This version of the page http://www.ituniver.com.ua/article84.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-18. The original page over time could change.
"Співтовариство ІТ-директорів України" – до зустрічі в Чернівцях :: ИТ-университет - Информационные технологии в управлении предприятием
     
 
 

  Программа мастер-классов курса ИТ-университет (24 - 26 января 2008г)
  Новости
  Общая информация
  Структура
  Участники
  Преподаватели
  Организаторы
  Контакты
  Региональные заседания Сообщества ИТ-директоров Украины
  Полезные ссылки



Поиск:


www.ituniver.com.ua  |  Новости
"Співтовариство ІТ-директорів України" – до зустрічі в Чернівцях
26.04.2007
Результатом майже трирічної історії регулярного спілкування ІТ-директорів підприємств України стало створення та державна реєстрація Всеукраїнської громадської організації "Співтовариство директорів з інформаційних технологій України". Мотив, що об'єднує членів Співтовариства, – прагнення до досягнення особистого успіху за рахунок удосконалення професійної майстерності, популяризації інформаційних технологій та способів їх ефективного застосування, спільного впливу на процеси використання інформаційних технологій суспільством. Діяльність Співтовариства направлена на створення умов для більш ефективної реалізації творчого потен¬ціалу його членів, спільної реалізації членами Співтовариства своїх прав і свобод, задоволення та захисту їх законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів, а також на пропаганду ІТ-знань та ІТ-культури в суспільстві, що призведе до формування в Україні класу професіоналів в сфері інформаційних технологій, які успішно поєднують розуміння бізнесу та володіння інформаційними технологіями. Саме ІТ-директори стануть основою нової генерації керівників, які не просто використовуватимуть ІТ в компанії, але й зможуть з їх допомогою зробити бізнес-діяльність компанії ефективнішою.

З метою розширення сфери діяльності та популяризації Всеукраїнської громадської організації „Співтовариство директорів з інформаційних технологій України” (ВГО), популяризації інформаційних технологій, інформування ІТ-директорів та ІТ-спеціалістів, що працюють в регіонах, про сучасні досягнення в галузі ІТ та про їх ефективне застосування в бізнесі, ВГО проводить низку регіональних заходів. Всі заходи проводяться на базі і при тісній співпраці з ВУЗами, оскільки однією з задач Співтовариства є сприяння підготовці кваліфікованих кадрів в сфері інформаційних технологій. Така співпраця є взаємно корисною – викладачі та студенти старших курсів мають можливість отримати детальну інформацію про вимоги до випускників на ринку праці в галузі інформаційних технологій, налагодити прямі контакти з керівниками ІТ-підрозділів підприємств і організацій регіонів України з метою можливої співпраці.

На даний час вже проведені засідання регіональних осередків ВГО в містах Суми, Миколаїв, Кіровоград, Харків, Одеса, Запоріжжя, Вінниця, Донецьк та Дніпропетровськ. Співорганізаторами заходів виступили місцеві ВУЗи: Сумський державний університет, Миколаївський державний гуманітарний університету ім. Петра Могили, Кіровоградський національний технічний університет, Харківський національний економічний університет, Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Запорізький національний технічний університет, Вінницький національний технічний університет, Донецький та Дніпропетровський національні університети.

Наразі плани Співтовариства направлені на західні регіони України і першим в цьому списку є м. Чернівці. Регіональне засідання Всеукраїнської громадської організації "Співтовариство ІТ-директорів України" у Чернівецькій області відбудеться 17 травня 2007 року на базі Буковинського університету (м. Чернівці, вул. Богуна 10/12), з яким вже давно склалися тісні і плідні стосунки. В програмі заходу доповіді за матеріалами проекту «ІТ-університет» (http://www.ituniver.com.ua/), доповіді ІТ-директорів регіональних підприємств, в яких вони поділяться досвідом створення та експлуатації інформаційних систем управління підприємством, дискусія про роль ІТ-служби в діяльності підприємства, в якій приймуть участь постачальники ІТ-послуг, представники ВУЗів та ІТ-директори. За задумом організаторів цільову аудиторію регіонального засідання складуть ІТ-директори, ІТ-спеціалісти та керівники підприємств, які цікавляться застосуванням інформаційних технологій для управління підприємством.

Організатор заходу ВГО "Співтовариство ІТ-директорів України", регіональний партнер - Буковинський університет, стратегічний партнер Synergia SE (Райхле і Де-Массарі Україна), та АТЗТ "Супремум", за організаційної та консультаційної підтримки якого проходитиме засідання, запрошують всіх зацікавлених прийняти участь в регіональному засідання Співтовариства.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ: Участь у засіданні безкоштовна, але можлива тільки за особистим запрошенням організаторів.

З більш детальною інформацією про засідання та умовами участі в ньому можна ознайомитися на веб-сайті www.ituniver.com.ua або за тел. (044) 463-7634.
Чекаємо Вас на регіональному засідання Всеукраїнської громадської організації "Співтовариство ІТ-директорів України" у Чернівецькій області.

[ Вернуться ]
 
 | карта сайта | 
 | обратная связь | 
 | подписка на новости | 
Полезные сайты:
www.uaconsultant.org - Управленческий консультант
www.tipup.kiev.ua - Теория и практика управления предприятием
ceo.supremum.com.ua - Съезд управляющих директоров Украины
  © Супремум, 1997-2006.
Все права защищены.