This version of the page http://www.commandor.com.ua/technologies (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
ТЕХНОЛОГІЇ Commandor
| НОВИНИ| ПРО КОМПАНIЮ| СТАТТI| ЯК ПРИДБАТИ| ВАКАНСІЇ| ТЕХНОЛОГІЇ| КОНТАКТИ
    ТЕХНОЛОГІЇ


РІЗНЕ
 

 

Airback
Проектуючи рюкзаки з Air Back System ми прагнемо зменшити площу контакту підвісної системи рюкзака з тілом людини та створити між зонами контакту вентиляційні канали. В зонах контакту додаткову вентиляцію забезпечує 3D-Air Mesh - багатошарова сітка.

докладнiше >>

 
 

Nexus
Надійна фурнітура відомої шведської фірми Nexus.

докладнiше >>

 
 

Герметизація швів
Технологія герметизації швів у штормовому одязі та наметах

докладнiше >>

 

УТЕПЛЮВАЧІ
 

 

Гусячий пух
Не зважаючи на велику кількість нових синтетичних утеплювачів, пуховий одяг ще й досі є поза конкуренцією в такому комплексі якостей, як мала вага, високі теплоізолюючі характеристики та тривалий термін служби.

докладнiше >>

 
 

Hollowfiber™
Hollofiber™ синтетичний об’ємний наповнювач, який має прекрасні теплоізолюючі властивості. Легкий, м’який та теплий, він міцний та стійкий до стискання

докладнiше >>

 
 

Thinsulate™ LiteLoft
Утеплювач Thinsulate™ LiteLoft – це унікальний матеріал з високими теплоізолюючими властивостями при майже невідчутній вазі. Вироби, утеплені матеріалом Thinsulate, забезпечують комфорт, утримуючи молекули повітря поміж волокнами.

докладнiше >>

 

ТКАНИНИ
 

 

Cordura®
Тканини Cordura® широко використовують при виготовленні рюкзаків, взуття, верхнього одягу, спорядження та робочого одягу, а також багажу, і всюди, де потрібен опір розривам, проколам та грубому тертю.

докладнiше >>

 
 

Hi-Pora™/Evapora™
Корейські бренди мембранних тканин Hi-Pora™ та Evapora™ використовуються для виготовлення штормового та зимового одягу. Їх унікальні властивості забезпечують ідеальний мікроклімат та комфорт в різноманітних погодних умовах.

докладнiше >>

 
 

Dry Serie
PowerDry використовується для виготовлення натільної білизни, яка завдяки матеріалу PowerDry відмінно працює під час інтенсивних фізичних навантаженнях людини і тому ідеально підходить для любителів спорту та активного відпочинку.

докладнiше >>

 
 

Polartec® Classic 200
Серія 200 - класична тканина Polartec. Це дуже легкий та міцний матеріал з густим двостороннім ворсом, теплий та м'який. Як правило, з нього виробляють одяг середнього шару: светри, пуловери, штани, теплі шкарпетки. Основне призначення тканин цих серій - зігрівати.

докладнiше >>

 
 

Polartec® Power Stretch®
Тонкий та еластичний матеріал, що чудово "дихає", ідеально підходить для теплої термобілизни. При контакті зі шкірою відводить зайву вологу назовні, залишаючи тіло сухим.

докладнiше >>

 
 

Polartec® Wind Pro®
Проміжний варіант між Polartec та Windbloc. Tканина Wind Pro не має мембрани всередині, але завдяки двошаровій побудові має чудові теплоізолюючі властивості, надійно захищає від вітру та відштовхує зовнішню вологу.

докладнiше >>

 
 

Polartec® Thermal Pro®
Серії 200 та 300 - класичні тканини Polartec. Це дуже легкі та міцні матеріали з густим двостороннім ворсом, теплі та м'які. Як правило, з них виробляють одяг середнього шару: светри, пуловери, штани, теплі шкарпетки. Основне призначення тканин цих серій - зігрівати.

докладнiше >>

 
 

Polartec® Windbloc®
Cтворений для використання в якості зовнішнього шару одягу. Поєднує в собі максимально можливу теплоізоляцію з вітро та вологозахисним бар’єром, що усуває необхідність застосування додаткового шару одягу. Забезпечує мінімальні втрати тепла під впливом вітра та води. Основні характеристики це: висока теплоізоляція, блокування вітру та вологи, добре дихає.

докладнiше >>

 
 

Polartec® Power Shield®
Комбінований матеріал на основі Polartec 100-ї сериї в поєднанні з дихаючою мембраною та еластичним нейлоном/лайкрою на зовнішній поверхні.

докладнiше >>

 
 


Тканина POLARTEC 100 Мicro є тонкою і легкою, дуже м'якою двосторонньою мікроволокнистою тканиною із зовнішнім ворсом. POLARTEC 100 Мicro дуже добре дихає та вбирає піт, а одежа з такої тканини дуже швидко висихає та чудово зігріває при дуже малій вазі.

докладнiше >>