This version of the page http://pravda.lutsk.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-05. The original page over time could change.
Волинська правда » Луцькі дев’ятикласники злякалися зовнішнього тестування?

ВІП-новини
Версія для друку

Луцькі дев’ятикласники злякалися зовнішнього тестування?

Кількість луцьких школярів за рік скоротилася на 1,2 тисячі, – зазначив на засіданні виконкому 4 жовтня начальник міського управління освіти Сергій Калуш. Причина, на його думку, проста – діти злякалися зовнішнього тестування і після закінчення 9-го класу масово ринулися в заклади профтехосвіти. Про це повідомив кореспондент «Волинської правди».

За словами пана Калуша, зараз у школах міста навчається 23 тисячі дітей, тоді як минулоріч їх було 24,2 тисячі. Причину такого зменшення в управлінні з’ясували після невеликого дослідження, яке засвідчило: «Наші випускники 9-х класів, які закінчили школу і злякалися незалежного зовнішнього оцінювання, яке є обов’язковим для вступу до вишів після закінчення 11-го класу», – зазначив Сергій Калуш.

«Але батьки не зрозуміли цього нововведення, адже для того, щоб вступити до вищого навчального закладу, кожна дитина має пройти зовнішнє тестування», – додав головний луцький освітянин.

Категорії: Соціум, Надзвичайне, Бомонд

Коментарі (0) »

Немає коментарів

Підписатися на RSS для коментарів до цієї статті.

Коментувати