This version of the page http://blogobig.com/events/barcamp-starts.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-15. The original page over time could change.
Блоґобіг » про що гуде блоґосфера » Баркемп почався

Блоґобіг

про що гуде блоґосфера

Баркемп почався

Категорії: Події, BarcampLV
Максон Пуговський | 10:47 February 9, 2008

Щойно розпочався баркемп. Відкриття на другому поверсі в готелі Ревал в аудиторія Альфа-1.

Йоха емоційно розповідає, як починався Баркемп і як з’явилися різні спонсори. Берктур перекладає її промову англійською мовою.

10:58 Презентації будуть проходити сьогодні у шість потоків - зранку повісили сітку розкладу і за півгодини майже всі слоти вже були заповні. Завтра буде “інкубатор” - презентації комерційних і громадських проектів, які шукають інвестицій. Було біля 70 подібних заявок, і деякі з них отримають фінансування від OSI, соціальної мережі Draugiem.lv та інших донорів/інвесторів. ЗАвтра також буде двогодинна сесія презентацій у форматі “печа-куча“. Якщо сьогодні провтикаю запис у розклад презентацій, то підготую що-небудь для завтшньої печі-кучі.

А зараз піду на прес-брифінг.

11:12 Брифінг обіцяв бути скучним, тому я завернув до аудиторії Бета-1, де Йоха і Макс розповідають про свій подкаст JoCast.lv (доповідь, яку я пропустив у Києві у жовтні). По ходу презентації вони також розігрують призи від спонсору свого подкаста - Converse.

* * *

18:09 Щойно зробив коротку доповідь про стан української блоґосфери і поточні можливості для бізнесу у сфері блоґів:



| View | Upload your own

Загальне враження про сьогоднішній день: дуже насичено. Шість потоків презентацій одночасно - значить, ти зможеш побачити лише невелику частину того, що зараз відбувається. І ще менше побачиш, якщо хочеш кудись вийти, щось зробити, погворити з кимось, або робиш свою презентацію на ходу, як я.

Що за день встиг: послухав кілька доповідей; ходили у театр за квитками - завтра опівдні ідемо у Ризький Російський Театр на спектакль LiveJournal по мотивам щоденникових записів ЖЖ; підготував презентацію і доповівся. Зараз слухаю Шоладемі - розповідає про заробіток у блоґосфері Рунету.



Нема коментарів »

Ще нема коментарів.

RSS-смуга коментарів до цього запису. URI трекбеку.

Додайте коментар

Ви можете кориcтуватися такими командами XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>