This version of the page http://electric.org.ua/rizne/den-nerobstva.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-25. The original page over time could change.
ELECTRIC VIRTUAL WORLD » Blog Archive » День неробства

День неробства

January 12th, 2008 | by ELECTRIC |

Субота. Це типу празник мітли і пилососа. А в мене минула вона якось в сні, ходінні по хаті, дивленнням тіві і всіма решта буденними процедурами. Посидів в неті і позапсував якісь фільми на диски. Ще було декілька приємних розмов з гарними людьми. Хоча були і неприємні розмови. Але то мине. То дружнє.
Шось я так собі колупався в тому неті і відкритя прийшло шалене - сексуальних маніаків і збоченців в неті представляють в основному особи жіночого роду. Так що стережіться жінок. Ані апасни:). Невірите? Полазьте по різних форумах, щоденника або просто в пошуку гугльовому:) Але найбільше джерело це спам-листи:)))))))
Питання. От коли Ви вдома де сидять всі ваші рідні, скільки часу ви не сваритесь за цілий день?

  1. 6 Responses to “День неробства”

  2. By Мар'яна on Jan 13, 2008 | Reply

    Жінки взагалі апасни, навіть якщо не маніакальні :)
    А щодо питання… то волію не сидіти вдома. Бо тоді і справді сварки не минути А чого так є - і сама не знаю. Передозування спілкування, чи що?

  3. By ELECTRIC on Jan 14, 2008 | Reply

    Мар’яна, нехватка адреналіну:)_

  4. By Zirka on Jan 15, 2008 | Reply

    опис незадоволеної жінки співпадає з твоїм відкриттям “сексуальних маніаків і збоченців”, але більшою мірою завдяки Вам - чоловікам:)))
    але це не відповідь на твоє питання.
    свої домашніх на вихідні я взагалі з дому відсилаю, в більшості випадків вдається:))) а те що сваряться - це святе, це вже традиція, в іншому випадку в мене виникає низка підозр, що тут щось не те:)))) якщо ж ми таки і залишаємось разом, сварка є не тривалою, це просто ніхто ні з ким не говорить, але миримось ми “смачно”:)) в самому теплому місці - на кухні:)

  5. By ELECTRIC on Jan 15, 2008 | Reply

    Zirka, війна війною, а їсти треба

  6. By Zirka on Jan 16, 2008 | Reply

    ELECTRIC, голодний чоловік - злий чоловік

  7. By ELECTRIC on Jan 17, 2008 | Reply

    Zirka. то на любітєля.

Post a Comment