This version of the page http://nichlava.org.ua/novyny/zyomky_klipu_nkn/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-07. The original page over time could change.
• НІЧЛАВА • Офіційний сайт Зйомки кліпу на «Не Кажучи Нікому» - Новини - • НІЧЛАВА • Офіційний сайт

Зйомки кліпу на «Не Кажучи Нікому»

«В неділю, 16-го вересня, «Тартак» почав зйомку відеокліпу на пісню «Не Кажучи Нікому». Перший етап зйомок відбувся, власне, за участю самого «Тартака», в напівзруйнованому Загорівському монастирі на Волині. На цьому місці, 8-11-го вересня 1943-го року, чота УПА під проводом Берези мала великий бій з німецькими окупантами та їхніми польськими прислужниками. Внаслідок бою близько тисячі нападників було вбито і поранено, українців загинуло близько тридцяти. Після того, як монастир було закидано бомбами з літаків та запалено, частина упівців з боєм вирвалася з оточення.

Режисер кліпу — Тарас Химич — запланував всього три знімальні дні протягом цього тижня. Одного з цих двох днів зніматимуть Андрія Підлужного, другого дня зніматимуться хлопці, які гратимуть вояків УПА. Для того, щоб зйомки були максимально чесними та реалістичними, на роль українських вояків було запрошено не професійних акторів, а старших пластунів.

Тарас Химич обіцяє закінчити кліп до Покрови, коли Україна відзначатиме 65-ту річницю заснування УПА. Всі учасники зйомок цілком свідомі того, що такий відеокліп на таку пісню можуть відмовитися показувати телеканали України. Але якщо не ми — то хто? ;) »

Джерело: tartak.com.ua

28.09.2007. 14:46

Олександр Новак | 29.09.2007. 06:42

Хлопці! Страшенно тішуся за Ваш підхід в цій справі. Серце стрибає від щастя, шо є люди, які не просто показують в своїх кліпах оголених дівчат, а роблять кліпи за визначеною тематикою. Так тримати. Успіхів!

Додати коментар

* = обов’язкові для заповнення

:

:

:


1 + 3 =

…Старі люди говорять, річка Нічлава тим знаменита, що над темними водами на Різдво з’являються обриси білого ангела, який охоплює крилами місто. Немов хоче зігріти…






                    «І знов вмирає новий день…
                    І сонце замерзає в місяць…»

Ось і настав той час і той день, коли музика не є тією частиною життя, такою бажаною і єдиною…, заради якої я віддав 15 років…

Іноді здається, що я був на війні…, а, повернувшись додому…, потрібно все починати спочатку…

Можливо так мало статись…, а може так хтось захотів…

                      © Андрій Підлужний


Наш банер:

Підтримай нас та розмісти нашу кнопку на своєму сайті!


© 2007 Нічлава Всі права захищені! · Дизайн та підтримка сайту: Славутка
Безкоштовний хостинг TOPUA