Новорічна ніч на 1+1

Таїсія Повалій напідпитку, лисий Олександр Пономарьов, двірник Кузьма та гейша Тіна Кароль. Такі дива будуть відбуватися з українськими зірками у новорічну ніч на каналі "1+1". І ще багато інших чудес буде цієї ночі.

Дехто із наших зірок змінить національність і громадянство. Наприклад, Олег Скрипка у зв’язку із розширенням Шенгенської зони хоче якнайшвидше стати європейцем і вже у новорічну ніч буде французом.

Змінить громадянство і Віталій Козловський. Тепер він індійський студент. І хоча він зараз не в теплій Індії, а в зимовій Україні, йому не доведеться нудьгувати і мерзнути наодинці, бо поряд буде Наталка Валевська в індійському сарі та підперезана рушником. Разом вони заспівають в образі героїв індійського кіно.

Руслана перетвориться на грузинку завдяки виконанню пісні із відомого фільму Георгія Данелія.

А от для Славка Вакарчука одного свята замало. Він святкуватиме не лише прихід нового року, але й візьме участь у балканському весіллі, вдягнувшись в дикі костюми циганів.

Дехто із зірок змінить професію. При чому на зовсім несподівану. Надія Мейхер, Світлана Лобода і Руслана Писанка стануть "королевами" СТО. У Кузьми "Скрябіна" з'явився "шанс" стати двірником.

Буде багато пісень із добре знайомих фільмів, але у цілком несподіваному виконанні. Буде багато танців. Наталя Могилевська і Влад Яма знову танцюватимуть, цього разу номер із кінофільму"Кабаре" – "money-money". Протягом усієї ночі танцюватиме і балет "Soul-Be", втілюючи найбожевільніші танцювальні ідеї.

Саме новорічної ночі трапляються дива. І не лише з зірками. Зустрічайте новий рік з каналом "1+1" і дива будуть у вашому домі.