This version of the page http://kiev.usembassy.gov/visa_procredit_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-09. The original page over time could change.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні - Послуги Консульського Відділу Посольства США

ПроКредит Банк починає приймати оплату за розгляд документів на отримання неімміграційних віз США

Починаючи з 26 вересня 2005 року, всі особи, які звертаються по неімміграційні візи США, повинні вносити оплату за розгляд на отримання візи, що не підлягяє відшкодуванню, у розмірі 100.00 доларів США до ПроКредит Банку перед тим, як вони прийдуть до Консульського Відділу для проходження візової співбесіди. Консульський Відділ Посольства США більше не прийматиме оплату за розгляд документів у день співбесіди. Обрані відділення ПроКредит Банку в Києві прийматимуть оплату лише в національній валюті України. Цю зручну та безпечну послугу ПроКредит Банк надаватиме безкоштовно всім візовим аплікантам.

Після оплати збору за розгляд документів для отримання візи США у відділенні ПроКредит Банку, Ви отримаєте пластикову картку з мікрочіпом та дві копії квитанції. Пластикову картку буде відскановано у Консульському Відділі для підтвердження здійснення оплати, і одна копія квитанції про сплату забиратиметься разом із візовою анкетою.

Для того, щоб внести оплату до ПроКредит Банку, Вам, або Вашій довіреній особі, потрібно надати номер закордонного паспорта візового апліканта, його/її ім’я та прізвище, як вони вказані у закордонному паспорті, та гривневий еквівалент 100 доларів США. Банківська операція займатиме лише декілька хвилин та може бути здійснена у будь-який зручний для апліканта робочий день напередодні візовоі співбесіди. Це допоможе прискорити процес подання документів на отримання візи, що, в свою чергу, скоротить час, який Вам потрібно буде провести у Консульському Відділі.

Нова система оплати збору за розгляд документів для отримання візи США має багато переваг:

Обрані відділення ПроКредит Банку знаходяться за такими адресами в Києві (Увага! 26 грудня 2005 р. всі три відділення прийматимуть збір за розгляд документів лише до 14 години.):

ПроКредит Банк планує розширювати мережу відділень, що надаватимуть таку послугу в Україні.

Що потрібно принести до ПроКредит Банку: