This version of the page http://www.ipoteka.com.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-09. The original page over time could change.
Міжнародний Іпотечний Банк :: Про Банк
| | |
Про Банк
Протягом останніх років ринок житлового іпотечного кредитування активно розвивався. Якщо у другому кварталі 2005 року вдалося видати кредитів на 1,8 млрд. грн., то у другому кварталі 2006 року було видано вже на 3,1 млрд. грн. За підрахунками Української Національної Іпотечної Асоціації (УНІА), загальні обсяги заборгованості за іпотечними кредитами на 1 липня 2006 року досягли 15,6 млрд. грн. Темпи зростання у порівнянні з початком року становили 46%.
 
Як відповідь на загальну тенденцію ринку, з’явився банк, що зробив іпотеку своєю основною спеціалізацією. Заснований найбільшим в Україні Фондом прямого інвестування Western NIS Enterprise Fund, Міжнародний Іпотечний Банк (МІБ) поставив собі за мету задовольнити швидко зростаючий попит населення у житловому кредитуванні.
 
Окрім власного капіталу МІБ отримав довгострокову позику від Американської корпорації з підтримки інвестицій за кордоном (OPIC) на 30 млн. дол., що дозволило банку надавати достатні обсяги кредитування за привабливими відсотковими ставками.
 
З часу свого заснування банк стабільно покращував умови кредитування і знижував відсоткові ставки. Якщо у лютому 2005 року мінімальна відсоткова ставка на іпотечний кредит становила 13,5%, то у травні того ж року вона знизилась до 11,5%. На сьогодні мінімальна ставка на кредит «Брідж» становить 9,75% і є однією з найкращих пропозицій на ринку.
 
До речі, кредит «Брідж» вперше в Україні з’явився саме у Міжнародному Іпотечному Банку. Суть кредиту в тому, що при одночасному продажу старого житла і придбанні нового, покупці можуть отримати позику під заставу існуючої нерухомості, щоб зробити перший внесок на придбання нового житла. Завдяки короткостроковому кредиту «Брідж» споживачі отримують, по-перше, кошти для першого внеску, по-друге, достатньо часу для пошуку найкращого варіанту оселі і комфортного переїзду до нового житла і, по-третє, можливість одночасно з кредитом «Брідж» укласти договір про кредит на придбання нового житла.
 
Інші продукти Міжнародного Іпотечного Банку включають кредити на придбання житла, кредити на будь-які потреби, рефінансування і короткострокові споживчі кредити.
 
У січні 2006 року Міжнародний Іпотечний Банк, за даними УНІА, був лідером за темпами зростання обсягів іпотечного кредитування, збільшивши свій портфель за рік майже у 30 разів. А у вересні 2006 року, за результатами рейтингу журналу «Експерт», МІБ був визнаний «банком з найбільш дешевими і гнучкими умовами кредитування в номінації «Кредити з ануїтетним графіком погашення».
 
Міжнародний Іпотечний Банк видає кредити за фіксованою відсотковою ставкою, яка не змінюється протягом дії всього кредитного договору, кредитує нерезидентів і не вимагає від позивачів реєстрації у Києві.
 
МІБ є соціально активним банком і суворо дотримується принципів прозорості і відкритості. Банк є членом Асоціації Українських Банків, Української Національної Іпотечної Асоціації, Американської Торгівельної Палати в Україні, Європейської Бізнес Асоціації, Українського Кредитно-Банківського Союзу, Першого Всеукраїнського Бюро Кредитних Історій -- і приймає активну участь у їхній діяльності.

 

Міжнародний Іпотечний Банк належить на 100% фінансовій холдинговій компанії - IMB Group.

Дізнатись більше про IMB Group
Версія для друку
Контактна інформація
Міжнародний Іпотечний Банк
04050 Київ, Бізнес-містечко "Форум", вул. Пимоненка 13, корп. 4А, 1-й поверх
Тел.: (044) 492-90-90, факс: (044) 492-90-99
info@ipoteka.com.ua
Переваги
Історія банку
Менеджмент
Наші партнери
Прес-центр
Новини
Прес-кіт
ЗМІ про нас
Архів новин за 2006 рік
Архів новин за 2005 рік
Фотогалерея
Робота і кар’єра
Регіональні контакти
Контакти
Корпоративне Управління
Особлива інформація емітента
Річні звіти
ДОСЯГНЕННЯ!
МІБ – лідер рейтингу
Эксперты составили очередной рейтинг банковских кредитов на покупку жилья
Консультація
• Онлайн – консультація
• Питання, що задають найчастіше
Показники
Курс обміну валют на 09.01.2008 р.
купівля продаж
USD     5,030     5,070
EUR     7,380     7,550

Курс НБУ
USD    5,050000
EUR    7,426025
Ліцензія НБУ №217 від 31січня 2005 р.
Міжнародний Іпотечний Банк зберігає за собою усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті.
Передрук інформації можливий тільки з письмового дозволу банку.
© 2001—2006 Міжнародний Іпотечний Банк

© Розробка сайту AMT
Працює під управлінням CuteSITE