This version of the page http://www.vinnitsa.com/33channel/radnica.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-02. The original page over time could change.
Газета "Подільська радниця" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Price-list | Форум |
"33 канал" | "МіГ" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


ПРИЗ
читацьких симпатій


Іра


Олександр

since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =

№26 вiд 19 грудня 2007 р.

Фотоконкурс
"Найкраще для дітей - власноручний "Мілкі Вей""
  • 100-РІЧНУ БАБЦЮ САШУ БОГ НАГОРОДИВ ДОВГИМ ВІКОМ ЗА ДОБРОТУ
    Бабці Саші (Олександрі Iванівні Лоєвській) з села Медвеже Вушко Вінницького району днями виповнилося 100 років. Вік — поважний, є про що згадати. Революція, колективізація, голодомор, Велика Вітчизняна...

  • ЛАРИСА ПРИЩЕПА - "МIС ФIГУРА-2007"
    Вiнничанка Лариса Прищепа — багаторазова чемпiонка України, абсолютна чемпiонка свiту (Iспанiя, 2003), «Мiс Всесвiт» (Нiмеччина, 2003), «Мiс Iнтернешнл» (Англiя, 2004) за версією NABBA, «Мiс Олiмпiя» серед натуралiв (США, 2004) за версією INBA.

  • ПУБЛІЧНЕ ЗАПЕРЕЧЕННЯ ГОЛОДОМОРУ В УКРАЇНІ БУДЕ КАРАТИСЬ
    - Надворі було пусто і тихо, коти не нявкали, собаки не гавкали, півні не співали, бо всіх поїли, навіть равликів-павликів збирали, варили і їли. Тільки за один день 10 квітня 1932 року в селі Вахнівка Липовецького району померло 37 людей.

  • У НЕВІНЧАНИХ БАТЬКІВ ДІТЕЙ НЕ ХРЕСТИТИМУТЬ
    Не так давно на всіх храмах, що входять у склад Вінницької єпархії, з'явились оголошення про нововведення, які були прийняті на загальних зборах вінницького духовенства. Для покращення церковної дисципліни та порядку, відродження церковних та національних традицій були прийняті 13 постанов.

  • ДЕВ'ЯТЬ ДІТЕЙ РОДИНИ СЕМЕНЮКІВ ЧЕКАЮТЬ НА ГАЗ І ТЕПЛЕ ВЗУТТЯ
    Хліб із повидлом – найулюбленіша страва 7-річного Паші. Так само, як восьми його братиків і сестричок.

  • "НЕМАЄ ТАКОЇ ПОКИНУТОЇ ЖІНКИ, ЯКА Б НЕ СХОДИЛА ДО БАБКИ Й ВОРОЖКИ"
    Швидше за все, це застереження для дівчат, котрі мають стосунки з чоловіками, які готуються піти від дружини чи вже пішли. Жінки у розпачі можуть наробити біди. I ця біда може впасти саме вам на голову. I доведеться шукати, щоб викачали і сказали, хто ж вам на смерть поробив.

  • ЯК ГРАМОТНО НЕ ПЛАТИТИ ЖЕКУ ЗА НЕЯКІСНІ ПОСЛУГИ
    Про поточні ремонти, обслуговування внутрібудинкових мереж та вологе прибирання під’їздів (а це, між іншим, є обов’язковим, згідно з Постановою Кабміну) взагалі мовчу. Єдине, що роблять «жеківці» – вивозять сміття та вряди-годи підмітають подвір’я. Зрозуміло, що підписувати ту «фількину грамоту» я категорично відмовилася. Не підписали тих договорів й інші мешканці будинку.

  • НЕ ВIДВЕРТАЙТЕСЯ ВIД СИНА, ЯК ВIД ПРОКАЖЕНОГО...
    Як допомогти йому повернутися до нормального життя?» Розумiю цю жiнку i дуже спiвчуваю, бо i у мене така бiда. Щоправда, мого Олежку розбестили, коли вiн був вже, по сутi, сформованою особистiстю, працював на поважнiй посадi i мав дружину та донечку.

  • "БАТЬКОВА КОХАНКА ПОГРОЖУЄ ПОСАДИТИ МЕНЕ У ТЮРМУ"
    Менi 15 рокiв, проживаю у Калинiвському районi. Ось недавно, буквально мiсяць тому, батько покинув родину. Промiняв маму, мене та старших брата i сестру на якусь пройдисвiтку, старшу нього на 5 рокiв (вибачте, але по-iншому я її назвати не можу).

  • "МIЙ ЧОЛОВIК СПIЛКУЄТЬСЯ З ПОВIЯМИ... ПО IНТЕРНЕТУ"
    Випадково ««вирахувала», що вiн спiлкується через Iнтернет з повiями. Це просто приголомшило мене. Як вiн мiг так низько впасти? Як взагалi можна вести подвiйне життя: запевняти, що я – його єдине кохання, i при цьому бiгати на сторону?

  • МАТИ ПРОСИТЬ ДОЧКУ ПРОЧИТАТИ ЛИСТА
    Iнший лист адресований матерi: «Учора проглядав фотографiї до опiвночi i пригадував усе життя. Мамочко, я тебе дуже благаю, побережи себе. Я приїду до Вас i допоможу чим зможу. Я так хочу, щоб ти, мамочко, наварила мамалиги i ми усi разом посидiли вечором. Бо життя коротке i одному Господу вiдомо, скiльки ми маємо ще жити. Ось фотографiя, на якiй, мамо, ми з тобою ще маємо життя. Бережи себе»….

  • "СПАСИБI СУСIДАМ З ГОРДIЇВКИ ЗА ДОГЛЯД ХВОРОЇ МАТЕРI"
    Справа у тiм, що моя мама, Довгань Марiя Iванiвна, 1923 року народження, усе життя прожила в с. Гордiївка. Наш батько помер, а маму на 84-роцi життя «розбив» iнсульт i тепер вона прикута до лiжка. З квiтня цього року я безвиїзно сиджу бiля матерi. Допомагають менi чоловiк i донька, але якби не маминi сусiди, я б нiколи не справилась.

  • ЯКІ ПІЛЬГИ ГАРАНТУЄ УКРАЇНСЬКИМ ПОЛЯКАМ "КАРТА ПОЛЯКА"
    Нові правила перетину кордону, які діятимуть після вступу Польщі до Шенгенської зони, ще обговорюють. Однак польські власті вже поклопоталися про своїх співвітчизників, котрі проживають на пострадянському просторі, запровадивши для них так звану «карту поляка».

  • ВІРУСИ ГРИПУ МУТУЮТЬ І НЕ ПІДДАЮТЬСЯ ЗВИЧНОМУ ЛІКУВАННЮ
    Ви помітили, що навіть застуда зараз протікає по-іншому? Разом з нежиттю, температурою у хворих зачасту з’являється діарея (пронос), болі у м’язах і суглобах, настирливий кашель, від якого не рятують ні інгаляції, ні пігулки.

  • РЕЦЕПТ ОЗДОРОВЛЕННЯ ВІД САМОЇ ПРИРОДИ МЕНІ ДОПОМОГЛО, РАДЖУ І ВАМ
    Довелося шукати відповідь на питання і в спецлітературі, і в Інтернеті, і серед досвіду колег-лікарів. Для мене самого стало великим одкровенням, що цей сорт алое Вера (Барбаденсіс Міллер) вже давно використовується лікарями усього світу для зміцнення імунної системи дорослих та дітей...

  • ЯКИЙ МЕД ВИЛІКУЄ
    Мед має бактерицидну, імунобіологічну, стимулюючу дію, сприяє виведенню токсинів з організму. Корисний у разі захворювань шлунково-кишкового тракту, нервової й серцево-судинної систем, легенів, верхніх дихальних шляхів.

  • У ЖИТТI ЖIНКИ ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВIД ПАРТНЕРА
    Жiнки, перш нiж вiдчути оргазм, проходять через три стадiї, у кожнiй з яких можливi проблеми. Цi стадiї: сексуальне бажання (лiбiдо), збудження, зволоження генiталiй (видiлення змащення). Приблизно 2/3 жiнок вiдчувають час вiд часу проблеми з досягненням збудження або оргазму.

  • КЕЛІЇ МОНАСТИРЯ У ГАЛАЙКІВЦЯХ ПРОЕКТУВАВ... СЕРАФИМ САРОВСЬКИЙ
    Ще підіймаючись крутою стежиною до чоловічого монастиря у с.Галайківці Мурованокуриловецького району, я вже відчувала якесь особливе піднесення. І недарма. Адже розташувалася обитель на справді благодатному клаптику землі. Століттями намолюваному та непорочному, де віками здійснювалися зцілення людських душ.

  • ЛЯЛЬКИ-МОТАНКИ - НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК ДІТЯМ ДО РІЗДВА
    Колись виготовляти ляльки уміли в кожній родині. Цим ремеслом зазвичай займалися бабусі та матері. Бо лялька призначалася для дівчинки і мала, відповідно, жіночу природу. Iграшки були з полотна, льону, соломи, дерева, глини, тіста, сиру, плодів. Такі ляльки не шкодили здоров'ю дитини, а навпаки розвивали її духовний світ.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25, 26,


    Украинская баннерная сеть