This version of the page http://blogobig.com/barcamplv/come-to-riga.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-19. The original page over time could change.
Блоґобіг » про що гуде блоґосфера » Приїзд до Риги

Блоґобіг

про що гуде блоґосфера

Приїзд до Риги

Категорії: BarcampLV
Максон Пуговський | 13:44 February 8, 2008

Сиджу у номері готелю, тут безкоштовний вай-фай. Сьогодні реєстрація учасників і екскурсії по місту, о 8 вечора - вечірка у барі.

Вчора нашу делегацію з 9 людей зустрів Макс Берьоза, ледве запакував у мікроавтобус і розвіз по готелям. Ввечері посиділи на 26-му поверсі готелю Reval у SkyBar. Звідти чудовий вид на вечірню Ригу. Після цього поїхали компанією вечеряти у ресторан домашньої кухні. А потім прогулялися вечірньою Ригою.

У Борисполі


Рашад і Ельгар. Ви би сплутали їхні фотографії?

Цікава пригода сталася з нашими азербайджанськими друзями, які летіли з Баку через Київ. Реєструючись у Борисполі на рейс, хлопці випадково обмінялися паспортами. Так і підійшли на паспортний контроль - але їх пропустили! Тільки після митного контролю, коли ми попросили у Рашада подивитися на його яскравий зелений паспорт, він помітив, що тримає у руках документ Ельгара. Отакі у нас у Києві уважні митники. Чи їм всі азербайджанці на одне обличчя?

Архітектура Риги


“Дім Чорноголових” - місцева пам’ятка

Національна Опера

Вигляд з вікна готелю на православний собор

Дані про каїну
У Латвії живе 2,3 млн людей - менше, ніж у Києві. Населення Риги - 700 тисяч. Середня зарплатня у країні - 1000 доларів. Місцева валюта - лат, копійки - сантіми. За 1 лат дають 2 доляри. Так що всі ціни треба помножувати на 10, щоб зрозуміти скільки воно у гривнях коштує. Ціни приблизно такі самі як у Києві. Квартира у центрі Риги коштує 500-700 тисяч євро.



Коментарі: 2 »

24244

Коментар від hellveen

February 9, 2008 @ 18:55

Бачу, організація Баркемпу на вищому рівні. так тримати

24265

Коментар від Вікторія Стасюк

February 9, 2008 @ 23:12

Залишається тільки заздрити (по доброму). Доречі, дуже гарні фото!!!

RSS-смуга коментарів до цього запису. URI трекбеку.

Додайте коментар

Ви можете кориcтуватися такими командами XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>