This version of the page http://artvertep.dp.ua/news/4891.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-27. The original page over time could change.
Оновлено сайт центру української культури Гайдамаки! - Новини - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Молен Лена
ceny_bab
Тім
Олександр Кузьмюк
 

Афіши

07 БЕРЕЗНЯ

Сольний концерт гурту «Гайдамаки»!

Вперше для справжніх шанувальників живого звуку свій сольний концерт даватиме Інтелектуальна Етно Система «ГАЙДАМАКИ»

22 БЕРЕЗНЯ 19:00

Гайдамаки в Дніпропетровську!

Для справжніх шанувальників живого звуку свій сольний концерт даватиме Інтелектуальна Етно Система «ГАЙДАМАКИ». Дві години шаленого драйву та відвертих запальних ритмів у новій програмі на підтримку альбому «КОБЗАР» (реліз в Україні – 8 лютого 2008р.

29 БЕРЕЗНЯ 21:00

«Гайдамаки» в Донецьку! Новий альбом «Кобзар»

Великий сольний концерт гурту «Гайдамаки»! Презентація нового альбому «Кобзар».

MP3

Гайдамаки Їду трамваєм (2008 р.) 6,45 Mb
Гайдамаки На тому боці (Відео з Woodstock, Польща) 8.35 Mb
Гайдамаки КарпатенSKA (Відео з Woodstock, Польща) 11.87 Mb
Гайдамаки Сумний Святий Вечір(2005 р.) 5.23 Mb
Гайдамаки Висить ябко, висить 2.89 Mb
Гайдамаки Богуслав 3.46 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / Оновлено сайт центру української культури Гайдамаки!

З тих пір, як Ви мали змогу бачити нашу сторінку в інтернеті, минуло ні мало ні багато – півроку! За цей час в житті гурту відбулося багато подій:

- Ми закінчили роботу над новим альбомом КОБЗАР.

Альбом записаний Цезаром Боровським (Cezary Borowski) на «D.R. – Studio» у містечку Вісла (Польща) ( Wisla, Poland). Зведений та змайстерований варшавськими DUB гуру Маріо Актіватором (Mario Aktivator) та Яреком Смоком (Jarek Smok), відомими своєю співпрацею з такими зірками як: Kayah, Zion Train, Mad Professor, Rootsman, Lee Perry. Реліз альбому відбудеться невдовзі. Слідкуйте за новинами!

- Зняли два кліпи на підтримку нового альбому.

Зйомки на пісню ЧОТИРИ ДВОРИ проходили у Києві. За задумом режисера Антона Хомякова учасники гурту їздили по місту на відкритій "Чайці". Дуже цікаво було спостерігати за реакцією перехожих: мешканці і гості столиці, мимохідь залучені до цього дійства, позитивно і весело реагували на незвичайну кавалькаду. Дійсно, не кожного дня побачиш ГАЙДАМАКІВ на ретро-"Чайці" в супроводі патрульної машини і крану оператора. Крім музикантів в кліпі "засвітилась" небайдужа до творчості ГАЙДАМАКІВ українська мешканка Берліна Оксана Франкевич. Презентація кліпу відбулась у вересні на телеканалі "М1".

Другою відеороботою з нового альбому КОБЗАР став кліп на пісню "Роса". Знімав його відомий кліпмейкер Віктор Придувалов, творець першого кліпу ГАЙДАМАКІВ ("Полісся",2002 рік).Режисер передав переживання і стан душі закоханого чоловіка, який у силу кармічних причин не може з'єднатися зі своєю коханою. Віктор Придувалов провів паралель між головним героєм (Олександр Ярмола – авт.), що звертається до всесвіту зі словами: "Не діждусь тебе я ніколи!" і не менш геніальним образом Івана з фільму "Тіні забутих предків", закоханого в Марічку, якої він теж, нажаль, більше ніколи не побачить. Кліп створено шляхом поєднання двох пластів: перший відеоряд – ГАЙДАМАКИ, другий – кадри з фільму Сергія Параджанова. Вже невдовзі кліп вийде на екрани, і Ви зможете на власні очі побачити і оцінити результат нашої співпраці з Віктором Придуваловим. Час і місце презентації кліпу повідомимо окремо. Слідкуйте за анонсами на сайті!

- Відіграли близько двадцяти п'яти концертів усією Україною на підтримку партії НУНС. Впродовж місяця ГАЙДАМАКИ разом з іншими відомими українськими гуртами подорожували містами України і грали пісні патріотичного змісту, щоб нагадати про одвічні людські цінності, багату історію та неповторну культуру українського народу.

- Стали учасниками "AnderArt"- фесту в Німеччині.

Щорічно 29 вересня в Мюнхені відбувається культурна альтернатива Octoberfest'у, грандіозне музичне дійство - фестиваль "AnderArt". На час проведення фестивалю кількість туристів зростає до кількох мільйонів, а центр міста перетворюється на єдиний живий організм, "серцем" якого стає сцена.

На фестивалі були представлені різноманітні музичні напрями. Так, наприклад, французи читали реп, африканці грали афро-біт. Єдиними представниками від України стали ГАЙДАМАКИ. Більш того, вони стали хедлайнерами фесту. Публіка змогла почути як старі хіти гурту, так і пісні з нового альбому КОБЗАР. ГАЙДАМАКИ виступали разом із бандуристом Іваном Ткаленком, учасником Національної капели бандуристів України, гра якого додала пісням нового, більш автентичного звучання.

- Взяли участь у зйомках новорічної програми на "1+1".

Оскільки Правдиві Воїни Світла звикли грати наживо, нелегко було призвичаїтись до особливостей зйомок "під фанєру". Що з того вийшло, ви мали змогу бачити 30 грудня з 8 до 9 ранку на телеканалі "1+1".

Наш месидж простий:

Живи і не ви…ся, їж і не обляпайся, люби брата свого, як себе самого, а ще краще - слідкуй за новинами на нашому сайті!.. :)

Гайдамаки

 

Додав Art-Vertep 17 січня 2008

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати