This version of the page http://lucid.kiev.ua/apostil/belgiya_inf.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-28. The original page over time could change.
Бюро переводов Ирина - легализация, апостиль

легализация, апостиль

письменный перевод
письменный перевод, цены
конфиденциальность
перевод текстов
примеры перевода
варианты оплаты
вакансии
статьи
ссылки
визы
легализация, апостиль
книга отзывов
контакты
Бельгія. Інформація.

(для осіб, що подають заяву для отримання візи до Бельгії з метою одруження.)

Кожен прохач повинен особисто представити в Консульський відділ посольства наступні документи:

  1. Повністю заповнена в 3-х екземплярах французькою, фламандською, німецькою або англійською мовою та особисто підписана та датована заява/анкета
  2. З недавні фотографії.
  3. Дійсний закордонний паспорт; фотокопії 1-ї сторінки закордонного паспорту і сторінок, де є Шенгенські візи.
  4. Запрошення - оригінал (форма 3 bis) від громадянина Бельгії (гаранта) або громадянина іншої країни, що має дозвіл на постійне проживання у Бельгії.
  5. Документи, які свідчать про достатні регулярні доходи гаранта, а саме:
    • Копія платіжної відомості стосовно заробітної плати за останні 3 місяці або
    • Податкова декларація за минулий рік.
  6. Фотокопія бельгійського посвідчення особи гаранта (ректо/версо) та довідка з комуни, яка містить наступну інформацію: національність, місце проживання та сімейний стан.
  7. "Декларація про намір зареєструвати шлюб"(оригінал або засвідчена в комуні копія)
  8. Довідка з міліції про те, що громадянка (громадянин) України не притягалася (не притягався) до кримінальної відповідальності (для осіб віком від 18 років.). Строк дії цієї довідки 6 місяців.
  9. Медична довідка (також для дітей) видана Центральною міською клінічною лікарнею (вул. Шовковична 39/1, тел. 234-73-64) або Американським медичним центром (АМІД) -(вул. Бердичівська, 1, тел. 490 76 00). Строк дії цієї довідки 6 місяців. Довідка, видана АМІД, відразу легалізується консульским відділом Посольства. Довідка, видана Центральною міською клінічною лікарнею, повинна бути перекладена на одну з державних мов Бельгії, переклад має бути засвідчений нотаріусом, після цього оригінал довідки буде легалізований консульським відділом Посольства. Консульський збір за легалізацію - 10 євро
  10. Свідоцтво про народження.
  11. Довідка про сімейний стан.
  12. Свідоцтво про розлучення (при наявності, для громадянки/-ина України)
  13. Дозвіл батька/матері для неповнолітньої дитини на виїзд за кордон або право на утримання від батька/матері.
  14. Обов'язково мати міжнародний страховий поліс - страхова сума ЗО 000 євро На оригіналах всіх українських документів та їх перекладах на одну з державних мов Бельгії, якщо не вказано інше, повинен бути проставлений апостиль.
Консульський збір за візу - 35 євро

Увага! Деякі оригінали вищевказаних документів та їх переклади будуть необхідні для оформлення одруження у комуні в Бельгії та будуть відправлені Вами до Бельгії. Для подачі запиту на візу Ви повинні подати у Посольство оригінали вищевказаних документів та їх переклади або копії цих документів, завірені належним чином. (Для роз''яснення зверніться будь-ласка до працівників візового відділу.)

Примітка
Консульський відділ залишає за собою право вимагати представлення будь-яких додаткових документів.

2004/07 © Ирина, бюро переводов. Miracle Design, создание сайта.