This version of the page http://www.ipoteka.com.ua/about/management (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-09. The original page over time could change.
Міжнародний Іпотечний Банк :: Про Банк :: Менеджмент
| | |
Про Банк :: Менеджмент
Менеджмент
Наталія А. Яресько – Голова Наглядової Ради
У 1997-2001 рр. Наталія А. Яресько обіймала посаду Виконавчого Віце-президента та Головного інвестиційного менеджера WNISEF. За цей період вона досягла значних успіхів у створенні інвестиційного портфелю WNISEF, до якого увійшли 19 компаній регіону та обсяг якого дорівнювався 63 млн. дол. США.
До приходу у WNISEF Наталія А. Яресько працювала у Державному департаменті США, очолювала економічний відділ Посольства США в Україні. Наталія А. Яресько співпрацювала з такими міжнародними кредитними організаціями, як Міжнародний валютний фонд, Світовий банк та Європейський банк реконструкції та розвитку.
Яресько отримала ступінь магістра державного управління у Гарвардській школі державного управління імені Кеннеді у 1989 році та ступінь бакалавра з бухгалтерського обліку в університеті DePaul у Чикаго, штат Іллінойс, у 1987 році. У червні 2003 року була нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ-го ступеня в знак визнання її внеску у покращення інвестиційного клімату України.
 
Юрій БлащукГолова Правління
Досвід Юрія Блащука у банківському секторі України перевищує 26 років. Протягом попередніх шести років він очолював Всеукраїнський Акціонерний Банк (ВАБанк), загальні активи якого за цей час зросли з 162 млн. гривень до 1,348 млрд. гривень.
До роботи у ВАБанку Юрій Блащук понад 10 років працював на провідних посадах у системі Національного банку України, відповідаючи за банківський нагляд, валютний контроль та організацію грошового обігу.
Є Членом Наглядової Ради Українського Кредитно-Банківського Союзу, заступником Голови Ради Асоціації Українських Банків, членом Наглядової Ради Української Національної Іпотечної Асоціації та заступником Голови Наглядової Ради Першого Всеукраїнського Бюро Кредитних Історій.
Юрій Блащук закінчив Київський Національний Економічний Університет за спеціальністю «Фінанси і кредит» і захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за темою «Валютний контроль операцій на світовому фінансовому ринку».
 
Грегорі В.  Краснов – член Спостережної Ради
До приходу в Міжнародний Іпотечний Банк Грегорі Краснов протягом трьох років обіймав посаду Управляючого Директора фонду прямих інвестицій «Іннова Капітал» в Варшаві. На цій позиції він координував інвестиційну діяльність компанії в сегменті леверованих викупів в Центральноєвропейському регіоні.
У Bank of America, де Грегорі до цього працював протягом шести років, він продемонстрував значне  професійне зростання, пройшовши шлях від аналітика до інвестиційного менеджера. Грегорі також працював в офісах Bank of America у Чикаго, Варшаві і Лондоні, реалізувавши цілу низку вдалих інвестиційних проектів у різних європейських країнах.
У 1996 Грегорі на відмінно закінчив Державний Університет Арізони (США) за спеціальністю фінанси і бухгалтерський облік, а у 1997 – захистив ступінь магістра міжнародних відношень у Кембриджському Університеті (Великобританія). Грегорі народився в Україні і має громадянство США. Він вільно володіє англійською, російською, польською і німецькою мовами.
 
Олена Франковська – Заступник Голови Правління, Директор Департаменту розвитку іпотечного бізнесу
На посаді Заступника Голови Правління своїми пріоритетними завданнями Олена Франковська вважає підвищення доступності іпотечних продуктів і покращення умов кредитування для населення. Олена присвятила понад 12 років роботі у банківській сфері, зокрема у банку «Надра» на посаді Віце-президента банку, де вона координувала роботу близько 650 київських фахівців.
Попередньо вона також працювала в АКБ «Легбанк» на посаді Начальника відділу фондових операцій, опікуючись питаннями, пов’язаними з емісійною діяльністю банку та операціями на ринку цінних паперів. Олена Франковська отримала диплом з відзнакою за спеціальністю «Фінанси та кредит» у Київському національному економічному університеті та захистила ступінь магістра ділового адміністрування (MBA) у тому ж навчальному закладі.
 
Олександр Врублевський – Заступник Голови Правління
Олександр Врублевський має широкий досвід роботи як в міжнародних фінансових організаціях і банках, так і в українських фінансових інститутах.  Протягом понад шести років він працював в аудиторській компанії «Делойт і Туш», пройшовши шлях від помічника аудитора до Директора з надання фінансових послуг.
Під час своєї кар’єри з «Делойт і Туш» Олександр також працював у лондонському офісі компанії, де займався питаннями внутрішнього контролю та ризик-менеджменту в фінансових організаціях. Близько року Олександр Врублевський присвятив впровадженню корпоративних стандартів ризик-менеджменту в Райффайзенбанку. Протягом попередніх років він працював в ВАТ АБ “Укргазбанк” на посадах радника Голови Правління і Начальника управління ризиками та кредитного аналізу.
Олександр має диплом з міжнародної економіки Національного університету ім. Т. Г. Шевченко та є членом Асоціації сертифікованих бухгалтерів Великобританії (АССА). Він вільно володіє українською, російською і англійською мовами.
Версія для друку
Контактна інформація
Міжнародний Іпотечний Банк
04050 Київ, Бізнес-містечко "Форум", вул. Пимоненка 13, корп. 4А, 1-й поверх
Тел.: (044) 492-90-90, факс: (044) 492-90-99
info@ipoteka.com.ua
Переваги
Історія банку
Менеджмент
Наші партнери
Прес-центр
Новини
Прес-кіт
ЗМІ про нас
Архів новин за 2006 рік
Архів новин за 2005 рік
Фотогалерея
Робота і кар’єра
Регіональні контакти
Контакти
Корпоративне Управління
Особлива інформація емітента
Річні звіти
ДОСЯГНЕННЯ!
МІБ – лідер рейтингу
Эксперты составили очередной рейтинг банковских кредитов на покупку жилья
Консультація
• Онлайн – консультація
• Питання, що задають найчастіше
Показники
Курс обміну валют на 09.01.2008 р.
купівля продаж
USD     5,030     5,070
EUR     7,380     7,550

Курс НБУ
USD    5,050000
EUR    7,426025
Ліцензія НБУ №217 від 31січня 2005 р.
Міжнародний Іпотечний Банк зберігає за собою усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті.
Передрук інформації можливий тільки з письмового дозволу банку.
© 2001—2006 Міжнародний Іпотечний Банк

© Розробка сайту AMT
Працює під управлінням CuteSITE