This version of the page http://www.personal-plus.net/236/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-09. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №33 (236) 29 серпня - 4 вересня 2007 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
русская версия | про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Студенти сильніші за міністра

Міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко зневажає не тільки закон, але і студентів. Студентська молодь найбільшого вітчизняного недержавного вищого закладу – Міжрегіональної Академії управління персоналом – зібралася недавно під стінами Міністерства освіти і науки з тим, аби відстояти свої права. Натомість Станіслав Миколайович не виявив бажання зустрітися з пікетувальниками та хоча б спробувати розібратися у ситуації, яка склалася. Не зробив цього й жоден із заступників міністра.
[ читати далі... ]

Далі падати нікуди. Час підніматися

Георгій Щокін Ця стаття є відгуком на чергове політичне шоу під назвою «позачергові вибори». Маніпулятори, які стоять за всіма цими політичними шоу, вважають себе за дуже розумних, а народ, навпаки, — за дурних.
[ читати далі... ]
Актуально

Досить свавілля і самодурства!

[ читати далі... ]

Проти українофобії, за мир і злагоду

[ читати далі... ]

Щастя, здоров’я та довголіття!

Колектив Міжрегіональної Академії управління персоналом сердечно вітають Героя України, Почесного директора Українсько-Південно-Африканського інституту політичного лідерства та лінгвістики ім. Н.Мандели Левка Григоровича Лук’яненка з Ювілеєм!
[ читати далі... ]

Чи є совість у «совісті нації»?

[ читати далі... ]

Попович і К0 оббрехалися

[ читати далі... ]

Від «майор-диктофона» будуть нові записи?

Чомусь останнім часом тема «диванних записів» колишнього охоронця колишнього Президента Леоніда Кучми Миколи Мельниченка стала менше і менше цікавити українців. Чи то набридла дозованість, чи останні події в країні громадян більше цікавлять, ніж те, що було раніше.
[ читати далі... ]
Аналітика

Ми маємо усвідомити себе нащадками Київської Русі

Філософи говорять: неможливо передбачити наслідки людського вибору та вчинку. Розум є засобом усвідомлення відповідальності людини за свої вчинки і межі її втручання у природну динаміку природи і суспільства, у життя іншої людини і природи взагалі. Тим самим відповідальність стає первинною щодо раціональності. Поряд, а то й, перед питаннями: «як?», «чому?», «через що?» ставиться питання «навіщо?».
[ читати далі... ]
Тема

Мойше Арье Фридман: СИОНИЗМ И ХОЛОКОСТ. С ТОЧКИ ЗРЕНИЯ ОРТОДОКСАЛЬНОГО ЕВРЕЯ-АНТИСИОНИСТА

Ми продовжуємо публікацію матеріалів Міжнародної конференції «Дослідження Голокосту. Глобальне бачення», що відбулася минулого року в Тегерані
[ читати далі... ]
Проблема

Бетон для глухого кута, або які підручники потрібні МОН?

Наталя Околітенко Те, що ХХІ століття стане століттям біології, передбачали давно, але дійсність перевершила всі сподівання: наука, за висловом одного з найвизначніших сучасних генетиків, має в своєму розпорядженні «мішок золота», але не знає до пуття, що з нього відлити.
[ читати далі... ]
На чужині

Перехрестя відчаю і надії

Рим. Станція метро Оттавіано сан П’єтро, або просто Оттавіано, як називають її українці. Натовпи туристів виходять з вагонів та прямують до площі святого Петра. Кожен із усмішкою на обличчі, в передчутті відвідин найзнаменитішої у світі базиліки, не помічають людей, що стоять коло виходу із підземного переходу. Йдуть собі, теревенячи різними мовами.Часом дехто із них озирається, відчувши на собі погляд незнайомців, та, швидко забувши про них, простують далі, насолоджуючись відпусткою.
[ читати далі... ]
Соціум

На ринку праці нібито спокійно

На ринку праці нібито спокійно. Цифри рахує статистика, а безробітним від цього помітної полегкості, здається, немає. Безробітні, як і раніше сміливо шукають щастя за кордоном. Але переважна частина все ж довіряє державі та йде під її опіку.
[ читати далі... ]

Василь Цушко: «браслети» з відстрочкою виконання

Здається, обсміяли заяви Т.Монтян, Є.Філіндаша і С.Бульби про отруєння міністра внутрішніх справ В.Цушка всі, кому не ліньки. Тепер же ситуацію зі своїм отруєнням довів до абсурду і сам Цушко: 20 серпня, перебуваючи у Дніпропетровську, міністр заявив буквально таке: «Ви від мене чули, що мене отруїли? Не чули... Тому дозвольте не чіпати цієї теми».
[ читати далі... ]
Урок історіЇ

ПРЕДОК ЮЩЕНКА РОЗСТРІЛЯВ ВЛАСНИЙ ПАРЛАМЕНТ

Президент України В.А. Ющенко запевняє, що його рід йде від останнього кошового отамана Запорізької Січі Петра Калнишевського. Проте серйозні історики не погоджуються з цим і просять документальних доказів. До того ж, сміються вони, кошевий Калнишевський не був одружений і помер бездітним.
[ читати далі... ]
Політикум

Польоти у сні і... жорстока реальність

Міф і метафора… Їх спорідненість очевидна. Метафору, перш за все, слід розуміти не як певний спосіб вербалізації думки, а як специфічний когнітивний акт, за допомогою якого зі знаного продукується невідоме, зі знайомого вибудовується незнайоме, зі старого твориться нове, а форма породжує зміст.
[ читати далі... ]

Кому я перейшла дорогу?..

[ читати далі... ]
Боністика

Грошові знаки ОУН-УПА

Орест Форко Одними із самих невивчених і невідомих дотепер грошових документів є партизанські грошові знаки ОУН-УПА. Про них пам’ятає хіба що старше покоління, яке пережило війну. У нелегкі повоєнні роки інформація про бофони була засекреченою із зрозумілих причин і надійно осідала в архівах НКВД-КДБ.
[ читати далі... ]
Суспільство

Таємні товариства: міфи та реальність

Ми продовжуємо публікацію книжки Миколи Сенченка та Валерія Гастинщикова «Таємні товариства: міфи та реальність»
[ читати далі... ]
Наша земля

Місця звитяги і трагедії: МУРИ ЗБАРАЖА

Перед тим як зайти до фортечного подвір’я варто прогулятися чудово реконструйованим старовинним парком — жадана прохолода під віковими деревами надасть туристові нових сил. Оглядаючи башти цієї знаменної в нашій історії фортеці, уявляєш увесь драматизм боїв, що точилися 1649 року під Збаражем.
[ читати далі... ]
Постаті

Кирило Осьмак повертається в Шишаки. Через століття

Настя Тополя 24 серпня в селищі Шишаки на Полтавщині урочисто відкрили пам’ятний знак видатному шишачанину, великому українцеві, борцеві за незалежність нашої Батьківщини Кирилові Осьмаку.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19