This version of the page http://www.zsu.zp.ua/cbe/168.ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-26. The original page over time could change.
Центр бізнес-освіти ЗНУ

ЦЕНТР БІЗНЕС-ОСВІТИ

Запорізького національного університету

Найвища якість освітніх послуг!

ГоловнаПро ЦентрПерелік курсівРозклад занять та ціниПодії та новиниКонтактиЧасті запитання

Зміст
Головна
Про Центр
Перелік курсів
Розклад занять та ціни
Документи для вступу
Часті запитання
Події та новини

Новини

Наша адреса
м. Запоріжжя
вул. Залізнична 22
тел. 289-41-35
е-mail cbe@znu.zp.ua
 

Про Центр

Центр бізнес-освіти
Запорізького національного університету

Надає освітні послуги у сфері професійної освіти та перепідготовки кадрів та підвищення кваліфікації, відповідно до ліцензованих та акредитованих спеціальностей ЗНУ у таких галузях як управління, право, економіка, інформатика. Центр бізнес освіти є структурним підрозділом Запорізького національного університету. Саме тому за результатами співпраці Ви отримаєте свідоцтво державного зразка.

Головними задачами центру бізнес-освіти є надання високоякісних знань у новітніх галузях професійної діяльності;. забезпечення глибокого та системного розуміння принципів ведення бізнесу; розвиток навичок аналізу конкретних проблем та прийняття рішень; підготовка до ведення діалогу у бізнесовому середовищі. Тут Ви зможете отримати зовсім нову професію, або підвищити кваліфікацію у обраній сфері.

Викладання здійснюється висококваліфікованими спеціалістами відповідних галузей науки та практики. Центр тісно співпрацює з викладачами усіх кафедр ЗНУ. Навчання проходить з урахуванням усіх нюансів та вимог сьогодення. Наші викладачі дадуть відповідь на усі питання які Вас цікавлять, допоможуть розібратися у будь-якій проблемі.

Навчання проходить на матеріально-технічній базі Запорізького національного університету. Заняття проходять у великих світлих аудиторіях, оснащених сучасним обладнанням та наглядними матеріалами. Слухачі будуть ознайомлені з новітнім програмним забезпеченням відповідної галузі.

Співробітники центру постійно розроблюють нові учбові курси і удосконалюють існуючі програми відповідно до вимог ринку праці.

 
Тренінги та семінари
  • Управління персоналом

  • Соціальні технології:
    прогнозування, планування та управління змінами

  • Правове забезпечення підприємницької діяльності

  • Політичний менеджмент і реклама

  • Теорія спічрайтерської діяльності
    та публічних виступів

  • Організаційні процеси

  • Самопрезентація при прийомі на роботу