This version of the page http://electric.org.ua/mobile/jeans-icq.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-25. The original page over time could change.
ELECTRIC VIRTUAL WORLD » Blog Archive » Jeans ICQ

Jeans ICQ

October 17th, 2006 | by ELECTRIC |

Любиш спілкуватися в ICQ? Відтепер, завдяки JEANS, ти можеш продовжити спілкування, навіть якщо твій друг в офлайні!

Нова послуга SMS-ICQ від JEANS дає можливість отримувати повідомлення з ICQ на мобільний телефон у вигляді звичайного SMS, а також легко та швидко відповідати на них. Вся історія вашого спілкування зберігається в ICQ, як це робиться звичайно.

При наборі кирилицею максимальна довжина повідомлення - 70 символів. У латиниці довжина одного повідомлення складає 160 символів.

Щоб скористатися послугою JEANS SMS-ICQ, потрібно просто отримати повідомлення з ICQ на свій мобільний та відповісти, як на звичайне SMS-повідомлення.

Першим розпочати діалог, відправивши SMS на телефон – неможливо. Можна лише відповідати на повідомлення, що надійшли з ICQ.

Кожне SMS-повідомлення відповідь коштує 40 копійок (з ПДВ, без ПФ).

Відправка повідомлень з ICQ на мобільні телефони у межах України – безкоштовно.
Послуга не потребує додаткової активації.

Увага! Для того, щоб твій друг отримував твої повідомлення з ICQ, потрібно додати інформацію про його номер мобільного телефону у дані користувача. А якщо він не є користувачем ICQ, потрібно додати його ім’я у свій список контактів. Для цього зайди: Головне меню -> Додати SMS-контакт -> Додати новий SMS-контакт.

Далі введи ім’я контакту та інформацію про номер його телефону і натисни “Додати”. Нове ім’я з’явиться у списку контактів “Контакти не з ICQ (SMS)”. Натиснувши його, ти викличеш вікно “Сеанс SMS-повідомлень”, у якому зможеш набрати і відіслати повідомлення.

Відповідати на повідомлення з ICQ можна більш, ніж один раз. Якщо інтервал між датою отримання повідомлення з ICQ та твоєю відповіддю склав більше тижня, ти не зможеш відповісти на повідомлення з ICQ. Також, список доступних для твоєї відповіді абонентів складає останні 20 контактів - наприклад, якщо ти отримав по одному повідомленню від 20 різних друзів, то отримуючи повідомлення від 21 друга, ти не зможеш відповісти тому, хто надіслав повідомлення першим, якщо отримуєш повідомлення від 22 друга, то не зможеш відповісти другому і т.д. До тих пір, поки кількість SMS-повідомлень не перевищить 20-ти від різних користувачів, або час, за який не надійшло жодної відповіді, не складе більше одного тижня.

Послуга також доступна абонентам UMC та SIM-SIM.

Встановити програму ICQ, а також отримати додаткову інформацію про послугу можно на сайті http://icq.bigmir.net

Відправляти повідомлення можна з програм Bigmir)net ICQ, а також з інших офіційних програм ICQ на території України (bigmir)net ICQ 5.0, bigmir)net ICQ 5.1, ICQ 5 та ICQ 5.1 with Xtraz (International version)).
Абоненти, що знаходяться у роумінгу, можуть отримувати повідомлення з ICQ, але не можуть на них відповідати у зв’язку з технічними обмеженнями послуги.

Тарифи на додаткові послуги (JEANS@WAP, JEANS ММS, JEANS-Роумінг, Мобільний Інтернет) дізнйся на цьому сайті.
8 800 508 55 55
Детальна інформація, цілодобово, безкоштовно з мобільного JEANS та міських телефонів в Україні.
Detailed information is free and 24 hours from JEANS mobile and local phones in Ukraine.
ЗАТ «УМЗ». Ліцензія Держзв`язку АА №720189 від 29.12.04.

Post a Comment