This version of the page http://www.academy.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-24. The original page over time could change.
Національна академія державного управління при Президентові України
З Днем Соборності України!

22 січня 1919 рік - цій даті судилося навічно вкарбуватися в історію України величним національним святом - Днем Соборності. Саме того зимового дня в золотоверхому Києві під перегук дзвонів Святої Софії було ухвалено рішення про об'єднання двох, розділених історичною прірвою, гілок українського народу. В Універсалі Директорії УНР наголошувалося: "Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка".

Далі...
Н О В И Н И
Захоплива подорож українським Парижем

12-13 січня 2008 року колектив Національної академії здійснив захоплюючу подорож до одного з найгарніших міст Європи - Львова. Місто Лева зустріло прекрасною сонячною погодою, що сповна дало змогу насолодитись неповторною красою архітектурних ансамблів та пам’яток старовини.

Далі...
Як «академівці» Водохреща святкували

Хоробрі та вiдважні любителi зимових водних процедур 19 січня 2008 року у день одного з найбільших християнських свят Водохреща зібралися у Гiдропарку. Підтримуючи культурне відродження прадавніх християнських та народних традицій, звичаїв і обрядів працівники Національної академії також взяли участь у святковому дійстві.

Далі...
Відбулися загальні збори слухачів щодо працевлаштування

17 січня 2008 року в Національній академії державного управління при Президентові України відбулися збори слухачів другого курсу факультету публічного адміністрування щодо питання їх подальшого розподілу та працевлаштування.

Далі...
Впровадження нових круглих столів у контексті демократичного
врядування як наступний крок модернізації діяльності Інституту
підвищення кваліфікації керівних кадрів

В Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України у рамках модернізації навчання у 2008 році впроваджено нові круглі столи для обговорення проблем демократичного врядування з науковою елітою України.

Далі...
Спортивні досягнення Національної академії

5 місце серед 18 команд-учасників на 11 Спартакіаді працівників апарату центральних органів виконавчої влади та відомств. Такий результат показала команда Національної академії державного управління при Президентові України, за що була нагороджена дипломом Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Далі...
Про початок навчання в Інституті підвищення кваліфікації
керівних кадрів керівників структурних підрозділів міністерств, комітетів, державних агентств та керівників їх регіональних представництв
агропромислової та природоохороної галузі

Відповідно до плану-графіка навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, їх кадрового резерву, керівників державних підприємств, установ і організацій, погодженим із Секретаріатом Президента України та Кабінетом Міністрів України від 18 грудня 2007 року № 51629/1/1-07 ...

Далі...
Подорож у новорічну казку

28 грудня на захопливу виставу «Подорож у новорічну казку» дітей працівників Національної академії запросив Дід Мороз та Снігуронька. Спершу на малюків чекав приємний сюрприз – усі вони мали нагоду познайомитись з Президентом Національної академії Вірою Нанівською та завітати до віце-президентів. Малята урочисто вітали їх новорічними віршиками та в подяку отримали солодкі гостинчики.

Далі...
Новорічне святкування в Національній академії

Наступаючий 2008 рік Національна академія святкувала в прекрасній новій актовій залі. В дружній атмосфері за святковими столиками зібралась велика родина працівників Академії.

Далі...

Презентація Радника Голови Конгресу США Томаса Ендрюса

21 грудня 2007 року у Національній академії державного управління при Президентові України відбулася презентація Радника Голови Конгресу США Томаса Ендрюса на тему: «Проведення ефективної громадсько-просвітньої кампанії з питань політики президента».

Далі...

Відбулося засідання Координаційної ради

20 грудня 2007 року в Національній академії державного управління при Президентові України відбулося чергове засідання Координаційної ради Національної академії з надання методичної допомоги регіональним та галузевим закладам підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів . У засіданні взяли участь представники Головного управління державної служби України, директори регіональних інститутів Національної академії, директори регіональних та галузевих закладів підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів.

Далі...

Круглий стіл
«Місце професійної школи у державному управлінні».

20 грудня 2007 року в Національній академії державного управління при Президентові України відбувся круглий стіл: «Місце професійної школи у державному управлінні».
Мета круглого столу публічне обговорення ролі професійної школи у системі державного управління та перспектив розвитку системи професійної підготовки державних службовців в Україні.

Далі...

Нова сторінка історії Асоціації випускників НАДУ

Асоціація випускників Національної академії державного управління при Президентові України була створена в 1994 році. В той час вона нараховувала 300 осіб, випускників трьох років, які вболівали і чітко відчували необхідність такої організації. Формально Асоціація випускників існує і зараз, однак про успішні результати її діяльності давно не чути. Тому логічно постало питання чи потрібна Асоціація в такому вигляді, як вона є сьогодні...

Далі...

20 грудня 2007 р. у приміщенні Секретаріату Президента України для відповідальних працівників Секретаріату Президента України, які займаються розробленням проектів нормативно-правових актів та проводять експертизу проектів таких актів, розпочато цикл лекцій “Основні аспекти законотворчого процесу” (в рамках короткотермінового семінару).

Далі...

Небезпечний діагноз, або Чому державна машина ледве дихає?

Це та інші актуальні питання сьогодення з приводу 14-ліття адміністративної реформи за круглим столом в редакції газети «Дзеркало тижня» обговорювали начальник Головного управління державної служби України Тимофій МОТРЕНКО; президент Національної академії державного управління при Президенті України Віра НАНІВСЬКА; керівник Центру політико-правових реформ Ігор КОЛІУШКО, журналіст Інна Ведерникова.

«Дзеркало тижня» № 48 (677) 15 — 21 грудня

Далі...

Круглий стіл : «Демократичне врядування:
українська традиція в історичній ретроспективі
та в європейському контексті»

12 грудня 2007 року в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України відбувся круглий стіл на тему: «Демократичне врядування: українська традиція в історичній ретроспективі та в європейському контексті». Даний захід вперше проводився для вищих керівних кадрів – державних службовців 1-4 категорії, у форматі професійного навчання з програм підвищення кваліфікації державних службовців.

Далі...

Офіційний візит Президента Республіки Польща
Леха Качинського в Україну

6 грудня 2007 року у Національній академії державного управління при Президентові України відбулася зустріч Президента Республіки Польща Леха Качинського з керівництвом, слухачами та викладачами Академії. Президента супроводжувала дружина Марія Качинська та польська делегація у складі 14 осіб.



Official visit of the President of Poland Leh Kachinsky in Ukraine
English version

Далі...

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Норвегії в Україні
Олавом Берстадом

5 грудня 2007 року в Національній академії державного управління при Президентові України перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії в Україні пан Олав Берстад. Візит був запланований в рамках проекту Академії “Міжнародний досвід публічного адміністрування для України.” В робочому порядку відбулася зустріч з Віце-президентом Національної академії Анатолієм Чемерисом,, радником Президента Академії Крістофом Сауренбахом, та Ольгою Босак, начальником Управління міжнародними проектами цього ж закладу.

Далі...

Семінар з підвищення кваліфікації
за напрямом "Європейські справи"

З 3 по 5 грудня 2007 року в Національній академії державного управління при Президентові України у рамках німецько-українського проекту з розробки та реалізації магістерської програми з публічного адміністрування відбувся семінар з підвищення кваліфікації за напрямом "Європейські справи".

Далі...

Спільний німецько-українського семінар

4 грудня 2007 року у Національній академії державного управління при Президентові України в межах спільного німецько-українського проекту було проведено семінар для слухачів денної форми навчання за форматом групової спеціалізації “Європейська співпраця” та “Регіональне управління і менеджмент”.

Далі...

Програма підготовки магістрів державного управління Національної академії за денною формою (м.Київ) має акредитацію Європейською акредитаційною асоціацією з державного управління на період до 2011 р.

Модернiзацiя
загальнонацiональної системи пiдготовки, перепiдготовки та пiдвищення квалiфiкацiї державних службовцiв i посадових осiб мiсцевого самоврядування
(етапи і пріоритети реформи)



СУЧАСНІ ЦИКЛИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД

Програма підвищення кваліфікації DEAP (Швейцарський досвід).

Програми підвищення кваліфікації вищих керівних кадрів в Німеччині (Баварський приклад).


Електронний науковий фаховий журнал “Державне управління: теорія і практика”
Випуск №1 2005 р.
Випуск №2 2005 р.

Випуск №1 2006 р.
Випуск №2 2006 р.


До уваги авторів
електронного видання!
АНОНС
До уваги слухачів другого курсу факультету публічного адміністрування!

24 січня 2008 року в Національній академії державного управління
при Президентові України
за адресою: вул.Е.Потье 20, кім. № 126,

відбудуться співбесіди з представниками кадрових служб органів державної влади

 

Детальніше>>

Презентація попереднього варіанта детального технічного завдання проекту Твінінг

24 січня 2008 року о 10:00 год в Національній академії державного управління при Президентові України вул. Пугачова, 12/2, ауд. 309 відбудеться презентація попереднього варіанту детального технічного завдання  проекту Твінінг "Підтримка Національної академії державного управління при Президентові України". Презентація відбуватиметься у рамках четвертої місії експертів Європейської Комісії за програмою Твінінг, які перебуватимуть в Національній академії з 21 по 25 січня 2008 року.

Участь керівників самостійних структурних підрозділів та завідуючих кафедр є обов’язковою.
Детальніше>>

Щорічна конференція Nispacee

Відбудеться 15-17 травня 2008 року у Братиславі (Словацька Республіка)

Детальніше>>
ОГОЛОШЕННЯ
"ДО УВАГИ НАУКОВЦІВ"

План-графік
проведення міжкафедральних семінарів

Інтернет-форум
«Покращення якості навчання»
Шановні колеги!
Якщо ви маєте пропозиції щодо поліпшення якості навчання в Національній академії державного управління при Президентові України, запитання та побажання щодо покращення діяльності в цілому
Детальніше>>

Пакет презентаційних матеріалів щодо підготовки та видання
"Енциклопедії державного управління України"

З метою систематизації вітчизняного наукового знання в галузі державно-го управління та узагальнення кращого світового і національного досвіду держа-вотворення, Національна академія державного управління при Президентові Ук-раїни (далі – Національна академія) приступила до підготовки "Енциклопедії державного управління України".

Детальніше>>

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ
ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

Оголошує прийом слухачів на навчання за денною, вечірньо-заочною, заочною, заочно-дистанційною формами навчання з наданням кваліфікації магістра за спеціальностями:
- "Державне управління";
- "Управління суспільним розвитком" (факультет вищих керівних кадрів, м.Київ).

Детальніше>>


Зразок експертного висновку члена редакційних колегій "Вісника Національної академії державного управління при Президентовї України"
("Збірника наукових праць Національної академії державного управління при Президентові України")



Національна академія державного управління при Президентові Украіни надає експертні та консультативні послуги



Каталог тематичних короткотермінових семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування



Центром миру, конверсії та зовнішньої політики України за ініціативи й підтримки Міжнародного фонду
“Відродження” і Фонду “Євразія” створено
Довідник з європейської інтеграції, який вміщує вичерпну та систематизовану інформацію про Європейський Союз, його країни-члени та країни – кандидати на вступ, відносини між Україною та ЄС, а також політику європейської інтеграції України. Довідник є найбільшою в Україні базою даних змістовної і контактної інформації з європейської інтеграції для тих, хто працює в сфері європейської інтеграції або цікавиться європейською тематикою.
Далі...