This version of the page http://www.ua-reporter.com/glas/353/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-28. The original page over time could change.
UA-REPORTER.COM — ГЛАС НАРОДА

Глас народа


04.11.07 (11:59)
cr

Зловживання в управлінні культури Закарпатської ОДА


Начальнику управління культури ОДА
Глебі Ю.Ф.
Русинь І.В. Начальника відділу фінасів, бухгалтерського обліку аналітичної та кадрової роботи.
Заява
Ще 12.10 2007 року були звільнені з роботи головний економіст управління, головний бухгалтер управління та головний бухгалтер централізованої бухгалтерії при УК ОДА.
Звільняючи їх раптово для мене, на другий день після того, як повідомили мене про це звільнення, ви наголосили, що маєте необхідність у термінових платежах. Але, коли з’являються бажаючи зайняти ці вакантні місця, ви гальмуєте їх прийняття га роботу, мотивуючи тим, що не спішите.
Крім того, у газетах немає оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад головного спеціаліста – бухгалтера ( з правом другого підпису на платіжних документах) та головного спеціаліста – економіста. Ці посади є посадами із статусом держслужби. В міський центр зайнятості не подано звіт про наявність вакансій. Але в управлінні ї централізованій бухгалтерії вони є.
Оскільки згідно вашого наказу головний бухгалтер управління, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії були звільнені за згодою сторін і акту приймання – передачі справ не було, з кабінетів винесено комп’ютер на якому працювала головний економіст управління та комп’ютер , на якому працювала головний бухгалтер управління (він замінений на комп’ютер з технічного відділу) і я не бачила документів, що виправдовують ці дії, вважаю, що або ці звільнення фіктивні, або ви зацікавлені у залишенні вакансій і незацікавлені у нормальній безперебійній роботі фінансових працівників управління культури.
Знову негайно прошу вжити заходи по прийому на роботу нових працюючих на вакантні посади.
І.В.Русінь.
Від редакції. Як нам стало відомо в управлінні культур Закарпатської ОДА зріє черговий скандал. Він пов’язаний перш за все з розкраданням коштів окремими посадовими особами та тіньовими схемами відмивання грошей розкрадання бюджетних коштів. Тягнуться ці схеми і на Іршавщину. На підході нові оборудки по „дерибану” бюджетних коштів. З цього приводу нами розпочато журналістське розстеження. В найближчих випусках читайте матеріали про минулі кримінальні пригоди окремих керівників від культури.



ОБСУЖДЕНИЕ:

Добавить комментарий
Имя:
Е-mail (необов’язково):
Комментарий:


Для того, чтобы ваш комментарий был добавлен, вам нужно ввести код, кторый вы видите на картинке под этим сообщением. Если код будет введен неправильно - комментарий не появится. Если не можете разобрать код - нажмите "обновить" в меню браузера и код изменится.
  

В начало рубрики

   НОВОСТИ
27.01.08 (23:31) НС
Майже 50% ДТП на Закарпатті трапляється через незадовільний стан доріг

27.01.08 (20:05) туризм
Закарпатский турбизнес будет этой зимой убыточным.

27.01.08 (19:52) Україна
Польские дальнобойщики заблокировали границу

26.01.08 (21:00) суспільство
На Закарпатті мешкають 15 225 багатодітних сімей

26.01.08 (20:43) Україна
ГАИ изъяла уже более 16 тыс водительских удостоверений

26.01.08 (20:38) скандал
ВАТ "Закарпатгаз" дав роз’яснення ситуації, що мала місце 23 січня на вул. Лавріщева в Ужгороді, де, за словами міста, на 10 хвилин було припинено газопостачання

26.01.08 (20:32) кримінал
Закарпаття: Як селищний "шериф" розплутує павутиння злочинів у "вертольотному" Дубовому


   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· ГЛАС НАРОДА

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир

   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.

   Счетчики