This version of the page http://narodna.pravda.com.ua/discussions/467b8180704b6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-23. The original page over time could change.
Що робити, коли діагноз – "виродок"? | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • ІСТОРІЯ
  • ГРОШІ
  • ПОДОРОЖІ
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • КНИГИ, МУЗИКА, КІНО
  • СКРІЗЬ ЖИТТЯ
  • ГУМОР
  • ДИСКУСІЇ
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій

Рабыня Евдокия  0
ЖЭК-реаниматор.  0
Доработает ли премьер Юля-золушка до президентского бала?  3
Россия – вперед чи назад?  0
Єдиний у світі музей космосу у церкві  2
Диявол криється в дрібничках  7
Юрку, так не можна!  -1
"Народна правда"  Дискусії  Статті
правда   Україна   нація   свобода   хандусенко-іванови

Що робити, коли діагноз – "виродок"?

Юрій Самсон | 22.06.2007 11:00

3
Рейтинг
3


Голосів "за"
19

Голосів "проти"
16

39
Один автор "Народної правди", який використовує чужі псевдодослідження, заяложену пропагандою "аналітику", вигадані факти, успішно (бо йому ніхто не заважає) пропагує антиукраїнські ідеї, виливає на інтернет-сторінках усю свою ненависть до українства, часто блефує і марить... Але при цьому живе в Україні. Вгадайте, хто ж це?

Усьому є межа. Останнє "дослідженя" цього морального й естетичного виродка, здається, остаточно звело нанівець будь-яку можливість толерантного ставлення та поваги до такої "свободи слова". І нехай він виступив лише "ретранслятором" чужих, але таких близьких йому по духу, україноненависницьких "думок", але кордон перейдено!

"Теперь маленькое, но забавное развлечение...", – так починає він останній "твір на вільну тему". Вільну від сорому, честі, справедливості, поваги, культури, розуму тощо. Шановні читачі! Ви тільки вдумаєтеся в ці слова! Для таких хандусенків-іванових трагедії українського народу, численні жертви усіляких режимів, що ґнобили Україну впродовж віків – це "забавное развлечение"! Можна тільки уявити собі той рівень ненависті до землі, по якій він ходить, до людей, які його оточують, до історії свого краю!

Це й же автор щось там намагався "аналізувати" з приводу голодомору. Несусвітня маячня й антигуманістична пропаганда у дусі єжова, берії, сталіна, жданова та їм подібних покидьків-українофобів. Згідно особистих даних, розміщених на НП, ця людинка живе у Миколаївській області. Це ж скількі люті та відрази треба накопичити, щоб так себе виставляти: "ось бачте я який, а ніхто мені нічого не зробить". У 1921-1923, 1932-1933, 1946-1947 рр. на Миколаївщині, чудовому українському краю, гинули так само сотні тисяч українців, як і по іншим "підсовєтським" територіям нашої країни. Гинули сім'ми, цілими вулицями, селами... Так само на Миколаївщині теж були зафіксовані факти людоїдства (і у 1921-1923 і у 1932-1933 рр.). Це роки плачу, горя, скорботи, безперервної смерті... Голод врізався у нашу пам'ять на віки! Залишив незагоєну рану на серці кожного українця. І тепер, живучи у вільній країні, маючи вдосталь хліба, маючи можливість вільно висловлюватися, а не потрапити за це під розстріл, автор переходить усі можливі межі! Усіляки хандусенки-іванови, відчувши свою безкарність, випростуються на пвоний зріст, щоразу ширше розкриваючи пельку, видаючи звідти гнилі тези, псевдонаукові дослідження, шовіністичну риторику та просто чуш!

Українці! Для них трагедії Батурина, голодомору, війн і репресій просто не існувало. Для них це всього-на-всього "маленькое, но забавное развлечение". Ріки української крові, гори трупів-українців – це для нас страшна пам'ять, а для них – "развлечение". Що там говорити, якщо, на їхню думку, нас, українців, навіть до ХХ ст. не існувало...

Сьогодні вони, розхристані українофоби, заперечують наші трагедії, нашу історію,нашу мову і культуру, нашу державність. Але завтра вони так само можуть заперечити і сам факт існування українців нині! Ще раз прошу, тільки вдумайтесь у цю фразу – "теперь маленькое, но забавное развлечение..."!

Виродки та безбатченки! Манкрути і перевертні! Хохли і малороси! Нехай сьогодні, внаслідок неукраїнської влади, ви маєте можливість паплюжити все, що хоче ваша "куца душонка", ви можете сховатися за закони та уникнути юридичної відповідальності, але запам'ятайте: межу перейдено! Українська земля, хоч привітна і ласкава, але не вибачає... Спекулювання на стражданнях українців, користуючись усіма перевагами життя на цій землі, знайде своє логічне завершення.

Дійсно, таких виродків ні чому не вчить ні історичний досвід, ні сучасність. Отже, вам, як справжнім хохлам і малоросам, кацапам та московітам, поки грім не вдарить...

  • Додати коментар
  • 39
  • Версія для друку
  • Код для блогу
Где купить дешевле?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Стиральные машины
Кондиционеры
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

Valeriy
Вообще то, если сделать лексический и семантический анализ постов сторонников и противников обеих сторон, а также частотный анализ их постов, то вырисовывается клиническая картина. Не очень положительная.
Теперь о приятном. Я с огромным удовольствием читаю Ваши публикации на сайте, господин Хандусенко, которые на мой взляд отличает высокий профессионализм, прекрасная лексика и аргументированность в изложении материала. И если Вы вызываете такой шквал страстей, то это тоже Вам большой плюс. Искренне, большое спасибо, Валерий.
ANONIM
Гандусенку піндосу стакан ослячої мочі в горлянку
ANONIM
ГАНДОН-сцяку на геляку
ANONIM
Гетьман:
Приєднуюсь до Вас!
Гетьман
Шановний Юрій Самсон!

Дуже дякую вам за статті про історію мови, хоч в мене трохи інші уявлення про історію її творення, але ваші статті тут вкрай корисні. Це з огляду на атаки псевдотеоретиків історії Хандусенків.

Щира подяка!
  • Всі комментарі
  • Додати свій коментар







Земля и люди

Vladimir | 8.01.2008 01:09
Ежедневно на свой почтовый ящик получаю спам с предложением научить способам покупки земли в обход моратория.
Отмена моратория на продажу земли сельскохозяйственного назначения отложена на неопределенный срок. Чиновники и политики одержали очередную победу, народ Украины опять проиграл.
Політика  |    мораторий  земля  рынок  цена 

Спасите жизнь Стёпе Жданову  41
Голосуємо за Народну Правду у нагороді UA Webstar 2007  40
ВО "Свобода"???  33
Моя маленька акція у підтримку української мови  30
Мордовороты в политике...и гордость  30
Хмельницький, Мазепа і шведи  29
"Собори душ своїх бережіть"  25
Ще не проспалась, Україно? Ч.2 (Евразійці у владі, релігії та медіа)   25
Вопросы-тесты для "квасных" и настоящих патриотов России  24
"Ті, що народжуються раз на століття, умерти можуть кожен день"  24

Юрій Самсон  1025
Олена Олійник  930
Странник  927
Гетьман  836
Олекса Косар  801
Кр-к  770
museum-ukraine  704
Eugene  649
Станіслав Овчаренко  633
Стрілець  579
Віктор Тригуб  559
Володимир  527
Всього 575 авторів



© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
Економічна правда
ТаблоID
Чемпіон
weblog.com.ua