This version of the page http://ntn.tv/projects/poglyad.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-04. The original page over time could change.
НТН - це телебачення

» Новини» Вiдео» Телепрограма» Дивiться на НТН» Проекти» Про канал» Сервiси» Фотогалерея» Форум
»Вчасно »Свідок »Спорт »Вчасно підсумки »«Особистий погляд» »Речовий доказ »«Фреш-press» »Іноземці »Ціна питання


це телебачення

 

«Особистий погляд»
Дивіться щосуботи о 16:30, а також повтор у неділю о 9:45 та в четвер о 9:30.

В основу авторської програми Людмили Харів «Особистий погляд» лягає головна історія особистого життя відомих людей. У програмі беруть участь усі члени родини головного героя, а також люди, які докорінно вплинули на важливі події.

 

З кожним із них ведуча зустрічається окремо. Учасники програми не чують відповідей один одного. Це допомагає отримати найбільш повну картину, оскільки кожна людина згадує історію під індивідуальним кутом пам'яті. Зйомки проходять у звичному для героя оточенні – у нього вдома.

 

Людмила не розпитує про політику та професійну діяльність, винятково історії кохання і подробиці приватного життя. Одним словом, про відомих, впливових і заможних Ви тепер дізнаєтеся більше!

 

Якщо Ви хочете побачити історію за участю свого кумира - пишіть на poglyad@ntn.tv


Ведучі:



  Людмила
Харів
       



 »   Вчасно
 »   Свідок
 »   Спорт
 »   Вчасно підсумки
 »   «Особистий погляд»
 »   Речовий доказ
 »   «Фреш-press»
 »   Іноземці
 »   Ціна питання


       
   

© «Телестудія «Служба інформації», 2005-2008. Усі права захищено. Використання матеріалів з сайту можливе лише за умови гіперпосилання на www.ntn.tv