This version of the page http://mtv.ua/ema (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-02. The original page over time could change.
EMA • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi
Sony Ericsson EDC

//Best Ukrainian Act

MTV Europe Music Awards — церемонія вручення європейських музичних нагород — вважається однією із найвизначніших подій музичного та культурного життя не тільки Європи, а й усього світу. Найбільша музична премія в Європі, котру іноді ще називають музичним «Оскаром», має заслужену репутацію одного із найбільш яскравих видовищ світового шоу-бізнесу. MTV EMA'07 відбудеться у місті Мюнхен, Німеччина, 1-го листопада.

Цього року Україна приєдналася до родини MTV і впершее в історії має нагоду відправити на цю церемонію нагородження своїх виконавців. Хто саме поїде отримати нагороду EMA Best Ukrainian Act вирішувати тільки вам! Голосуй за своїх улюблених виконавців за допомогою SMS, а також не забудь відвідати сторінку www.mtvema.com, щоб проголосувати за інші номінації.

//Голосування

//Гайтана

//Esthetic Education

//Lama

//Океан Ельзи

//ВВ

//Номiнанти

//Гайтана

Українські мас медіа часто називають Гайтану найбільш екзотичною та самобутньою співачкою на Україні, прихильників відверто приваблює її глибокий чуйний “чорний” вокал, критики де-не-де згадають про харизму та привабливість.

//Esthetic Education

З чого починається естетика? Для україно-бельгійського проекту Еsthetic Education – з особистості. «Всі ми дуже сильні люди, - каже лід вокаліст гурту, інтелектуал, космополіт і діяч багатьох сфер культури – Луї Франк, - і кожному з нас під силу займатись усім, чим ми забажаємо, але ми хочемо працювати разом. Esthetic Education і цікава як раз таким симбіозом, котрий представляємо ми втрьох. В нас нема такого собі номінального лідера, обличчя групи. Ми завжди хотіли, щоб тим «обличчям групи» стала Музика».

//Lama

Lama – це синергія цілої команди творчих особистостей, спрямована на створення якісної музики європейського рівня. У древній міфології Lama – це добра богиня-захисниця і покровителька, яку на малюнках зображували окриленою людиною. Вважається, що Lama є у кожної живої істоти, адже це носій особистості.

//Океан Ельзи

Океан Ельзи неодноразово визнані публікою й критиками як краща рок-група й краща live-група СНД. Океан Ельзи – це експресивний, самовідданий концертний драйв, унікальне поєднання справжньоїго слав'янського ліризму з потужною роковою енергетикою.

//ВВ

Воплі Відоплясова – це гурт який допомагає людям під час своїх концертів виражати себе. Гурт котрий не нав’язує своїх емоцій та музики слухачам, тому що вони просто співпадають. Вони грають українську музику та люблять українські традиції.