This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/services/corporate (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-11. The original page over time could change.
Укртелеком - Для корпоративних клієнтів
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
11/02/2008
Апарат управління / Послуги і тарифи / Для корпоративних клієнтів

Для корпоративних клієнтів

Бізнес-мережа Утел для корпоративних клієнтів!

Бізнес-мережа Утел - це комплексна система обслуговування, створена спеціально для бізнес та корпоративних клієнтів, які мають потребу в великому обсязі телекомунікаційних послуг та підвищеному рівні сервісу для ведення і розвитку власного бізнесу.

ВАТ "Укртелеком" має 14-річний досвід обслуговування провідних компаній України - банків, страхових компаній, представництв іноземних держав та компаній, органів державного управління, промислово-торгових груп та бізнес-центрів. Наші фахівці забезпечують індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта та мають досвід праці зі складними проектами та вибагливими замовниками.

З початку 2006 року для наших корпоративних клієнтів доступні всі технічні ресурси ВАТ "Укртелеком", включаючи найрозгалуженіші в Україні фіксовані телекомунікаційні мережі - національну телефону мережу та найпотужнішу пакетну мережу передавання даних. Це дозволяє нашим замовникам забезпечувати потреби власного бізнесу на всій території України всіма необхідними телекомунікаційними послугами.

Основними перевагами підключення до бізнес-мережі Утел для бізнес та корпоративних споживачів є:

1. Можливість отримання пакету телекомунікаційних послуг по всій Україні (або на території адміністративної області) на підставі єдиного корпоративного договору, що дозволяє контролювати стан своєї корпоративної телекомунікаційної мережі на території всієї країни та вирішувати будь-які питання з одним фахівцем нашої компанії.

За бажанням, клієнт може отримувати єдиний деталізований корпоративний рахунок.

2. Можливість отримання повного спектру телекомунікаційних сервісів з одних рук.

3. Можливість заощадження коштів для бізнес та корпоративних споживачів з великими обсягами споживання телекомунікаційних послуг за рахунок спеціальних тарифних планів, в тому числі спеціальних тарифів на міжміські дзвінкі в межах бізнес-мережі.
Версія для друку





 

МІЙ УКРПОСТ



Замовити поштову скриньку

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту НавігаторВибране

ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 052 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-030, 01030, бульвар Т.Шевченка, 18