This version of the page http://undp.org.ua/cscn/cosrespnce.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-01. The original page over time could change.
Consumer Society and Citizen Networks:
СПІЛЬНОТА СПОЖИВАЧІВ ТА ГРОМАДСЬКІ ОБ’ЄДНАННЯ
Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй
Про проект | База НУО | Звіти | Фотогалерея | Контакти
Eng | Ukr
Проектний документ
Схема впровадження проекту
План дій проекту
Бюджет проекту
Програма підготовки фахівців регіональних споживчих організацій громадянського суспільства
План тренінгів для журналістів Лютий – Серпень 2008

Шановні Пані та Панове!

Ми хотіли б запропонувати Ва м взяти участь у он-лайн опитуванні, що досліджує кращі світові практики, дружні до споживача. Опитування проводиться Європейським Союзом та Програмою Розвитку ООН в рамках спільного проекту «Спільнота споживачів та громадські об'єднання».

Такі дослідження вже стали доброю традицією в Європі та наш Проект впроваджує перше таке дослідження в Україні. Це опитування практик ведення бізнесу, дружніх до споживачів , було розроблене експертом з Великої Британії, паном Джуліаном Едвардсом , який обіймав посаду генерального директора організації Консьюмерз Інтернешнл в 1996 - 2005 році, експертом з глобальним досвідом у споживчих питаннях.

Це дослідження може стати слушною нагодою для вашої компанії продемонструвати соціальну направленість та європейський підхід уведенні бізнесу. Ваша компанія буде включена до списку компаній, що прийняли участь в опитуванні, який буде розміщено на веб-сайті ПРООН в Україні http://www.undp.org.ua/ та порталі споживача http:/www.consumerinfo.org.ua. Також, одразу після закінчення дослідження, учасникам дослідження буде надано його результати, що будуть доповнені кращими класичними та новітніми Європейськими практиками ведення бізнесу дружнього до споживачів, які Ви потім зможете використовувати з метою вдосконалення споживчої політики Вашої компанії. Після закінчення дослідження Проект проведе низку круглих столів, обговорень та інших публічних заходів, щоб широко повідомити українське суспільство про кращі дружні споживачу практики, які впроваджують українські компанії задля посилення своєї конкурентоспроможності та створення суспільного блага в Україні. Першим заходом в цієї серії буде прес-конференція, що пройде за участі представників Програми Розвитку ООН, Представництва Європейського Союзу та організації Консьюмерз Інтернешнл. Детальніша інформація щодо проведення прес-конференції буде надіслана на електронну адресу, яку Ви вкажете в анкеті.

Щоб пройти це коротке он-лайн опитування, Ва м треба перейти за посиланням: http://www.undp.org.ua/cscn/surveys/ та вибрати відповідну сферу послуг у випадаючому меню. Анкета заповнюється в електронному вигляді, задля посиленої безпеки передачі даних, які будуть використовуватись у гарантовано строгій конфіденційності тільки для цілей даного опитування. Опитування займе лише 5-6 хвилин. Опитування триває.

Інвестиції в споживчу орієнтованість Вашого бізнесу є довгостроковими, та їх результати проявляються дуже швидко через покращення конкурентоспроможності, посилення позиції продуктів компанії на ринку та підвищення лояльності споживачів.

Новини та події

30 січня, 2008 року – Тренінг-семінар для представників ЗМІ «Хутрові вироби: безпека та якість»

Докладнiше...

26 грудня, 2007 року - Виступ експертів проекту у прямому ефіру на радіо Ера

Докладнiше...

19 грудня, 2007 року - Новорічні іграшки та ялинкові прикраси перевірили на якість та безпеку

Докладнiше...

Навчальний тур до німецького Інституту споживчих досліджень Штифтунг Варентест

Докладнiше...

12 грудня, 2007 року - Європейська Комісія оприлюднила нову директиву, спрямовану проти реклами, що вводить в оману споживачів

Докладнiше...

23 листопада, 2007 року - Українські журналісти вивчають стандарти якості для шкіряних виробів

Докладнiше...

15-17 листопада, 2007 року - Закарпатські школярі опанують основи споживчих знань

Докладнiше...

15 листопада, 2007 року - Представники українського громадянського суспільства погодили план розвитку на 2008 рік

Докладнiше...

1 листопада, 2007 року - Українські юристи вивчають європейський досвід захисту невизначеного кола споживачів

Докладніше...

25 жовтня, 2007 року - Виставка/конференція "Відкрите/Вільне програмне забезпечення для всіх".

Докладніше...

18 жовтня, 2007 року - Українські журналісти перевірили побутові електроприлади на якість та безпеку

Докладніше...

16 жовтня, 2007 року - Європейські експерти провели тренінг-семінар для спеціалістів громадських об"єднань споживачів України

Докладніше...

15 жовтня, 2007 року - Програма розвитку спроможності організацій громадянського суспільства презентована в Києві

Докладніше...

14 жовтня, 2007 року - Експерти проекту провели дослідження споживчих громадських організацій України

Докладніше...

9 жовтня, 2007 року - У Харкові презентовано концепцію навчального курсу "Споживчі знання для початкової та середньої школи"

Докладніше...

Архів новин та подій ...
   

  © 2006-2007  Спільнота споживачів та громадські об'єднання.