This version of the page http://home.farlep.net/~ofgp/Liga.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-14. The original page over time could change.

Правова комп'ютерна база "ЛІГА"

        До 15 червня 99р. Ви мали можливість використуватись послугою безкоштовного установлювання правової бази "ЛІГА", яку пропонує ОФДП "Інформаційний центр" сумісно з ВНВЦ при ОДУ. Але ція акція буде півторіна, следіть за нашею рекламой.

       База "Ліга" - це єдиний в Україні ліцензійний програмний продукт, що містить понад 42.000 правових та нормативних документів. База "Ліга" використовується в Адміністрації Президента України, Кабінеті Міністрів, Вищему Арбітражному суді, податкових адміністраціях тощо.

      Правова база "ЛІГА" розрахована на нотаріусів, професiйних юристiв, керiвникiв пiдприємств, бухгалтерiв, юристконсультiв, менеджерiв, аналiтикiв, що бажають своєчасно отримувати iнформацiю з конкретних правових питань, цінність якої в умовах нестабильного правового простору значно зростає.

База "ЛІГА" мiстить:

- закони i постанови Верховноi Ради Украiни;

- постанови i розпорядження Кабiнету Мiнiстрiв Украiни;

- укази, розпорядження Президента Украiни;

- нормативнi акти мiнiстерств i вiдомств, зареєстрованi у Мiнiстерствi юстицiї України;

- кодекси України;

- документи Конституцiйного, Верховного i Арбiтражного судiв

- мiжнаpоднi документи

- документи по мiжнародному Арбiтражу

- 17 діючих кодексів Украины, та ще багато iнших корисних документiв.

       Простий , але потужний iнтерфейс бази "ЛІГА" дозволяє виконувати пошук за рiзноманiтними критерiями вiдбору та легко орiєнтуватися у колосальному iнформацiйному масивi сучасного законодавства.

Постачальники бази "ЛІга" забезпечують iндивiдуальний сервiс для кожного користувача: встановлення та навчання роботi iз системою, оперативне постачання доповнень документiв (додавання нових та змiна старих) на ваше робоче мiсце кур'єром або по модему.

З питань придбання iнформацiйно-пошуковоi бази "ЛІГА" звертайтесь:

              тел./факс. 210-089/088, 607-259.