This version of the page http://oblrada.kharkov.ua/ukr/deputy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-14. The original page over time could change.
Харьковский областной совет
ПОШУК
ПІДПИСАТИСЯ УКР РУС ENG

ГОЛОВНА
НОВИНИ
АНОНСИ
ПРЯМА МОВА
КЕРІВНИЦТВО
ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС
КОМІСІЇ
РІШЕННЯ
БЮДЖЕТ
ПРОЕКТИ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ
ПОПЕРЕДНІ СКЛИКАННЯ
УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ
ОРГКОМІТЕТ З ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ Є.П.КУШНАРЬОВА
ПРИЙМАЛЬНЯ
ВІДДІЛ ПО ЗВ'ЯЗКАХ З ГРОМАДCЬКІСТЮ
ІНФОРМАЦІЙНО- ПОШУКОВА СИСТЕМА
СИМВОЛІКА
ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ ХАРКІВЩИНУ?
Лютий, 2008
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
salygin.com.ua
zakon.rada.gov.ua
www.kmu.com.ua
prezident.gov.ua
kharkivoda.gov.ua
city.kharkov.ua


СТОРІНКА ДЕПУТАТА ОБЛАСНОЇ РАДИ
Горностаєв Геннадій Петрович
заступник голови комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства

БІОГРАФІЯ

ГОРНОСТАЄВ ГЕННАДІЙ ПЕТРОВИЧ, народився 6 лютого 1947 року у м. Камишин Волгоградської області. Громадянин України.
 
Трудову діяльність почав після закінчення середньої школи за робочими спеціальностями електромонтера та слюсаря-трубопровідника.
 
В 1973 році закінчив Ленінградський корабельно-будівельній інститут, інженер-механік.
 
Становлення як фахівця нафтогазової галузі почалось з 1974 року в Харківському відділенні спеціалізованого будівельного управління «Оргенергогаз» на посаді старшого інженера, де вперше довелось зштовхнутися з унікальним Шебелинським газовим родовищем.
 
З 1975 року працював в ПО «Харківтрансгаз» на посадах старшого інженера, начальника виробничого відділу, начальника лінійного виробничого управління.
 
З 1998 року очолюю філію ДК «Укртрансгаз» НАК «Нафтобаз» України - УМГ «Харківтрансгаз» - багатопрофільне підприємство, яке забезпечує магістральний транспорт газу, його підземне зберігання та подачу газу споживачам Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської областей та Автономної Республіки Крим. Чисельність працюючих - 3700 чоловік, в т.ч. робітників 2780 чоловік.
 
«Харківтрансгаз» приймає активну участь у розвитку соціальної сфери Харківської області. За останні роки побудовані газопроводи до сел. Печеніги, сел. Старий Салтів Вовчанського району та багатьох сіл Куп’янського, Чугуївського, Барвінківського та інших районів області. Крім виробництва, «Харківтрансгаз» піклується не тільки про добробут своїх працівників, а й проводить значну роботу з питань спонсорства та меценатства. Багатьом організаціям, школам-інтернатам та іншим учбовим та спортивним закладам, лікарням міста та області надається спонсорська допомога.
 
Неодноразово нагороджувався урядовими нагородами.
Присвоєно почесне звання «Заслужений працівник промисловості України» (1998 р.).
Орден «За заслуги III ступеня» (2004 р.)
Грамота Верховної Ради України (2004 р.)
Орден «Святого Рівноапостольного Великого Князя Володимира III ступеня» (2002 р.)
Нагороджувався Почесними грамотами Держкомітету нафтової, газової та нафтогазової промисловості України; Верховної Ради АР Крим; Харківської обласної адміністрації та облради.
 
З 2002 року обраний депутатом Харківської обласної ради XXIV скликання. Голова постійної депутатської комісії з питань промислової політики, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу.
 
26 березня 2006 р. обраний депутатом Харківської обласної ради
 
Безпартійний.
 
Місце проживання: м. Харків.