This version of the page http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/lumshory/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-06. The original page over time could change.
Карпати на Незабаром | Лумшори: Відпочинок в Карпатах мiсто Лумшори - гірські лижі, сноуборд, підйомники Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку та пансіонати, бронювання готелів Лумшор
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Лумшорах

Незабаром /  Карпати /  Закарпаття  /  Лумшори
Возможно вы ищите:
Отели со скидками
VIP отели Карпат
Отдых с маленькими детьми
Экономный отдых
Зеленый туризм
Летний отдых
Отдых с лечением
Отели возле подъемников
Закарпаття
Анталівці
Дубове
Ужгород
Мукачево
Драгобрат
Ясіня
Рахів
Красія
Воловець-Подобовець
Пилипець
Поляна
Солочин (Квітка Полонини)
Синяк
Синевир
Перечин
Жденієво
Шаян
Хуст
Чинадієво
Лумшори
Свалява
Міжгір'я
Чоп
Тячів
Іршава
Виноградів
Великий Березний
Берегове
Карпати
Львівська область
Івано-Франківська область
Закарпаття
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Лумшори

Фотогалерея Лумшор (1)


Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (3)
Сауни Бані  Цікаві місця 
Квартири, приватний сектор (безкоштовні оголошення)
 


Відпочинок в Лумшорах достатньо цікавий і зручний. До послуг відпочиваючих на туристичних базах працюють сауна, російська і фінська бані, більярд, басейн, спортмайданчики. Запам’ятаються також вечори відпочинку на різну тематику, катання на гірськолижних трасах, а також верхи на конях. У с. Лумшори туристи зможуть поласувати смачними закарпатськими стравами, покуштувати бограч, книдлі, гомбовці.
Для любителів гірських лиж в с. Лумшори діє канатно-буксирна дорога типу бугеля. Її довжина - 300 м.
Допитливим туристам в Перечинському районі пропонуються маршрути: одноденні, триденні, семиденні.
Найцікавіші етапи маршрутів:
- перехід через Вільшанський діл;
- вихід на гору "Соколець";
- подорож в печеру "Дірявий камінь";
- ворочивські озера "Сині болота";
- відвідини водопадів в селі Лумшори і в урочищі Шипіт.
У селищі є декілька джерел мінеральних вод з високим вмістом сірководню, за допомогою яких можна повернути собі втрачену рухливість, зняти біль в суглобах, залікувати старі рани. На місці джерел побудований сучасний басейн, який використовує місцеву мінеральну воду, а також чан, перша згадка про яке датована 1600 роком. Розташований чан на березі ріки біля невеликого водопаду. У ньому мінеральну воду підігрівають дровами, але сам чан не нагрівається. Відчуття після проведеної годинки в чані з теплою мінеральною водою словами передати неможливо, а про чудодійну силу таких ванн ходять легенди. Приїжджають сюди люди з різних куточків світу. Хто просто подивитися і прийняти ванну, а хто, таким чином, виліковує багатообразні хвороби опорно-рухової системи.
На сторінках нашого сайту Ви зможете підібрати для себе пансіонати, санаторії, бази відпочинку, готелі, приватний сектор не тільки в Лумшорах, але і інших містах Карпат. Для полегшення організації відпочинку в Лумшорах на сайті є прямі телефони і адреси розміщення.
Якщо Ви любитель зимових видів спорту, таких як гірські лижі або сноуборд, то інформацію про гірськолижні підйомники дивиться на сторінці Лумшор. Періодично на сторінці Лумшор поповнюватиметься інформація про гірськолижну інфраструктуру, середні ціни, фотографії і статті про Лумшори. Якщо у Вас є цікава інформація про Лумшори присилайте її на info@nezabarom.com.ua і ми з радістю все опублікуємо з вказанням вашого імені. Створимо разом цікавий сайт про відпочинок і розваги в Україні.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса