2

Навігація у курсі

 

Програма курсу

Для того, щоб увійти до курсу, натисніть на панелі управління (рис. 1) кнопку Курс, і на екрані з’явиться програма курсу із зазначенням кількості занять, їхніми темами і короткою анотацією. Будь-яке заняття починається з плану заняття.

У середовищі “Веб-Клас ХПІ” передбачено систему кільцевої навігації по заняттю. Це означає, що після вибору пункту плану (клік миші) Ви опиняєтеся на сторінці План заняття, де у верхній частині екрана розташована панель навігації (рис. 3).

 

Рис. 3  Навігаційна панель

 Використовуючи кнопку Вперед, Ви поступово пересуватиметеся по файлах розділу заняття з першого до останнього, далі, знову, на план заняття, на 1-й розділ і т. д. Кнопка Початок дозволяє перейти зразу до плану заняття. Кнопка Конфігурація дозволяє побачити кількість розділів (файлів) у занятті і перейти, якщо треба, до будь-якого з них. Ця інформація відбивається в окремому випливаючому вікні Конфігурація .

Рис. 4 Вікно Курс-Меню

 Така сама навігація передбачається при використанні полів Курс-меню (рис. 4) і Бібліотека.

 Робота з Курс –меню

Натисніть кнопку Курс-меню (рис. 1), з’явиться вікно (рис. 4). Цей модуль дозволяє переглянути додаткові або альтернативні заняття курсу (файли можуть бути створені для пояснення або поширення наданої базової інформації і розміщені на будь-яких носіях); а також знайти корисну структуровану інформацію і/або самі заняття.

Для цього треба з випадаючого меню вибрати потрібне заняття і натиснути кнопку Перегляд занять.

Кнопка Структура курсу (рис 4) дозволяє слухачеві переглянути карту основного курсу (відбивається в окремому вікні) і вибрати для свого перегляду будь-який розділ.

Увага:   Тьютор повинен сповістити Вас про ключову літеру для перегляду файлів, наданих різними мовами. При замовчанні використовується літера Р (латинська).

 

17.06.2004