This version of the page http://www.vodovidvid.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-02. The original page over time could change.
Лінійний поверхневий дренаж. Дренажні системи. Точковий водовідвід. Дренажные системы, водоотвод, ливневка, дождеприемник.
м. Львів, вул. Городоцька 355, офіс 361 (схема проїзду)
тел.: + 38 (032) 295-10-75
 
Поверхневий водовідвід Садові бордюри
Водостоки Profil Мідна черепиця
Фотоальбом Очищення взуття
Прайс листи Укріплення грунту
Контакти

Замовити безкоштовний каталог!
 
Сьогодні

Шановні пані та панове! Щиро раді вітати Вас на нашому web-сайті.
Ми сподіваємось, що наша продукція зможе вирішити усі Ваші проблеми з облаштування територій.
ПП Континент

Новини сайту

25.12.2007 Любі друзі!

Щиро вітаємо Вас із наближенням Нового року та Різдва Христового!
Доброго Вам відпочинку на різдвяні вакації, веселих пригод та добрих спогадів! Здоров’я та щастя всім Вашим родинам, нехай у Ваших душах ніколи не згасає вогонь надії, любові і добра!

У добру путь – у Новий рік!                      


З повагою, ПП "Континент"
14.09.2007 Оновлено прайс лист на системи захисту приміщень від вуличного бруду.
30.08.2007 Запрошуємо відвідати наш виставковий стенд і дізнатись про всі новинки в облаштуванні територій на ХVI міжнародній виставці "БудЕКСПО-осінь-2007", яка відбудеться 04-07 вересня у палаці спорту "Україна" у місті Львові, за адресою: вул. Мельника, 18
27.06.2007 Новинка! Асортимент дренажних решіток поповнила пластикова решітка чорного кольору. Пластикова решітка витримує навантаження до 1,5 т - це ідеальне рішення для покриття наших жолобів DN 100 у пішохідних зонах та приватній забудові.
12.06.2007 Новинка! Пропонуємо Вашій увазі чавунне обрамлення круглої форми. Це обрамлення розроблено спеціально для будівництва дренажних колодязів і може встановлюватися на трубу DN 300.
25.04.2007 Розширено асортимент елементів точкового водовіводу. Пропонуємо Вашій увазі: пластикові решітки червоного та зеленого кольорів, подовжувачі дощоприймачів, кришку-сифон і кесонний сифон.
19.04.2007 Змінилась ціна на чавунне обрамлення (арт.3320). Тепер його вартість - 36 грн.
19.03.2007 З 13 по 16 березня "Континент" прийняв участь у ХV міжнародній виставці-ярмарку "БудЕКСПО-весна-2007". Ми щиро вдячні всім відвідувачам за цікавість до нашого стенду та новинок 2007 року.
26.02.2007 Запрошуємо відвідати наш виставковий стенд і дізнатись про всі новинки в облаштуванні територій на ХV міжнародній виставці-ярмарку "БудЕКСПО-весна-2007", яка відбудеться 13-16 березня у палаці спорту "Україна" у місті Львові, за адресою: вул. Мельника, 18.
22.02.2007 В каталог продукції добавлено жолоб полімербетонний MAXI DN200.
21.02.2007 Оновлено прайс листи.
Архів новин


Дренаж. Дренажні системи. Поверхневий водовідвід

Системи поверхневого відводу дощових і стічних вод - своєрідна "швидка допомога" для споруд будь-якого типу - котеджів, гаражів, терас, експлуатованих покрівель, АЗС, автомобільних мийок, тенісних кортів, басейнів.
    Фахівці нашої компанії пропонують споживачам системи лінійного поверхневого водовідводу (дренажу) виробництва Standartpark (Україна).


Системи для очищення взуття від вуличного бруду

Вуличний бруд проникає в будь-яку будівлю, будь то елітний житловий комплекс, офісний центр або магазин продуктів. Причому 90% усього бруду і пилу потрапляє в приміщення через вхід, на підошвах взуття відвідувачів. Тому при експлуатації будь-якої будівлі обов'язково виникає дилема: довго і не ефективно збирати принесений бруд на всій його площі або локалізувати цей процес при вході.
   Рішення проблеми - сучасні системи для очищення взуття від вуличного бруду.


Водостічні системи, водостоки PROFIL

   Відвід дощової води з поверхні даху є однією з найважливіших задач. При правильно організованому водовідводі стікаюча з покрівлі вода по жолобах відводиться до зовнішніх ринв і далі в каналізацію, зберігаючи при цьому фасад, цоколь і фундамент будинку від руйнування.
    Ми пропонуємо вашій увазі водостічні системи, водостоки PROFiL, які відмінно зарекомендували себе на українському ринку за співвідношенням ціна/якість.
 
Фото з об'єктів

Автозаправка OKKO
Переглянути всі фото

Спеціальні програми
  • Дренаж для АЗС, СТО
  • Дренаж для котеджу
  • Дренаж для паркінгів
Нові надходження

Зливний водовідвід з вертикальним відводом

Кесонний сифон дощоприймача

Пластикова решітка дощоприймача червона

Розсилка новин

Підпишіться на розсилку
новин нашого сайта


Відписатися від розсилки
Обмін лінками

Каталог лінків

Партнери:

Розробка та підтримка сайту - студія веб-дизайну Artes

Дренаж и дренажные системы, поверхностный линейный водоотвод, ливневка, газонная решетка, пластиковые лотки, бетонные желоба, дождеприемник, пескоуловитель


Наши специалисты помогают создавать качественный дренаж и водоотвод на территориях любых объектов — от садовых и приусадебных участков до крупных АЗС и промышленных предприятий. Изучив особенности эксплуатации дренажных систем в наших условиях, мы пришли к выводу, что дренажные системы производства компании "Стандартпарк" наиболее полно удовлетворяют этим условиям. Являясь официальным дилером компании "Стандартпарк", мы поставляем широчайший спектр оборудования для организации дренажа садового участка, дренажа фундамента, спортивных объектов и территорий промышленных предприятий.
l Водостоки PROFIL l Дренаж. Дренажні системи. Водовідвід l Придверні решітки
l Георешітка l Газонна решітка l Садові бордюри l