This version of the page http://ua.korrespondent.net/all (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-04. The original page over time could change.
Кореспондент » Всі новини за сьогодні
bigmir)net  Пошта   Шукай:        
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки
По-русски Українською
 Вхід   Реєстрація

Усi новини

Президент Пакистану заперечив причетність військових до вбивства Беназір Бхутто
Вчора, 18:45   Світ
Президент Пакистану Первез Мушарраф заперечує звинувачення в тому, що до вбивства колишнього прем'єр-міністра країни Беназір Бхутто можуть бути причетні військові або розвідка.
Автобус з російськими туристами потрапив у ДТП у Швеції
Вчора, 18:25   Світ
На півночі Швеції в четвер, 3 січня, зіштовхнулися рейсовий автобус і автобус з російськими туристами, п’ятеро росіян одержали серйозні поранення, повідомив по телефону завідувач консульським відділом посольства РФ у Швеції Володимир Голованов.
Ющенко написав Тимошенко листа про Ванессу
Вчора, 17:32   Україна
Президент України Віктор Ющенко направив листа прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко щодо аварії судна Ванесса в Азовському морі.
Автомобілі Лада подорожчають
Вчора, 17:20   Бізнес
Керівництво АвтоВАЗ ухвалило рішення щодо підвищенні з 2008 року ціни на основний модельний ряд сімейства автомобілів Лада на 1,87%, повідомила прес-секретар президента групи компаній АвтоВАЗ Наталя Сідорук.
США дозволять бурити Аляску. Білі ведмеді під загрозою
Вчора, 17:00   Світ
Федеральний уряд США оголосив про конкурс на права оренди ділянок арктичного шельфу між Аляскою й Сибіром для розвідки родовищ нафти й газу.
Результати головних спортивних події 3 січня
Вчора, 17:00   Спорт
У статті зібрано результати головних спортивних подій 3 січня: Теніс: ATP - Аделаїда; WTA - Голд Коаст. Кубок Хопмана. Хокей: NHL. Регулярний чемпіонат. Баскетбол: NBA. Регулярний чемпіонат.
На Львівщині згоріла церква XVII століття
Вчора, 16:30   Україна
Сьогодні вранці спалахнула пожежа у дерев‘яній церкві Львівської єпархії УГКЦ у місті Яворові Львівської області, збудованій у 1670 році.
Яценюк розповів, що не збирається бути наступником Ющенка
Вчора, 15:50   Україна
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк заявив, що не сумнівається в тому, що парламент скасує депутатську недоторканність і заперечив чутки про те, що він є наступником Віктора Ющенка на посту Президента України.
Українські журналісти назвали головні події 2007 року
Вчора, 15:10   Україна
Переважна більшість українських журналістів вважають, що політиком 2007 року є Юлія Тимошенко, найяскравішою благодійною акцією минулого року представники ЗМІ назвали Дитячу лікарню майбутнього, а найбільшою трагедією року, що минув, стала аварія на шахт
У Керченській протоці оголошено штормове попередження
Вчора, 15:00   Україна
Чергове штормове попередження оголосило Головне управління МНС Росії у Краснодарському краї в Керченській протоці, повідомив співробітник прес-служби МНС.
Жванія залишає пост глави виборчого штабу Патаркацишвілі
Вчора, 14:50   Світ
Брат покійного прем’єр-міністра Грузії Зураба Жванії - Георгій за два дні до президентських виборів у Грузії залишає пост керівника виборчого штабу Аркадія (Бадрі) Патаркацишвілі.
У МВС розповіли про свою діяльність за останню добу
Вчора, 14:25   Україна
У Департаменті зв`язків з громадськістю МВС України повідомили, що упродовж минулої доби за злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 59 осіб, у яких вилучено 2,2 кг наркотичних засобів.
БЮТівець пропонує менше оподатковувати благодійників
Вчора, 14:05   Бізнес
Народний депутат від БЮТ Михайло Косів зареєстрував у парламенті проект Закону, який стимулюватиме розвиток благодійництва в Україні і зменшить податковий тиск на меценатів.
Аварія корабля в Азовському морі: В живих могли залишились ще чотири члени екіпажу
Вчора, 13:51   Україна
Врятований моряк судна Ванесса, яке сьогодні вночі зазнало аварії в Азовському морі, припускає, що врятуватися вдалося ще чотирьом членам його екіпажу.
Росія попрощається з Олександром Абдуловим 5 січня в театрі Ленком
Вчора, 13:28   Світ
Громадянська панахида й прощання з народним артистом Росії Олександром Абдуловим, який помер зранку у четвер, відбудуться 5 січня о 10:30 (за московським часом) у театрі Ленком.
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Наступна 

Розділи

  • Усi новини
  • Україна
  • Бізнес
  • Світ
  • Огляд преси
  • Наука та здоров'я
  • Шоу-бізнес
  • Спорт
  • Корисне
  • Події
Погода
 
Валюта:
  1USD  5.05     1EUR 7.42