This version of the page http://ua.korrespondent.net/sport/230197 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-25. The original page over time could change.
Кореспондент » Головна » Спорт » Суркіс готовий продати майже весь основний склад 'Динамо'
bigmir)net  Пошта   Пошук:        
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки
По-русски Українською
 Вхід   Реєстрація
Спорт

Суркіс готовий продати майже весь основний склад 'Динамо'

20 ноября 2000, 14:04

Кілька вельмишановних англомовних веб-сайтів опублікували сенсаційну інформацію. Серія шокуючих чинників для широкого кола любителів футболу зводяться до одного - Григорій Суркіс повністю використовує імідж і можливості знаменитого клуба у своїх економічних і політичних інтересах.

Але останні повідомлення стали апогеєм усього цього дійства. При цьому, хочу нагадати, що інформація неофіційна, і підтвердження її ще не прийшло.

Основні спонсори команди, такі як російська корпорація "Итера", "Промінвестбанк", "Українська нафтогазова корпорація" залишають питання про подальше фінансування "Динамо" відкритим. Річ у тому, що власник клуба, він же президент Федерації Футболу України, народний депутат України Григорій Суркіс збирається продати практично всіх гравців основного складу, а виручені гроші "кинути" на підтримку свого великомасштабного бізнесу, який на даний момент перебуває не в кращому становищі.

За інформацією російських мас-медіа Суркіс хоче придбати кілька великих українських і російських газет, а також "прикласти руку" до переділу нафтогазової галузі на Україні у виді придбання ряду реґіональних газових компаній. Щороку спонсори вкладали в клуб 6,5 млн. фунтів, продаж ведучих гравців приніс ще 35 млн. фунтів, а успіхи команди в Лізі Чемпіонів оцінюються в 10 млн. фунтів. Водночас жодних дорогих покупок не робили (виключення - трансфер Деметрадзе), "Динамо" поповнювалося за рахунок дешевих молодих гравців з України і Росії.

Джерело, близьке до керівництва клуба, повідомило, що в зимовий період Київ залишить грузинський дует Каладзе - Деметрадзе. Першого чекають не дочекаються в Мілані, боси тамтешньої команди практично домовилися про перехід Кахи за 10 млн. фунтів. Його співвітчизник, який не виправдав надій, повернеться в Росію - за 4 млн. фунтів його купує "Динамо" (Москва). Основний голкіпер "біло-блакитних" Олександр Шовковський чекає пропозицій із Франції. Керівництво киян готове "сплавити" його за 2 млн. фунтів.

Крім того, повідомляється, що в найближчі тижні будуть виставлені на трансфер 10 гравців, практично весь основний склад, за який планують виручити 17 млн. фунтів, що їх Суркіс збирається "викинути" на захист своїх ділових інтересів.

Поповнення очікується слабеньке. Фігурують імена молодого російського голкіпера Веніаміна Мандрикіна з "Аланії", захисника "Дніпра" Богдана Шершуна і форварда "Ворскли" Олександра Мелащенка. За словами Суркіса, омолодження складу повинне дати новий імпульс у розвитку "Динамо", у чому дуже сумніваються спонсори - як відомо, на Україні мало хто захоче фінансувати довгострокові плани навіть найпопулярнішого клуба в країні.

Версія для друку   Відправити другу   Лист редактору   Обговорити у форумi
Коментарі (0)
Додати коментар 
Додайте свій коментар
Змінити зображення
Якщо Ви не бачите зображення з контрольними символами, це означає, що у вашому браузері відключено підтримку графіки. Включіть її та перезавантажте сторінку.

Коментарів немає

Останні новини:

  • На Байконурі готуються до першого запуску в 2008 році   01:33
  • Прем'єр Італії Романо Проді подав у відставку   01:25
  • Соціальний працівник викрала спідню білизну пенсіонерки   01:15
  • Через страйк митників на кордоні з Польщею стоять тисячі машин   01:00
  • Пенсіонер помстився за кішку: розбито шість машин   00:47
Усi новини

Найбільш коментовані:

  • Точка зору: Нечесна гра  Коментарі (27)
  • Дев’ять українців проміняли Україну на Росію  Коментарі (20)
  • Завтра на Кореспондент.net відбудеться чат з Євгенієм Червоненком  Коментарі (15)   
  • У Криму мітингували проти НАТО і за союз із Росією  Коментарі (15)
ТОП-50 за коментарями
Погода
 
Валюта:
  1USD  5.05     1EUR 7.36

UkrJob - VIP Вакансии

Innoware
Leading ERP and management consulting company for mid-size and large ...
KP Media
KP Media – самая инновационная медиакомпания в Украине.Начиная с нашего ...
Ernst & Young
«Эрнст энд Янг» – международная компания по предоставлению профессиональных ...
British American Tobacco Україна
Вritish American Tobacco Україна – це частина групи British American Tobacco, ...