This version of the page http://blogobig.com/events/barcamp-baltics.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-07. The original page over time could change.
Блоґобіг » про що гуде блоґосфера » BarCamp Baltics

Блоґобіг

про що гуде блоґосфера

BarCamp Baltics

Категорії: Події, BarcampLV
Максон Пуговський | 13:49 February 7, 2008

Готові!

Через дві з половиною години вилітаю до Риги на Баркемп. З України на неКонференції буде біля 25 учасників. Влаштуємо зараз на борту літака AirCamp - майже десяток баркемперів летить тим самим рейсом, при чому у Борисполі до нас приєднується двоє азербайджанців.

Це перший баркемп на теренах СНД і Балтії, що організовується після київського BlogCamp, який ми провели у жовтні. Саме тут латвійські друзі надихнулися і оголосили, що повторять такий “подвиг” у себе вдома.

У латвійського Баркемпа зі спонсрами помітно краще: окрім Open Society Institute, який фінансував і нас, приєдналися ПриватБанк і Microsoft, та й готель Reval, де проходить неКонференція, надає приміщення, обладнання, кейтеринг, тощо у рамках спонсорського пакету. А також організатори заручилися сприянням “міністра з інформаційних технологій” (є така посада у їхньому кабміні). Словом, подія національного масштабу, для “маленької, але гордої країни”, як про свою батьківщину говорять самі латвійці.

На баркемпі мені вже не відкрутитися - буду вести записи у блозі.

Лінки:
Офіційний сайт BarCamp Baltics
Соціальна мережа учасників BarCamp Baltics
Google-групи BarCamp Baltics: ru, en
Планета BarCamp Baltics (агрегатор блоґів учасників)

P.S. Везу на баркемп анонс про наступний баркемп в Україні. Це не жовтневий BlogCamp CIS and Baltics 2008, який безумовно буде, а дещо значно ближче у часі.



Нема коментарів »

Ще нема коментарів.

RSS-смуга коментарів до цього запису. URI трекбеку.

Додайте коментар

Ви можете кориcтуватися такими командами XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>