Головне меню

головна сторінка
музичні новини
форум
блог
варто відвідати
контакти

Музикантам

майстерня
корисне
програмне забезпечення
музичні магазини
клуби
фестивалі
рекорд-лейбли
студії
репетиційні бази

Гітара

для новачків
устаткування
техніка гри
теорія
гітаристи

Бас гітара

для новачків
устаткування
техніка гри
теорія
бас гітаристи

Авторам

Якщо у вас є бажання поповнити цей сайт новою статтею, зробити внесок у розвиток українського інтернету, і Ви - гітарист і можете написати статтю, просто зв'яжіться зі мною і Ваша стаття буде розміщена на стоінках цього порталу.

Лічильник


Джон Майонг (John Ro Myung)

Один із засновників легендарного прогрессів гурту Dream Theater.
Повне ім`я Джон Ро Майонг (John Ro Myung). Народився Джон 1967 року в Чикаго у родині в'єтнамських емігрантів, а виріс у Лонг Айленді (Нью-Йорк). З самого дитинства мати привила своєму сину любов до класичної музики і вже у п`ять років юний Джон поступив до музичної школи по класу скрипки. Ще одним захопленням Джона Майонга є східні види єдиноборств. Ще у школі Майонг познайомився з Джоном Петруччі (John Petrucci) і відтоді вони стали нерозлучними друзями. У віці 15 років вони вирішили сколотити власний рок-гурт. Саме Петруччі дав тоді ще скрипачу Майонгу бас, думаючи, що оскільки і на скрипці і на бас-гітарі 4 струни, то він легко її освоїть. Звісно, скрипка немає нічого спільного з басом (окрім тих чотирьох струн), але Майонгу приглянувся новий для нього інструмент, який просто покорив його серце і душу назавжди. З того часу Джон ніколи не брав у руки скрипку.
Після шкільного випуску вже «зіграні» друзі Джон і Джон вирішили разом поступати в одну з найкращих у світі музичних шкіл Берклі (Berklee College of Music), де згодом вони познайомились з Майком Портним (Mike Portnoy). Так і зібрався незмінний по цей день кістяк майбутньої легенди року Dream Theater.
Музикантами, які вплинули на стиль гри Джона Майонга, були Chris Squire, Steve Harris і Geddy Lee, а також команди  Yes, Iron Maiden і Rush. Він також слухав Jane's Addiction, King's X і Red Hot Chili Peppers. Дещо з класики та блюзу.


Повне ім`я Джон Ро Майонг (John Ro Myung).
День народження 24 січня  1967 року.
Зріст 5' 7''. 
Колір волосся Чорне.
Колір очей Чорний.
Обладнання
Шестиструнний бас Yamaha, Chapman Stick,         
підсилювачі Mesa  Boogie (Tri Axis modified, 400+  
power amp, Strategy 500).

Улюблений фільм 2001, Мисливці на Оленів.
Улюблений актор Роберт ДеНіро.
Улюблена актриса Меріл Стріп.
Улюблена Канал Discovery. 
Улюблена книга Сила Видумки.
Улюблена страва Спагеті.
Улюблений напій Малиновий сік.

speedy_gonzales

Пошук

Афіша


Розмістити афішу











© andreZ 2007