This version of the page http://studprofkom.ntu-kpi.kiev.ua/docs/show/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-06. The original page over time could change.
Положення "Про порядок розподілу та надання путівок на оздоровлення та відпочинок студентам НТУУ «КПІ»
Дата публікаціі: 11/12/2007
Назва: «Положення "Про порядок розподілу та надання путівок на оздоровлення та відпочинок студентам НТУУ «КПІ»»
«Затверджено»
на засіданні президії профспілкового комітету студентів НТУУ «КПІ»,
Протокол № 39 від 06 грудня 2007 року.
Голова профкому студентів НТУУ «КПІ»
_____________________ В.Ю.Миронов
07 грудня 2007 року.
 
«Узгоджено»
 
Ректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»
 
___________________ М.З.Згуровський
10 грудня 2007 року.
 
ПОЛОЖЕННЯ
"Про порядок розподілу та надання путівок на
оздоровлення та відпочинок студентам НТУУ "КПІ"
 
           Дане Положення регулює питання надання та розподілу путівок на оздоровлення та відпочинок для студентів університету денної форми навчання, які навчаються за кошти державного замовлення або за контрактом.
1. Загальні положення
2.1.       Оздоровлення та відпочинок студентів організовується на студентських спортивно-оздоровчих базах університету „Маяк”, „Політехнік”, „Глобус”, на оздоровчих базах ВНЗ-партнерів та на інших базах відпочинку, путівки до яких придбано за рахунок власних коштів профспілкового комітету студентів НТУУ «КПІ».
2.2.       Право на оздоровлення та відпочинок на спортивно-оздоровчих базах університету має будь-який студент денної форми навчання, який навчається в університеті за кошти державного замовлення. Студенти, які навчаються за контрактом, можуть придбати таку путівку тільки за повну вартість.
2.3.       Право на оздоровлення та відпочинок на базах ВНЗ-партнерів, на інших базах відпочинку, путівки до яких придбано за рахунок власних коштів профспілкового комітету студентів НТУУ «КПІ», мають студенти університету - члени Профспілки, які навчаються за кошти державного замовлення або за контрактом.
2.4.       Кількість путівок на оздоровлення є обмеженою і визначається перед кожним оздоровчим сезоном.
2. Порядок розподілу та надання путівок
2.1.       Пріоритетне право на одержання путівки мають найбільш соціально незахищені категорії студентів (сироти, чорнобильці, малозабезпечені, з багатодітних сімей, студенти з неповної сім’ї) та студенти, які приймають активну участь у громадському житті факультету/інституту та університету.
2.2.       Виходячи з принципів соціальної справедливості та залучення більшої кількості студентів на оздоровлення та відпочинок путівка студенту може надаватися не частіше  одного разу на 2-3 роки. В особливих випадках, путівка може надана вдруге за рішенням президії профкому студентів.
2.3.        Зберігання, реєстрацію та видачу путівок на оздоровлення та відпочинок здійснює бухгалтерія профспілкового комітету студентів НТУУ „КПІ”.
2.4.       Розподіл квот для факультетів/інститутів на отримання путівок здійснюється профкомом студентів пропорційно кількості студентів денної форми навчання на факультеті/інституті.
2.5.       Розподіл путівок між студентами на факультеті/інституті (згідно квот) відбувається на розширеному засіданні профспілкового бюро студентів кожного факультету/інституту. На розширене засідання профбюро студентів обов’язково запрошується представник профкому студентів, голова студентської ради факультету/інституту, голова студентської ради гуртожитку та  заступник декана відповідного факультету/інституту.
2.6.       Студенти, які не придбали путівок згідно строків, які встановлено профкомом студентів університету втрачають право на отримання путівки. Дані путівки реалізуються студентам відповідного факультету/інституту, які включені  до резервного списку.
3. Заключна частина
2.1.       Профком студентів університету, профбюро студентів факультетів/інститутів здійснюють інформування студентів щодо наявності путівок, терміну заїздів, порядок розподілу, вартості путівок, страхування від нещасних випадків тощо.
2.2.       По всім напрямках оздоровлення та відпочинку профспілковий комітет студентів організовує страхування від нещасних випадків.
2.3.       Відповідальність за оздоровлення студентів університету, розподіл квот для факультетів/інститутів покласти на голову профспілкового комітету студентів університету.
2.4.       Відповідальність за комплектацію змін згідно розподілу покласти  на голову профбюро студентів відповідного факультету/інституту.
2.5.      Контроль за виконанням цього Положення здійснює президія профспілкового комітету студентів НТУУ «КПІ».