і або фраза
 Наш проект
 Організатори
 Інформаційний пакет
 Бібліотека
 Інтерактив
 Соціологічна освіта
 Проекти
 Соціологічні ресурси
 Сторінки історії
 Студентська












УМОВИ ПРИЙНЯТТЯ СТАТТІ ДО ДРУКУ:

   1. Статтi приймаються в електронному виглядi (формат MS Word 7.0/97 або rtf) разом з друкованим примiрником роботи за власним пiдписом автора. Обсяг: не бiльше 14 сторiнок комп'ютерного набору. Рукописи мають бути вiдредагованi. Текст подається в авторськiй редакцiї, за точнiсть викладеного матерiалу вiдповiдальнiсть покладається на авторiв. Рукописи не повертаються.

   2. Вiдомостi про автора: прiзвище, iм'я та по батьковi, мiсце роботи, посада, науковий ступiнь та вчене звання (якщо є), адреси (домашня i робоча) та контактний телефон.

   3. Вимоги до параметрiв статтi: формат аркуша - А4 (210х297 мм), верхнє поле - 2 см, нижнє - 2 см, лiве - 3 см, праве - 1 см, розмiр символу (кегель) - 14, iнтервал - 1,5. Сторiнки нумерувати не потрiбно. Назва статтi - великими лiтерами. Над назвою, праворуч, вказати прiзвище автора (iнiцiали перед прiзвищем). Пiсля назви курсивом - iнформацiя про автора (прiзвище, iм'я та по батьковi, мiсце роботи i посада, наукове звання та ступiнь). Далi - текст статтi. Посилання на використану лiтературу подаються в кiнцi статтi, з дотриманням усiх бiблiографiчних вимог. Статтi приймаються українською, росiйською та англiйською мовами.

   4. Звертаємо особливу увагу на оформлення бiблiографiчного списку. Бiблiографiчний список озаглавлюється - Лiтература; якщо автором використовуються поряд з науковою лiтературою також iсторичнi джерела - Джерела та лiтература. Нумерований список використаної лiтератури слiд складати в алфавiтному порядку (література латиницею - після кириличної) iз зазначенням автора (прiзвище, iнiцiали), назви роботи, мiсця видання, видавництва та року, обсягу (кiлькостi сторiнок); при посиланнi на статтю - сторiнок, на яких її вмiщено у виданнi. Посилаючись на джерело у текстi, слiд обов'язково вказувати у квадратних дужках його номер за списком, том, випуск i сторiнки; при повторному посиланнi у текстi на те ж саме джерело вказують його номер згiдно зi списком (зазначається у списку один раз), змiнюючи при потребi номери сторiнок, томiв, частин. Оформлення бібліографічного списку: розмір символу (кегель) - 12, інтервал - 1.

   5. Примiтки та посилання (якщо автор бажає розкрити певну думку, що не має прямого і безпосереднього відношення до змісту статті) до роботи потрiбно розташовувати в кiнцi статтi перед списком лiтератури. Вставленi до тексту графiки, схеми i малюнки автор має подати в окремих файлах (для малюнків формат tif, для схем, графіків та таблиць - MS Excel 97), iмпортованi в Word iлюстрацiї не можуть бути використанi для подальшої роботи. Графічна інформація подається у чорно-білому варіанті.

   6. До роботи обов'язково додається переклад її назви та анотацiя англiйською й українською (росiйською) мовами. В анотацiї повиннi бути викладенi основнi методологiчнi i методичнi принципи, результати та висновки дослiдження.

   7. Редакцiя залишає за собою право скорочувати статтi та здiйснювати лiтературне редагування, що не впливає на змiст статтi.

   8. Публiкацiя статей здiйснюється за рiшенням редакцiйної колегiї. Умови публiкацiї дисертацiйних дослiджень обговорюються окремо.


Статтi, що не вiдповiдають зазначеним вимогам, не розглядаються.

  РУКОПИСИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ:
Україна, 49070, м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, 14, кiм. 5 (з 9.00 до 18.00) або висилаються електронною поштою за адресою: kvitka@miac.dp.ua
Телефон для довiдок: (056)744-08-20.


     
Сайт створений та підтримується
©Східноукраїнський Фонд соціальних досліджень
©Соціологічний факультет ХНУ ім. В.Н.Каразіна
©Центр удосконалення соціологічної освіти
 Наша адреса:
Україна, ,м. Харків,
пл. Свободи, 6 , кім.3-43
E-mail:  webadmin(soba4ka)sociology.kharkov.ua