This version of the page http://www.olympus.ua/consumer/208_2936.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-16. The original page over time could change.
Olympus - Нагороди
 
 
Don’t just take it from us; experts confirm the high-quality of our products by giving us numerous awards. Check them out!
All Awards

E-3

Olympus E-3 відзначено нагородою Pixelmania

Е-3 високо відмічено на німецькому сайті Pixelmania.nl. про цифрову фотографію. Нова професійна цифрова фотокамера від Olympus зайняла почесне місце у розділі нагород на сайті Pixelmania, отримавши найвищу оцінку у розділі тестування користувачами. У цьому звіті зазначено, що «… фотокамера Е-3 дійсно забезпечує високі показники у поєднанні з об’єктивами Top Pro Zuiko.» Вони особливо були вражені якістю зображення звичайних знімків, визнавши їх найкращими. Німецькі експерти також порівняли передачу кольору Е-3 згідно з ISO 3200 з Canon 40D та зробили висновок, що навіть з високим значенням ISO Е-3 показує незначну кількість шумів, порівняно з 40D. Ознайомитись з повною версією тестування (на німецькій), включаючи примірники знімків, Ви зможете тут.
 

E-3

Кришталевий диск 2007 – Експертна оцінка Академії

““Професійна фотокамера Olympus E-3 забезпечує відмінні характеристики цифрової дзеркальної фотокамери: надзвичайно швидкий автофокус, відмінний стабілізатор зображення та чудовий захист сенсору завдяки ультразвуковому хвильовому фільтру. Корпус фотокамери надзвичайно міцний та захищений від бризок.”
 

E-510

Olympus E-510 отримала нагороду EISA

Завдяки відмінному поєднанні передових технологій, найвищої якості знімків та чудової ергономіці Olympus E-510 отримала престижну нагороду EISA “European Consumer Camera 2007-2008”. Ця інноваційна дзеркальна фотокамера заснована на стандарті 4/3, оснащена технологією Live View, що забезпечує невимушену зручність під час компонування кадру, і вбудованим стабілізатором зображення, який гарантує чіткі знімки з використанням будь-якого об’єктива. Як і всі фотокамери лінійки Olympus E-System 10.0 мегапіксельна E-510 також обладнана унікальним Ультразвуковим Хвильовим Фільтром захисту від пилу

Представники EISA прокоментували свій вибір: “Olympus E-510 це цифрова дзеркальна фотокамера, яка забезпечує найвищу якістю знімків та пропонує цілу низку очевидних переваг над іншими камерами, які представлені на ринку.” Зручна ергономіка також допомогла фотокамері виграти: “Камера надзвичайно компактна і легка, а також її зручно тримати в руці завдяки виступу у правій частині.” Також не залишилися без уваги EISA і новітні технології, впроваджені у Е-510. Було наголошено, що “система захисту від пилу та стабілізація зображення є очевидними перевагами для серйозного фотолюбителя. ”

EISA (European Imaging & Sound Association) об’єднує близько 50 спеціалізованих видань у області аудіо, відео, домашніх кінотеатрів, мобільного електроніки і фотографії з 20-ти країн Європи. Щороку нагороджується найкращий продукт з огляду функціональності, якості і зручності для користувача.

 

E-410

dpreview - Highly Recommended, Червень 2007

"Чудове співвідношення ціна/якість у компактному корпусі, оснащена насправді унікальними функціями."

Повний текст огляду (англ.) дивіться тут.

 

µ 770 SW

TIPA Award for Olympus µ 770 SW:
Best Innovative Design in Europe 2007


With the µ 770 SW, Olympus has taken its “rough’n’tough” camera concept a step further to overwhelming critical acclaim. TIPA had no trouble finding arguments to support its decision to give this model the Best Innovative Design in Europe 2007 Award, citing that it “succeeds in combining a heavy-duty body with an elegant design. But the all-metal finish isn’t merely cosmetic – it can withstand loads of up to 100kg, can be submerged to a depth of 10 metres, can survive falls up to 1.5 metres and still keep shooting at a temperature of -10°C!” The jury continued its accolades, saying: “With its stylish casing and all-round good looks, the µ 770 SW is as happy in a designer handbag just as much as it is in an outdoor photographer’s camera bag. An entirely unique design, it offers a great range of features beyond its rugged build, including a 3x zoom lens (38-114mm equivalent), a 7 Megapixel sensor, and Olympus’ excellent BrightCapture Technology, which allows sharp, high-quality images to be taken in low-light conditions.”
 

E-330

Нагорода TIPA у номінації "Best Imaging Innovation": Olympus E-330

Цифрова дзеркальна фотокамера E-330 з інноваційним режимом Live Preview отримала нагороду TIPA у номінації “Best Imaging Innovation” у Європі за 2006 рік. 
Режим Live Preview започатковує новий стандарт у цифровій дзеркальній фотографії поєднуючи, у перше, зручність цифрової фотокамери зі стандартами високої якості дзеркальної цифрової фотографії. 
Уперше*, зручність перегляду зображення на РК-моніторі в режимі реального часу доступно і для користувачів дзеркальних цифрових фотокамер. Це інноваційне нововведення дозволяє робити знімки без необхідності дивитись у видошукач. Таким чином, користувачі зможуть з одного боку спостерігати, що робиться навкруги у процесі фотозйомки, з іншої сторони, застосовувати фотокамеру у тих ситуаціях, при яких складно наводити кадр у видошукачу.

 
Що Ви повинні знати, перед тим як купувати цифрову фотокамеру
Далі