This version of the page http://www.feeds.org.ua/help.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-14. The original page over time could change.
Feeds.org.ua - Всі rss читачі в одній кнопці. Генератор Кнопки, всі сервіси. Гарна, стильна кнопка

  1. Що таке FeedsORG.UA ® ?
    Це новий сервіс який дозволяє економити місце на вашому сайті. За рахунок скриття за нашим кодом всіх потрібних кнопок і коли вони потрібні за допомогою простого ява-скрипту розкривається спеціальне меню звідки вони всі доступні.

  2. Ваш сервіс безкоштовний?
    Так, наш сервіс абсолютно безкоштовний і надається всім без виключення. Кнопка може бути виставлена на любому сайті, незалежно від типу та тематики.

  3. Як я можу допомогти сервісу?
    Ви можете легко допомогти нашому сервісу розмістивши в вас на сайті лінк на наш сервіс. Коди наших кнопок та текстових лінків можете знайти тут: Кнопки та лінки сервісу.

  4. Як працює ваш сервіс?
    Все дуже просто, просто перейдіть на головну сторінку і введіть лінк на ваш фід любого формату, після чого нажміть на "Зробити Кнопку Для Мене" і вам буде згенеровано персональний ява-скрипт, який потрібно вставити в любому для вас зручному місці на вашому сайті.

  5. Можу я змінювати код?
    Так, звичайно. Все що вам потрібно це тільки базове знання html/css. Ви можете змінювати наступні рядки коду:

    var fb_formtype = "wide"; - ця частка коду відповідає за тип вашої розсувної кнопки. В вас є два можливих варіанта вибору:

    • wide - широкий тип
    • long - довгий тип

    var fb_bordercolor = "#3399FF"; - ця частка коду відповідає за колір бордів розкриваючої частки кнопки. Цей колір можна поміняти на любий інший, який вам найбільше подобається.

    var fb_bgcolor = "#FFFFFF"; - ця частка коду відповідає за сам колір розсувної частки кнопки. Цей колір можна поміняти на любий інший, який вам найбільше подобається.

    Інші частки коду ми не рекомендуємо міняти! Це може привести до того що ваш код може бути нерозпізнаний нашим сервером і ваша кнопка перестане працювати.

  6. Як я можу зв'язатися з авторами проекту?
    Найкращий спосіб зв'язку з нами - емейл форма.
    ICQ 331857396.

  7. Я маю деякі пропозиції або зауваження до проекту.
    Зі всіма рекламними та іншими пропозиціями або зауваженнями звертатися до адміністрації через вищезазначені способи зв'язку.