This version of the page http://www.nso.org.ua/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-09. The original page over time could change.
Хто ми :: Народна самооборона

«Народна Самооборона»

10:25 25.12.2007

Виборчий блок «Народна Самооборона Юрія Луценка» був створений 13 квітня 2007 року на базі двох партій із глибоким політичним досвідом – «Вперед, Україно!» та «Християнсько-демократичний союз». Також членами блоку на партнерських засадах стали активісти громадянського руху «Народна Самооборона», який очолює Юрій Луценко.

Партію «Вперед, Україно!» утворено 6 лютого 1999 року, 13 травня зареєстровано у Міністерстві юстиції. 22 травня 1999 року відбувся перший з’їзд політичної партії “Вперед, Україно!”.

На парламентських виборах 2002 року партія в складі виборчого блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» увійшла до Верховної Ради четвертого скликання.

На парламентських виборах 2006 року партія «Вперед, Україно!» йшла самостійно, але не набрала потрібної кількості голосів.

В квітні 2007 року на об’єднавчому з’їзді «Вперед, Україно!» та «Християнсько-демократичного союзу» було прийняте рішення про створення виборчого блоку для участі в позачергових парламентських виборах, які відбулися 30 вересня 2007 року.

Партія «Християнсько-демократичний союз» була створена 8 лютого 1997 року в Києві під назвою Християнсько-Народний Союз.

2003 року відбувся VI позачерговий з'їзд, на якому до складу партії влились представники інших партій християнсько-демократичного спрямування, а саме ХДПУ, УХДП і ВОХ. Делегати з'їзду ухвалили рішення про зміну назви партії на Християнсько-Демократичний Союз.

Партія з 1998 року бере участь у парламентських та президентських виборах.

З 2001 року ХДС - активний учасник блоку "Наша Україна". На виборах 2002 року партія стала парламентською.

Громадянський рух «Народна Самооборона» був утворений у січні 2007 року . Ініціатором та лідером став Юрій Луценко, на той час екс-міністр внутрішніх справ України. 23 січня цього року Юрій Луценко розпочав тур областями України аби презентувати рух та розповісти про його цілі та завдання, основним з яких була і є боротьба із корупцією на всіх рівнях.

Принципи Народної Самооборони:

1. Не кради і не давай красти іншим.

2. Не бреши і не давай брехати.

3. Не бери і не давай хабарів.

4. Не бійся боротися за свої права.

5. Люби Україну.

Завдання Народної Самооборони:

1. Достукатись до серця кожного українця.

2. Згуртувати українську громаду.

3. Об'єднати всі патріотичні сили.

4. Збудувати справедливу державу.

5. Досягнути єдності України.

Наш протест буде мирним і праведним. Але ми чітко і твердо скажемо цій владі чого хочемо. Ми хочемо гідно жити в заможній країні. Ми хочемо правди і справедливості. І вони або почують нас, або підуть геть. Ми переможемо!

Наші союзники і вороги:

Наші союзники - чесні і небайдужі люди: члени різних партій та безпартійні, віруючі різних конфесій та атеїсти, люди, які говорять правду на будь-якій мові.

Наше ставлення до політичних партій та державних інституцій залежить не від їхнього кольору та гасел, а виключно - від їх дій. Якщо вони діють у відповідності з нашими принципами -вони союзники Народної Самооборони.

Якщо ні - нас розсудить Україна.

Лідер «Народної Самооборони» - Юрій Віталійович Луценко.

В складі парламентської фракції «Наша Україна - Народна Самооборона» працює депутатська група «Народна Самооборона», в яку входять:

Ар’єв Володимир Ігорович
Бут Юрій Анатолійович
Василенко Сергій Володимирович
Гримчак Юрій Миколайович
Доній Олександр Сергійович
Жванія Давид Важаєвич
Куликов Кирило Борисович
Лук'янова Катерина Євгеніївна
Москаль Геннадій Геннадійович
Новіков Олег Володимирович
Омельченко Олександр Олександрович
Сподаренко Іван Васильович
Стець Юрій  Ярославович
Стецьків Тарас Степанович
Стретович Володимир Миколайович
Харовський Сергій Юрієвич
Шемчук Віктор Вікторович



Коментарі:


Логін: Пароль:



зареєструйтесь на сайті, якщо у вас немає логіна.

Рубрикатор

  • Новини
  • Прес-релізи
  • Анонси
  • Аналітика
  • Соціологія
  • ЗМІ про нас
  • Законопроекти НС
  • Фотогалерея
  • Опитування

Блоги

  • Останні записи
  • Рейтинг користувачів
  • Рейтинг записів

Авторизація

  • Логін:
  • Пароль:
  • Запам`ятати мене
  • Реєстрація
  • Забули пароль?
weblog.com.ua
Наші партнери:





Фото


  • Юрій Луценко в Коростені на Житомирщині

  • 20 січня. Фестиваль "Карпатія" на Франківщині



Пошук


Загрузка...

Дмитро

де Черновецький?

Винткає питання - де подівся мер Києва?Навіть якщо в приміщенні секретвріату і відбулося "избиение младенца", то навряд чи мер  з його "фантастично-космічною"  фічичною підготовкою міг сильно постраждати....Таке враження що "мер усіх киян" проходить...

коментарів за добу 1
Коментувати