This version of the page http://vitau.org.ua/best/104.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-01. The original page over time could change.
Найкращі привітання до свята День фармацевта від Українського серверу привітань побажань та поздоровлень!

 День фармацевта - найкращі поздоровлення, побажання та привітання на думку користувачів сайту vitau.org.ua

Порада: Не забудьте додати цей сайт до закладок (Ctrl+D)

1-e місце:

Дати власну оцінку

Шановні фармацевтичні працівники!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника !

Важливою і значущою є ваша повсякденна, гуманна місія – забезпечувати людей ліками.

Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя.

Переконані, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм завжди поєднуватимуться із щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю у кращих гуманітарних традиціях.

Зичимо вам усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових звершень і нових перемог.

Нехай життя дарує вам спокій та добробут, тепло і щастя в домівках.

2-e місце:

Дати власну оцінку

Шановні колеги, друзі!

Промайнув ще один рік сумлінної праці, і ось ми вже стоїмо на порозі святкування нашого з Вами професійного свята - Дня фармацевта.

Сьогодні ми є свідками і безпосередніми учасниками бурхливого розвитку фармацевтичної галузі України і тих вагомих позитивних змін, що закономірно у ній відбуваються. Мабуть, напередодні свят всі ми традиційно озираємося на пройдений шлях, оцінюючи власні здобутки. Вже близько року працює Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення, яка, відповідно до Указів Президента та рішень уряду, докладає великих зусиль для забезпечення населення України доступними, ефективними та безпечними лікарськими засобами.

Фармацевтична громадськість відіграє велику роль у реформуванні та створенні регуляторної бази галузі, постійно бере участь в обговоренні нових проектів та рішень. Хочу щиро подякувати, насамперед, провізорам і фармацевтам за їх щоденну копітку та самовіддану працю, підтримку та розуміння. Щиро вітаю вас з професійним святом, бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, злагоди, впевненості у власних силах, поваги колег, наснаги у здійсненні всіх ваших задумів!

Переглянути інши привітання, побажання та поздоровлення до цього свята

Корисна інформація: 

До уваги користувачів серверу привітань, побажань та поздоровлень! Будь-яке поздоровлення, вітання чи бажання, що Ви знайдете на цьому сайті, може бути використано Вами абсолютно безплатно, наприклад, як зразок для вітальної листівки. Це звичайно стосується і поздоровлення до свята: День фармацевта. Але при розміщенні його на Інтернет-сайтах або у друкованих виданням посилання на цей сайт обов'язкове.