This version of the page http://www.tolerspace.org.ua/Konk-2007/Gdakovich.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-15. The original page over time could change.
“Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сама люблю”
eng I укр
----------- Розділ: «„Толерантність – це...”» ------------

Любі друзі!

Починаємо публікувати роботи переможців конкурсу „Толерантність – це...” - 2007.
Вітаємо переможців!

 

Гдакович Ольга
українська громада

 

“Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сама люблю”

 

Усе на світі починається з любові.
Усі ми живемо посеред любові. Діти люблять своїх батьків, брати – сестер, люди люблять один одного. З любові чоловіка і жінки створюється сім’я, через любов людей до своєї нації створюється країна.

Любов є головною чеснотою християн. Саме любов є основною заповіддю всіх християн. Так Ісус Христос у своїх проповідях ставить любов на перше місце серед всіх людських цінностей. Справжнє, добре християнське життя може бути тільки у того, хто має у собі віру христову і намагається жити з цією вірою, тобто добрими ділами виконувати волю Божу. Добрі діла є виявленням нашої любові, а любов є основою всього християнського життя. Бог є любов, і той, хто перебуває в любові, перебуває у Богові, і Бог у ньому. А та любов, яка не супроводжується добрими ділами, не є істинною любов’ю, а є тільки любов на словах.

На мою думку, тільки любов може врятувати світ. Усі люди хочуть, щоб до них ставилися добре, не ображали і не завдавали шкоди. Для того, щоб до кожного ставилися добре, треба ставитися до інших так, як ти хочеш, щоб ставились до тебе. Бо кожна людина віддає іншій людині такою ж поведінкою, як з нею поводились. Люди повинні краще ставитися до своїх ближніх, більш толерантно і більше терпимо. Усі люди народились рівними за своїми правами і своєю гідністю. Люди наділені розумом і совістю, і вони повинні спілкуватися один з одним у дусі братерства, інакше світ не зможе стати кращим. Світ неможливо утримати силою, його можна лише пізнати через розуміння іншої людини. Я вважаю, що головна місія людини на Землі – це творити добро і жити для своїх ближніх. Не можна засуджувати нікого, поки ти не потрапиш  у його становище.
Особисто я дуже хотіла б змінити наш світ на краще. Для цього я прагну краще ставитися до людей, які мене оточують. Через повсякденні турботи і проблеми часто ми можемо не зважати на людей, які нас оточують, погано до них ставитись; однак завжди мусимо пам’ятати те, що хто, як не вони, допоможуть нам у тяжку хвилину.

Увесь світ ґрунтується на любові, тож, ми мусимо цінувати ту любов і ту увагу, яку приділяють нам наші рідні, близькі і друзі. Без любові увесь світ зруйнується. Якщо люди не будуть ввічливі і не будуть добре ставитися до інших, то всі ми станемо відлюдкуватими. Я думаю, що всі ми маємо бути добрими, чуйними до всіх людей на землі; якщо наших знайомих, так і до ворогів, і тоді у всьому світі пануватиме любов!

 

 

© КНГУ 2006-2008 to wm розробка та підтримка сайта -© Е.З. підбірка матеріалів- © Анна Ленчовська