This version of the page http://tema.in.ua/article/2668.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-19. The original page over time could change.
Українські водії колективно протестують проти можливих новацій ДАЇ - ТЕМА
по непалу и индии без гида
Киев под архитектурной ордой
Депутат-любовник Лановой: поматросил и на бабки бросил

Українські водії колективно протестують проти можливих новацій ДАЇ

19 января 2008 | 10:12

распечатать        комментарии [0]

Ініціативи Державної автоінспекції України викликають все більше негативних відгуків з боку власників приватного автотранспорту.


Поширена у ЗМІ інформація про ймовірне обмеження дії прав водія до десяти років викликала нову хвилю протестів.

На Українському інтернет форумі водіїв ГАЗ 20, 21 та 22, з центром в Одесі, який об»єднує автолюбителів у багатьох областях України, оприлюднений лист протесту, який вже спрямували до керівництва Державної автоінспекції України.

Такі плани, йдеться у листі, не можуть не занепокоїти автолюбителів, оскільки вони – і це цілком зрозуміло – не переслідують жодної іншої мети крім стягнення державтоінспекцією додаткових грошей з громадян, а також змусять водіів витрачати час на переоформлення документів. «Адже навіть якщо Ви вважаєте, що складання іспитів кожні 10 років потрібне, то навіть тоді незрозуміло, навіщо замінювати посвідчення, звісно, за рахунок власника?

Ми добре пам’ятаємо вимоги ДАЇ за наш рахунок замінювати державні реєстраційні номери на наших автомобілях (1998-1999 рр), вимоги ДАЇ закріплювати на легкових автомобілях світловідбивні червоно-білі смуги (1996р), вимоги Верховної Ради щодо контролю співробітниками ДАЇ наявності страхування, тобто послуги, які нам нав’язали. І зараз до цих додаткових суттєвих витрат ДАЇ планує нав’язати нам регулярні витрати грошей і часу (в робочі дні!) ще й для заміни посвідчень».

Водії висловили рішучий протест проти можливої реалізації таких планів і назвали наміри ДАЇ «антинародними».

 
Ігор Столяров, Одеса дляТЕМИ


Добавить свой комментарий к статье
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
 

также читайте

[17.01.2008]
Ющенко нічого не знає про візит Тимошенко в Москву
[17.01.2008]
Ахметов решил "порвать" журналистку "Обозревателя". И никакого криминала - только британский суд
[17.01.2008]
Застройщик ТРЦ “Троицкий” ответил на заявление Генпрокуратуры
[17.01.2008]
Яценюк відповість за базар. Всі на пікетуваня МЗС!
[17.01.2008]
“Юджин”: если бы у нас были не в порядке документы - ТРЦ был бы давно снесен
[17.01.2008]
В судебной системе Николаева новый коррупционный скандал


ReadMe.Ru
Поиск на сайте

по теме

Звільнено головного військового розвідника

18. 01. 2008 | 20:12

Призначено начальника Головного управління розвідки Міноборони

Підлеглі Луценко нагадали, що вони досі шукають Каліновського

18. 01. 2008 | 18:04

Органи внутрішніх справ продовжують вживати заходів щодо розшуку та затримання Сергія Калиновського, фігуранта двох резонансних кримінальних справ, порушених в Україні. Наразі він перебуває в міжнародному розшуці каналами Інтерполу. З жовтня минулого року відповідна «червона картка» виставлена НЦБ Інтерполу в Україні.

ДАІ: одеський мажор, що побив 12 машин й вбив людину був п"яний

18. 01. 2008 | 17:07

Одеська міліція обмежила свободу пересування підозрюваному в скоєнні резонансного ДТП підпискою про невиїзд

Федерация футбола призналась, что иск прокуратуры к “Юджину” – это ее рук дело

18. 01. 2008 | 12:54

Комментируя подачу иска Генпрокуратурой к застройщику ТРЦ “Троицкий” - компании “Юджин”, вице-президент Федерации футбола Украины Борис Воскресенский заявил в интервью газете “Спорт-Экспресс в Украине”, что это сделано по инициативе ФФУ.

Пенсіонерку позбавили волі аби заволодіти її житлом

18. 01. 2008 | 09:16

Загрузка...

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Народний депутат України Петро Порошенко в сесійній залі Верховної Ради України в Києві у вівторок, 6 лютого 2007 р. 3 лютого 2007 р. Петру Порошенку було відмовлено в перетині кордону Російської Федерації. Інцидент відбувся в аеропорту Пулково (Санкт-Петербург), де Порошенку, прибулому чартерним рейсом з приватним візитом, повідомили, що він оголошений персоною нон-грата, у зв'язку з чим в'їзд в РФ йому заборонений. Згідно з наявної інформації, інцидент з народним депутатом України можна вважати відповідною реакцією російської сторони на зарахування в списки персон нон-грата депутатів Держдуми Володимира Жириновського і Костянтина Затуліна. 22 грудня 2006 р. в ході візиту президента РФ Володимира Путіна до України глава держави особисто звертався до Віктора Ющенка з проханням посприяти у виключенні із списку персон нон грата цих політиків, але одержав відмову. Списки персон нон-грата існують в будь-якій державі. До осіб, чий в'їзд небажаний, відносяться три категорії громадян: помічені в антидержавній діяльності, що вчинили на території приймаючої держави злочин, доведений судом, або якщо іноземний громадянин перебуває в міжнародному розшуку. Фото Євгенія Орловського

 
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: <a href="http://tema.in.ua"><img src="http://tema.in.ua/tema88-31.gif" alt="сайт ТЕМА" width="88" height="31" border="0" /></a>

Разработка сайта