This version of the page http://www.molodist.com/about_workshop (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Про проект


Майстерня талантів

Ідея створення Майстерні талантів виникла сама собою та її втілення виявилось напрочуд нескладним завданням. Щороку на фестиваль приїжджають відомі фахівці, люди з надзвичайно великим досвідом в різних галузях кінематографії. І водночас, на фестивалі присутні численні молоді кінематографісти, яким цей досвід вкрай необхідний для професійного зросту. Майстерня Талантів кінофестивалю Молодість створює для Вас унікальну атмосферу фестивального життя, яка об’єднує вже досвідчених кінематографістів та молодих але талановитих шанувальників кіномистецтва.
студенти майстерні талантів

Майстерня талантів надає Тобі унікальну можливість! У тебе є шанс навчатися та насамперед спілкуватися із відомими кінодіячами.

Ти молодий, талановитий та сповнений ідей? Ти студент кіношколи, чи просто захоплюєшся кіномистецтвом?

Тоді приходь на майстер-класи Молодості зі своїми запитаннями і Ти обов’язково отримаєш відповідь, чи інформацію для подальших роздумів, чи просто море позитивних емоцій та естетичної насолоди від плідного спілкування із професіональними кінематографістами. Майстер-класи відбуваються паралельно із програмою кінофестивалю “Молодість”.

Майстерня талантів з’явилась на кінофестивалі у 2003 році. Протягом перших двох років цей проект проводився спільно з проектом Кампус Талантів фестивалю Берлінале. Для нас то був значний та надважливий досвід. Проте вже третя Майстерня Талантів (2005 рік) проводилась лише зусиллями кінофестивалю Молодість, та за підтримки каналу TV5.

За останні роки свої лекції вже встигли прочитати Єжи Гофман, Кіра Муратова, Ролан Жоффе, Олексій Герман молодший, Отар Иоселиани, Олександра Адабашьяна, Іраклій Квірікадзе, Геннадій Островський, Сергій Юрський, Вадим Абдрашитов та багато інших досвідчених кінодіячів.

Головне — не будь пасивним слухачем та підготуйся до діалогу.

Не бійся виглядати наївним — вони теж колись робили перші кроки.

Скористайся можливістю навчитись нового і перевірити себе.

© Molodist international film festival
   
Архів
Про фестиваль
Акредитація
Фотогалерея
Вхід
login
password

Зареєструватися

Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

пошук
Адреса для кореспонденції: вул. Саксаганського, 6, Київ, Україна, 01033 / Офіс: вул. Еспланадна 2 офіс 6, Київ, Україна, 01001
Телефон: (+38 044) 289 3328 (програма); 461 9803 (дистриб'юція); факс: 235 5832
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: SLEEPY studio & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: SLEEPY studio
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює