This version of the page http://www.flc-bookclub.com/ukr/read/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-14. The original page over time could change.
Авторський куточок - Книжковий Клуб
Про Книжковий Клуб  Допомога  Новини  Спілкування  Авторський куточок  КОШИК (0)
Авторизація:
№ картки: 
Прізвище: 
>>> Реєстрація
  рус   укр  
  Пошук:    
Партнерская программа | До вибранного | Мапа сайту 

Авторський куточок

Версія для друку

Айтматов Чингіз
Чингіз Торекулович Айтматов (народ. 12 грудня 1928 року) — видатний російський і киргизький письменник. Народився 1928 року в селі Шекер Таласської області Киргизії. Його батько Торекул Айтматов був видатним державним діячем Киргизької РСР, але 1937 року був арештований, а 1938 року розстріляний.
Акунін Борис
Есеїст, літературний перекладач, белетрист Григорій Шалвович Чхартишвілі народився 20 травня 1956 року в Грузії. З 1958 року мешкає в Москві. Навчався в школах № 23 і 36. Під впливом від японського театру Кабукі поступив на історико-філологічне відділення Інституту країн Азії та Африки МДУ і став японознавцем.
Андрухович Юрій
Юрій Ігорович Андрухович ( 13 березня 1960, Івано-Франківськ) – поет, прозаїк, перекладач, есеїст. Живе і працює в Івано-Франківську. Віце-президент Асоціації Українських Письменників. 1987 року разом з В. Небораком та О. Ірванцем заснував поетичну групу Бу-Ба-Бу...
Андахазі Федеріко
Федеріко Андахазі народився 6 червня 1963 року в Буенос-Айресі (Аргентина). Його дід був видавцем, а батько – поетом. Закінчив психологічний факультет університету Буенос-сумка Айреса, був психоаналітиком-практиком.
Бессон Люк
Люк Бессон народився 18 березня 1959 року в Парижі. Батьки його були інструкторами — аквалангістами й багато мандрували світом, і він з дитинства хотів стати біологом й вивчати життя дельфінів, але нещасний випадок зруйнував його плани.
Біллінгем Марк
Марк Біллінгем народився та виріс у Бірмінгемі, Англія. Кілька років він працював актором, потім писав сценарії для телебачення. Тим більш несподіваним став його дебют 2001 року як автора детективного роману (Sleepyhead, «Соня»), котрий у Великій Британії відразу став бестселером. Фото © Charlie Hopkinson
Боккаччо Джованні
Джованні Боккаччо, (італ. Giovanni Boccaccio; 1313, Париж — 21 грудня 1375, Чертальдо біля Флоренції) — знаменитий італійський письменник і поет, видатний представник гуманістичної літератури Відродження.
Браун Ден
Фільм Рона Ховарда за знаменитим бестселером «Код да Вінчі» встановив за рубежем абсолютний рекорд, зібравши за перші три дні показу за межами США 147 мільйонів доларів. І це – незважаючи на презирливі відгуки критиків та інших «фахівців з мистецтва». Фото - (с) by Philip Scalia
Бронте Шарлотта
Шарлотта Бронте (англ. Charlotte Brontë, 21 червня 1816 — 31 березня 1855) (псевдонім Коррер-Бель) — англійська романістка. Народилася в сім’ї сільського священика. Шарлотті Бронте ледве виповнилося п’ять років, коли померла її мати, залишивши бідному священику 5 доньок та сина. Батько мало звертав уваги на виховання дітей, які його і рідко бачили.
Бурден Франсуаза
Дитинство Франсуази Бурден було не просто незвичним, а навіть незвичайним, оскільки її батьки були оперними співаками. Найбільш ранні її спогади пов’язані з неймовірними декораціями, чарівною музикою, розкішними костюмами… Belfond, un departement de Place des Editeurs, 2006
Бушков Олександр
Олександр Олександрович Бушков – один з найчитаних у Росії письменників. На сьогодні загальний наклад його книжок перебільшив 17 млн примірників. Бушкова називають і «королем російського детективного бойовика», і «об’єктивним фантастом», і «російським Конан Дойлем».
Валтос Вільям
Вільям Валтос почав писати ще в дитинстві. В початковій школі за його п’єсами й літературними роботами ставилися справжні спектаклі. Здобувши освіту, Валтос пішов у рекламний бізнес і досяг його вершин: за особливий підхід до справи йому було вручено статуетку Кліо.
Ванденберг Філіп
Він має безпомилкове чуття на сенсаційні історичні загадки та божевільні, на перший погляд, гіпотези, які в його викладі стають надзвичайно правдоподібними й захопливими. Фото - (c) pro event Andreas Biesenbach.
Вербер Бернард
Бернард Вербер народився в Тулузі 1961 року. Почав писати у віці семи років. В університеті вивчав право, щоб шукати теми для майбутніх детективів. 1982 року вступив до Вищої школи журналістики. Саме того часу відкрив для себе Айзека Азімова, Філіпа Діка й Герберта — письменників, які багато у чому сформували його світогляд.
Вілар Сімона
Письменниця Сімона Вілар – напевне, найбільш популярний вітчизняний автор у Книжковому Клубі. Її історико-пригодницькі романи про Давню Русь, середньовічну Англію та Францію завжди мають успіх у читачів: на сьогодні в Україні та Росії продано понад 500 000 примірників її книжок!
Винничук Юрій
Винничук Юрій Павлович з 1999 року працює в редакції газети «Поступ» (Львів) оглядачем; є головним редактором видавництва «Піраміда» (з 2000 р.), віце-президентом Асоціації українських письменників (з лютого 2004 р.).
Вовчок Марко
Марко Вовчок (22 грудня 1833, маєток Єкатерининське Єлецького повіту Орловської губернії - 10 серпня 1907, Нальчик) - українська письменниця. Марко Вовчок - літературний псевдонім Вілінської Марії Олександрівни.
Гавальда Анна
Анна Гавальда народилася 09.12.1970 року в м. Булонь-Беланкур у Франції. Вітчизняний читач лише недавно дізнався про це ім’я: більше року тому збірка її новел «Мені б хотілося, щоб на мене хто-небудь де-небудь чекав» привернув увагу і читачів, і критиків.
Гарріс Томас
Томас Гарріс – письменник і журналіст, народився 1940 року в містечку Джексон, штат Теннессі, США. Інформація про нього невелика за обсягом і суперечна. Народився в штаті Теннессі, але дитинство його пройшло разом з родиною в штаті Міссісіпі, в містах Річ, Клівленд та Кларксдейл. 1964 року закінчив Університет Бейлора в м. Вейко, ш. Техас, з профілюючим предметом англійська мова.
Гіббінс Девид
Девид Ґіббінс – учений зі світовим ім'ям, найавторитетніший фахівець з галузі підводної археології. Він був керівником багатьох експедицій, що досліджували затонулі руїни давніх міст. Що ж змусило цю людину стати до красного письменства?

Всього підрозділів: 129. Показано з 1 по 20.
Сторінки:    1    |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7



Книжки Серії Мультимедіа Колумбус Подарунки Розпродаж Спецпропозиції
Телефон гарячої лінії: 8 (057) 783-88-88. E-mail: supports@bookclub.ua
Наша поштова адреса: «Клуб Сімейного Дозвілля», а/c 84, Харків, 61001.
Поставити запитання Книжковому Клубу Як стати членом Клубу Як купити книжку Як оформити замовлення Доставка, оплата, гарантії
Copyright © 2001–2008 Книжковий Клуб Книжковий інтернет-магазин    Powered © ScreenShop