This version of the page http://kpu.net.ua/zakarpattja-proti-nato/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-26. The original page over time could change.
Компартія України

Головне

  • Програма
  • Статут
  • КОНСТИТУЦІЯ
  • Сторінки історії
  • Фракція КПУ у Верховній Раді
  • Контакти
  • Опитування
  •  
Соратники Наші ЗМІ




25 Лютий 2008 17:43

Закарпаття проти НАТО

Не знайти в області населеного пункту чи навіть родини, де б не обговорювалося втягування України до НАТО. Адже сьогодні Закарпаття стає передовою лінією східного флангу цього альянсу, агресивна природа якого загальновідома. Цією стурбованістю пройняті і урочистості, що відбулися днями з нагоди 90-річчя Радянської Армії і Військово-Морського флоту.

На зборах громадськості м. Мукачева і навколишніх районів про це говорив у доповіді голова обласної організації Всеукраїнського союзу радянських офіцерів А.В. Федоров. Небезпеку проамериканського, пронатовського курсу нинішнього керівництва України переконливо висвітлили у своїх виступах офіцери у відставці І.В. Дьомін, А.В. Колесник, М.М. Тарасов, П.О. Голушко, голова міської організації ВГО жінок-трудівниць “За майбутнє дітей України” Т.В. Черненко, перший секретар міськкому КПУ В.Ф. Шевченко та інші промовці.

Учасники зборів ухвалили листи до Президента України В.А. Ющенка, керівника Уряду Ю.В, Тимошенко та голови Верховної Ради А.П. Яценюка з вимогами припинити цинічне ігнорування волі народу, а до Генерального секретаря НАТО – відкласти розгляд плану дій щодо членства нашої країни в альянсі до Всеукраїнського референдуму з даного питання.

Свої вимоги представники громадськості підтвердили біля священного для мукачівців місця – пам’ятника воїнам-визволителям Закарпаття від хортіївсько-гітлерівських поневолювачів.

Подібні заходи відбулися в Ужгороді, Тячеві та інших містах краю. Вони започаткували Всеукраїнську акцію протесту проти втягування нашої країни до НАТО.

Прес-служба Закарпатського ОК КПУ


Цікаво? Тисни сюди щоб відіслати цю статтю вашому другові! ;)

Хочете поділитись своїм враженням? Просто напишіть!