This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/photos/472605065503d/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-08. The original page over time could change.
Рейтинг голих зірок. Хто роздягся найкреативніше? | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Фоторепортаж
Версія для друку


Рейтинг голих зірок. Хто роздягся найкреативніше?

30.10.2007, 10:06
Tablo ID

Останнім часом вітчизняні зірки знайшли нехитрий, проте вірний спосіб підвищити свою популярність. Формула "розкрутки" проста: перед тим, як стати "зіркою", співак, співачка або група знімаються для якогось журналу. Іншими словами, роздягаються. І тоді впізнаваність - забезпечена.

Таким шляхом пішла половина української естради. Гурт "А.Р.М.І.Я.", "НеАнгели", Настя Каменських... Не встигла вони випустити й перший свій альбом, а вся країна вже обговорює спекотні фото дівчат. 

Взагалі демонстрація оголеного тіла стає невід'ємним атрибутом зіркового життя. Знайти тих з селебрітіз, хто ніколи не знімався у стилі "ню" - майже нереально.

Хвилі сексуальної революції, які докотилися до України з запізненням у півстоліття, здається, з головою накрили всіх більш-менш публічних людей. Роздягатися почали моделі, співаки, спортсмени, танцюристи і навіть журналісти...

Відтак ТаблоID вирішив скласти рейтинг голих зірок. Фотосесії відомих людей оцінювалися за ступенем оголеності, а також за їх естетикою.

№10 - Ані Лорак

На останньому, десятому, місці серед оголених зірок опинилася Ані Лорак. За патологічне небажання роздягатися перед камерою. В Інтернеті знайшлося лише кілька фото Кароліни в купальнику. Зазвичай всі свої принади співачка ретельно ховає за сімома замками.

№9 - Руслана

 

"Дика" Руслана - у ніжному еротичному образі

 

На дев'ятій позиції у рейтингу одразу дві зірки - Руслана та Світлана Лобода. Такі, здавалося б, різні співачки опинилися на одній сходинці: одна - через скромність, друга - через не надто витончений смак.

№9 - Світлана Лобода для "Max"

 

 Якщо фотосесія Руслани, хоч і менш відверта, проте просякнута естетикою, то серія знімків Лободи її геть позбавлена. Натомість екс-ВіаГра не соромиться демонструвати свої форми.

№ 8 - Гайтана

Восьму сходинку рейтингу посіла співачка Гайтана. Вона так і не наважилася повністю оголити хоча б якусь частину тіла. Проте у її фотосесії явно простежується авторський задум.

№7 - Катя Осадча на обкладинці журналу "Телесіті"

На сьомому місці серед зірок у стилі "ню" - одразу дві журналістки. Відома ведуча "Світського життя" Катя Осадча колись була професійною моделлю, чим пояснюється її любов до відвертих знімків.

Наталя Калатай - для FHM

 

Калатай - №7

Друга ж журналістка Наталя Калатай тільки встигла трохи "засвітитися" у якості ведучої, як її потягло до світського життя. Наталю можна часто побачити на публічних заходах, але цього їй здалося мало. Вирішивши притрусити себе зірковим пилом, Калатай знялася у відвертій фотосесії.

№ 6 - Настя Каменських для "XXL-Мужской размер"

Шосте місце у рейтингу поділили дві естрадні зірки - Настя Каменських зі свіжими фото для "ХХL-мужской размер" та Олена Вінницька з продуманою фотосесією.

№6 - Олена Вінницька для "MAX"

 

Хоч образ Насті і більш пристрасний, проте її знімки досить банальні. Вінницька ж на фото виступила у ролі жертви сцени. На одному з них роздягненій співачці скрутили ноги дротом від мікрофону, на другому - зіркове тіло обліпили скотчем.

№ 5 - Влада Литовченко для Playboy

 

На п'ятому місці опинилася фотосесія найуспішнішої української моделі Влади Литовченко. 37-річна зірка не побоялася продемонструвати свої форми Playboy. Серія знімків Литовченко - класика еротичного стилю.

№4 - Наталя Корольова для "Maxim"

 

Четверте місце у рейтингу ТаблоID відводить Наталі Корольовій. Її відверті фото для чоловічого журналу "Maxim" на початку року облетіли всі Інтернет-сайти. На сторінках журналу українка за походженням майже повністю роздягнена.

№ 3 - Влад Яма для "Max"

 

Трійку найгарячіших фотосесій відкриває новоспечена зірка, єдиний чоловік у рейтингу - Влад Яма. Виявляється, Влад не тільки гарно танцює, але й роздягається.

Його фото - на межі пристойності. Проте найцікавіше те, що ефект бомби досягнутий не стільки оголеністю, скільки незвичайним образом, у якому постає танцюрист. Можна з упевненістю сказати, що такого Яму українська публіка ще не бачила.

№2 - НеАнгели для Playboy

 

На другому місці у рейтингу голих зірок - "НеАнгели". Хоч поява дівчат у такому ракурсі виглядає досить очікувано, проте ступінь їх оголення заслуговує на другу сходинку рейтингу. На деяких фото на зірках одяг хоч і присутній, але нічого не прикриває.

Перше місце заслужили дівчата з нового скандального проекту продюсера Юрія Нікітіна - А.Р.М.І.Я. Випадок з дівчатами підпадає під формулу: "спочатку роздягаємось, потім співаємо".

№1 - "А.Р.М.І.Я" для Playboy

Коли А.Р.М.І.Я. випустила свій перший відеокліп, ніхто вже й не слухав, про що вони співають. Деякі навіть вимикали у телевізорі звук, щоб не заважав насолоджуватися картинкою.

Справа в тому, що до виходу на широкі екрани нового кліпу, з'явилася фотосесія дівчат у Playboy. На сторінках чоловічого журналу вони продемонстрували свої принади "на повну".

Фото "На всі 100", "XXL-мужской размер", "Max.Ua"

Повернутися до рубрики ФОТОРЕПОРТАЖ
www.goldenman.com.ua
Коментарі
Юра
07.01.2008 11:25
Как то неполнятно кто яму тенет на перые полосы, не иначе как геи.. Противно .....
Юра
07.01.2008 11:24
Настя Каменских просто куколка . Особенно классный дуэт у них с Гариком Харламовым =5!!!!

Остальные , кроме Ани, выглядят убого , деревенщина она и есть девевенщина, хоть одень хоть раздень....
ae
06.01.2008 21:40
Ані Лорак - The BEST!
Саша
06.01.2008 16:52
Самая классная - Настя Каменских, а все эти неАнгелы и Армия - шваль и потаскухи.
Кстати, жена Макса Нелипы - Томочка - училась в Европейском университете, что в Святошино - тогда она была стройненькая, и понтов выше крыши. Так на ее съемной квартире она пере"любила" не одного студента оного ВУЗа...)))
Геннадий
06.01.2008 08:49
В Украине есть десятки тысяч более красивых, привлекательных с класическими фигурами. Это искуство визажистов и фотографов.Фуфло.После бани ,я уверен,они выглядят ниже среднего уровня.Руслана в жизне-уродина с корявой фигурой.
Подивитися всі (160)
Ім'я:
Коментар:
Залишилось 500 символів
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Міс Інтернет

10.12.2007

Всі учасниці другого туру "Діамантової корони"

 
Місячний гороскоп

У вівторок плануйте справи на рік

8 січня 2008

 
Новини

Анжеліну Джолі визнали найповажнішою, а Мадонна потрапила до чорного списку

Тіна Кароль обійшла Білик, а "Бумбокс" випередив "Океан Ельзи" і "ВВ"

Анжеліка Рудницька зібралася порвати Раду Європи

Шон Пенн розлучається з зіркою "Санта-Барбари"

Олег Скрипка і міністр культури претендують на Шевченківську премію

Джессіка Альба знову найкраща

Усі новини
Фоторепортажі

02.01.2008

Нікітін випустив фабрикантів на волю

 

28.12.2007

У Києві обирали кращу топ-модель

 

27.12.2007

Тіна Кароль написала книгу про зірок шоубізу

 

27.12.2007

Богатирьова прийшла на дискотеку до Ющенка

 

27.12.2007

Шоптенко вперше відсвяткувала день варення

 

26.12.2007

"ВІА Гра" знову світить трусиками

 
Стрічка фоторепортажів

Как заплатить меньше?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Стиральные машины
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

Модные новости
www.dress-code.com.ua
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2007, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія  
weblog.com.ua